Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#365049 man liudna kad nekrenta svoris ir liudna kad niekas uz dyka pinigu neperveda :verkiu :verkiu :verkiu ir siap noriu i kipra vaziuot atostogaut tik neturiu uz ka :verkiu :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#365100 Nes išsiskyriau su drauge.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#365123 mane kankina nuotaiku kaita,kai kurie zmones galvoja kad nesergu depresija o apsimetu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :death
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#365131 truputi maziau, siaip nepardaug medikai sako, kad reikia svori mesti, kuno struktura ir kaulai labai stipri, kai jaunysteje buvau dideleje avarijoje ir pragulejau keliai paras nevaldydamas koju, o luzymo nebuvo, tai toks traumatologas sako, kad kaulu struktura labai stipri, jei gyvenime kada ka islustum butu dideliu problemu kol sugyti, na dar neteko nieko islusti, nors gyvenime esu patyres daug visokiu gana sunkiu traumu, pats stebiuosi kaip neislusdavau nieko.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Kovotojas rašė:truputi maziau, siaip nepardaug medikai sako, kad reikia svori mesti, kuno struktura ir kaulai labai stipri, kai jaunysteje buvau dideleje avarijoje ir pragulejau keliai paras nevaldydamas koju, o luzymo nebuvo, tai toks traumatologas sako, kad kaulu struktura labai stipri, jei gyvenime kada ka islustum butu dideliu problemu kol sugyti, na dar neteko nieko islusti, nors gyvenime esu patyres daug visokiu gana sunkiu traumu, pats stebiuosi kaip neislusdavau nieko.

Kaulai stiprus! warm
Siaip viskas gerai kovotojau, del to svorio, vyrui nebaisu turet ir pilvuka :)))
As puse metu gal ant svarstykliu nelipau nes nesportavau, tai issigandau :D +5kg priaugti pas mane! :ubju
Vartotojo avataras
Parašė paulina
paulina rašė:
Kovotojas rašė:truputi maziau, siaip nepardaug medikai sako, kad reikia svori mesti, kuno struktura ir kaulai labai stipri, kai jaunysteje buvau dideleje avarijoje ir pragulejau keliai paras nevaldydamas koju, o luzymo nebuvo, tai toks traumatologas sako, kad kaulu struktura labai stipri, jei gyvenime kada ka islustum butu dideliu problemu kol sugyti, na dar neteko nieko islusti, nors gyvenime esu patyres daug visokiu gana sunkiu traumu, pats stebiuosi kaip neislusdavau nieko.

Kaulai stiprus! warm
Siaip viskas gerai kovotojau, del to svorio, vyrui nebaisu turet ir pilvuka :)))
As puse metu gal ant svarstykliu nelipau nes nesportavau, tai issigandau :D +5kg priaugti pas mane! :ubju

Ir galima sakyt kad jau tada nebuvau labai liekna, kad galeciau dar 5 p[risilypdyt :bloga