Moderatorius: signs

Parašė Jonitasss
Kovotojas rašė:na matysi koks poveikis bus po kokiu dvieju savaiciu.

Hmmm,negi dvi savaites budejimo rezimu miegot teks.jei pagerės galima kentės,gal vėliau suitvarkys tas miegas.Nera pas ką pasiklaust,skaitinėjau čia,bet nieko konkretaus neradau.Dauguma miegojo nuo valdoxano kiek supratau.
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
Jonitasss rašė:

Hmmm,negi dvi savaites budejimo rezimu miegot teks.jei pagerės galima kentės,gal vėliau suitvarkys tas miegas.Nera pas ką pasiklaust,skaitinėjau čia,bet nieko konkretaus neradau.Dauguma miegojo nuo valdoxano kiek supratau.

as geriau fluanxol'i apie menesi laiko (veliau meciau). prasidejo nemiga, dadejo mirtazapina gydytoja. miegas susitvarke.
Parašė Jonitasss
whitenoise rašė:
Jonitasss rašė:

as geriau fluanxol'i apie menesi laiko (veliau meciau). prasidejo nemiga, dadejo mirtazapina gydytoja. miegas susitvarke.

Mirtazapina gėriau,netiko,nesusivokiau erdvej rytais.Gal tikrai tas Fluanxol aktyvina ir nemiegu,bet geriu 0,5 mg.maza doze.Ir nerimas padideja,kai jo isgeriu,tada griebiuos klonazepamo ketvircio,susitvarko.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Jonitasss rašė:Mirtazapina gėriau,netiko,nesusivokiau erdvej rytais.Gal tikrai tas Fluanxol aktyvina ir nemiegu,bet geriu 0,5 mg.maza doze.Ir nerimas padideja,kai jo isgeriu,tada griebiuos klonazepamo ketvircio,susitvarko.

mazos fluanxolio dozes, kaip 1-2mg aktyvina, tai nieko nuostabaus, kad nemiga gali sukelti
Parašė Jonitasss
biggie rašė:
Jonitasss rašė:Mirtazapina gėriau,netiko,nesusivokiau erdvej rytais.Gal tikrai tas Fluanxol aktyvina ir nemiegu,bet geriu 0,5 mg.maza doze.Ir nerimas padideja,kai jo isgeriu,tada griebiuos klonazepamo ketvircio,susitvarko.

mazos fluanxolio dozes, kaip 1-2mg aktyvina, tai nieko nuostabaus, kad nemiga gali sukelti

Tai negi AD Valdoxan sukelia nemigą?Privačiam gydytojui paskambintum ,pasikonsultuotum,o dabar teks laukt dar savaitę :(
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Jonitasss rašė:
biggie rašė:

Tai negi AD Valdoxan sukelia nemigą?Privačiam gydytojui paskambintum ,pasikonsultuotum,o dabar teks laukt dar savaitę :(

Privatus daktarai nieko nesiskiria nuo poliklinikos daktaru.
Privaciai dirbantys daktarai tiesiog bando prisidurti prie algos papildomu pinigu, nors pagrindinis darbas buna ligonine/poliklinika.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Phurriz rašė:Privatus daktarai nieko nesiskiria nuo poliklinikos daktaru.
Privaciai dirbantys daktarai tiesiog bando prisidurti prie algos papildomu pinigu, nors pagrindinis darbas buna ligonine/poliklinika.

Manau jis apie skambuti kalbejo. Privaciai einant kortele duoda su numeriu ir sako skambink bet kada, jei klausimu yra, dar neteke man poliklinikoj gauti gydytojo nr., kazkas negerai ir lauki menesi, uzsiregistruoji anksciau, sako ko atejai, ne laikas :(
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:
Phurriz rašė:Privatus daktarai nieko nesiskiria nuo poliklinikos daktaru.

Manau jis apie skambuti kalbejo. Privaciai einant kortele duoda su numeriu ir sako skambink bet kada, jei klausimu yra, dar neteke man poliklinikoj gauti gydytojo nr., kazkas negerai ir lauki menesi, uzsiregistruoji anksciau, sako ko atejai, ne laikas :(

Del to tai sutinku :( Siaip reikia susirasti malonia daktare poliklinikoi, kartais saldainiu atnesti ir galima sukalbeti, kad betkada priimtu :) Nueini kortele iskelia ir viskas.
Parašė Cherry nectar
#364338 Nepadeda man 1mg tai psicho liepė ryte ir popiet gert po 1mg ,savaitgalį bandysiu,nes nuo 1mg tai tik blogiau. Verkiu matydama reklamą su vaikais ar gyvūnais,apetitas nuo savaitgalio prapuolė (gal pms,apsiėdžiau ar virusas kabinas), galva plyšta,silpna,mirga akyse ir nuolatinis nerimas,panikos atakos :oops: . Pavargau blogai jaustis :bloga . Kaio pavydžiu kai žmonės gali gyvent ramiai,planuodami,o čia kiekviena diena nenuspėjama :?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#367029 Man šiandien pirmą kartą išrašė Fluanxol 1mg , kad atprasčiau nuo lexotonilio . Sakė gerti ryte ,kad būtų nuotaika geresnė .Kokie atsiliepimai apie šį vaistą ? :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
maingirdas rašė:Man šiandien pirmą kartą išrašė Fluanxol 1mg , kad atprasčiau nuo lexotonilio . Sakė gerti ryte ,kad būtų nuotaika geresnė .Kokie atsiliepimai apie šį vaistą ? :)

As irgi nuo vakar geriu. Apetito nera ir galva truputi spaudzia, daugiau nieko blogo.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#367059 O fliuanxolis kompensuojami vaistai ? Man išrašė ant paprasto recepto ? Ir kiek maždaug kainuoja ?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
maingirdas rašė:O fliuanxolis kompensuojami vaistai ? Man išrašė ant paprasto recepto ? Ir kiek maždaug kainuoja ?

Nekomepensuojami. Kažkur 3,5Eu už 50 tabletkų.