Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašė anonimasx
Tomas2222 rašė:Tas pats su rukymu, rukymas man tas pats kas meditacija, dingsta beveik visos mintys. Na is pasamones lenda OKS bet jis ne toks ykyrus kai rukai cigarete.

Jo visokių veiklų yra kur atpalaiduoja, dėl to ir mintys sumažėja. Man tai valgymas padeda
Parašė Tomas2222
KunigaikštisMyškinas rašė:A"rūkau tik ligoninėj". :bloga

Nes ner ka veikt arbe nuramina, vienas is keliu variantu. Kitus patis pasirinkit, kai itrauki dumu i plaucius tarsi susitelki demesiu i skoni ir ta jausma, kad kai iskvepsi atslugsi nuo problemu tam laikotarpiui.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#365878 sunki diena siandien man. noriu buti vyre t.y. noreciau prisigerti vyno kaip tikras vyras ir gulet po stalu :verkiu :verkiu :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Kovotojas rašė:geras noras :D

su nostalgija prisimenu tuos laikus kai retai gerdavau vyna kaip tikra vyre :uztave
atsimenu buvau darbovietes vakarely. is jo isejau oriai pro duris ir ikritau i taxi. paskui mane isnese is taxi. prisienu tik framentus. Taip prisigerus buvau tik karta gyvenime :king
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Kovotojas rašė:gerti su gera kompanija malonu, va tik rytas buna nekoks :bloga

atsimenu po gero baliaus pabudau ir mintys "kas as?" "kur as?" "kodel as ezys?" :D :D :D daugiau niekada taip negeriau :D
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Kovotojas rašė:vistiek geriau negerti!

taip:) geriau isvis negert ar labai retai gerti
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Kovotojas rašė:na retkarciais gerai atsipalaiduoti, tik jokiu budu ne kartu su vaistais :bloga

mano atveju neuroleptikai butini net vartojant alko :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#365943 gerai kad tau jie nesipjauna tarp saves, kad gali vaistus gerti ir vyna, mano zmonos pusbrolis pastoviai vaistus vartoja ir geria ciut ne kiekviena diena, bet i tema su juo nieko nebeimanoma pakalbeti, kokius vaistus jis geria nezinau, lyg klozepama.