Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#363685 jei kunas fizyskai nesveikas, nuotaika manau visiems prasta, bet as po truputi su tais skausmais susidraugauti ismokau, jei skauda, tai vadinasi dar gyvas :D kartais tie skausmai fizyniai truputi pasimirsta kai kas gerai sujuokina, susikoncentruoji i jokingas frazes, rodos ir skausmas mazesnis, zmogaus psihika daug ka gali, bet tas musu kompiuteris labai mazu pajegumumu tedirba.....!
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#363862 Kai Dalai Lamos paklausė, kas jį labiausiai stebina žmonijoje, jis atsakė: "Žmogus. Nes jis aukoja savo sveikatą, kad uždirbtų daugiau pinigų. Po to jis aukoja pinigus, kad atstatytų savo sveikatą. O tada jis taip rūpinasi savo ateitimi, kad nesidžiaugia dabartimi. Viso to rezultatas yra tas, kad žmogus negyvena nei dabartyje, nei ateityje. Jis gyvena taip, tarsi niekada nemirtų. O tada numiršta taip ir negyvenęs."

Išmintingas žmogus.. patiko jo mintys apie gyvenimą..
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Kovotojas rašė:na nuotaika gera, esu energingas siandien, nors truputi nervinuos, kad masinai neranda ligos, noreciau meistrams i snuki uzvaziuoti :D

Zinok, labai padetu pasijusti geriau :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Kovotojas rašė:kaip tu paulina jautiesi?

Iš ryto visada labai sunku keltis :bloga Traukia miegas , akys limpa. Bet negalvojant, po truputį dienos eigoje pagerėja, kol mieguistumas nustoja kankint, ir jaučiuos normaliai :)))
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Kovotojas rašė:na daugiau patarti nieko negaliu :? tau reiks laukti mano amziaus, senatveje zmones rytais nenori miego :achtung

Kovotojau, as jau sakiau, tu bendraamzis. Vsio.

Arba nebedirbti:D
del vienos priezasties neinu i atostogas, nes neparvargsiu, o tada nenueisiu laiku miegoti, issikraipys mano miego rezimas, gali pakisti nuotaika i bloga puse... :D :D :D Siaip darbas savotiskai man padeda, jauciuosi saugi ji turedama, miegu del jo irgi gerai, nes nuvargina :D