Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė mango
#365667 Ar kam nuo sio vaisto buvo didesnis miego poreikis?
Blyn, kazkaip turiu vis diena pamiegot, net mokymuose negalejau, turejau sededama prisnusti, o jau geda, pirmoj eilej sedejau
geriu min.40mg milteliais, net nepamazinsi maziau
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
mango rašė:Ar kam nuo sio vaisto buvo didesnis miego poreikis?
Blyn, kazkaip turiu vis diena pamiegot, net mokymuose negalejau, turejau sededama prisnusti, o jau geda, pirmoj eilej sedejau
geriu min.40mg milteliais, net nepamazinsi maziau

man buvo miego poreikis todel zeldox geriu tik nakciai
Vartotojo avataras
Parašė mango
#365682 Dekui, maumau15 , bandysiu nakciai gert
Gal reiks laukt savaitgalio, nes neisgerus ryte tabletes nerimas pareina
Vartotojo avataras
Parašė mango
#365688 Kapsulem, bandziau isardyt, galvojau, jei granulem, tai paskaiciuosiu ir taip pamazinsiu
Paskaiciau, kad milteliais, ir tokios asociacijos :D
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
mango rašė:Kapsulem, bandziau isardyt, galvojau, jei granulem, tai paskaiciuosiu ir taip pamazinsiu
Paskaiciau, kad milteliais, ir tokios asociacijos :D

idomiai nuskambejo :D :D :D pamaniau kad naujoviskai zeldox parduoda :D
Vartotojo avataras
Parašė mango
#365696 na man ir mintys buvo jau pradeje painiotis, zodziu dugne sedejau
man jis sutvarke viska
O tu nuo ko geri Zeldox?
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
mango rašė:na man ir mintys buvo jau pradeje painiotis, zodziu dugne sedejau
man jis sutvarke viska
O tu nuo ko geri Zeldox?

nuo sizoafektinio.geriu irgi minimalia doze. Man nuo zeldox buna nenustigimas,nenusedejimas vietoj. Tau nuo zeldox buna salutiniu?
Vartotojo avataras
Parašė mango
#365703 man tai tas padidejes miego poreikis, ypac dienos metu
net pikta, ligoninej 80mg geriau ir raminancius, kaip ir buvo proga diena pamiegoti, kur tau, ne pro kur.
O kai dabar nelabai turiu galimybes, lenda miegai
Psichatres klausiau, tai sake, tipo Zeldox prie aktyvinanciu skaitosi
Nu nezinau, cia kaip kam turbut, zinau mergina, kuriai clonazepamas aktyvinantis, o as nuo jo miegu :D
Blyn, tas koju trepsejimas, nenustygimas uzknisantis, man jis nuo diziulio nerimo buvo, suvariau taip batus ne laiku. Kaip tau pavyksta su juo tvarkytis?
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
mango rašė:man tai tas padidejes miego poreikis, ypac dienos metu
net pikta, ligoninej 80mg geriau ir raminancius, kaip ir buvo proga diena pamiegoti, kur tau, ne pro kur.
O kai dabar nelabai turiu galimybes, lenda miegai
Psichatres klausiau, tai sake, tipo Zeldox prie aktyvinanciu skaitosi
Nu nezinau, cia kaip kam turbut, zinau mergina, kuriai clonazepamas aktyvinantis, o as nuo jo miegu :D
Blyn, tas koju trepsejimas, nenustygimas uzknisantis, man jis nuo diziulio nerimo buvo, suvariau taip batus ne laiku. Kaip tau pavyksta su juo tvarkytis?

man labai nepatinka tas nenustigimas vietoj. Kad jo nebutu geriu papildomai cikladoli :DD
pas tave turbut didelis nerimas kad net 80 mg gerei :bloga laikinai teko gerti zeldox 60 mg bet buvo per stipru ir jauciau ekstrapiramidinius simptomus. o su 40 mg tau buna nenustigimas?
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
mango rašė:su 40mg man ner koju nenustingimo

tau gerai :)))
prisimenu anksciau zeldox gerdavau ryte tai puse dienos pramiegodavau. Paskui perkele vaistus i vakara :)))