Moderatorius: signs

Parašė Kinroze
#362732 Aš prieš 2 metus gulėjau ,man tai laaaabai patiko, kaip sanatorijoje, neskaitant to,kad yra kai kurie apribojimai, telefonų, rūkymo laiko ir pnš.Dar dabar palaikome ryšius su ten gulėjusiais žmonėmis. Žinau,kad ir maitinimas ten pagerėjo. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Kinroze rašė:Aš prieš 2 metus gulėjau ,man tai laaaabai patiko, kaip sanatorijoje, neskaitant to,kad yra kai kurie apribojimai, telefonų, rūkymo laiko ir pnš.Dar dabar palaikome ryšius su ten gulėjusiais žmonėmis. Žinau,kad ir maitinimas ten pagerėjo. :)))

Ligoninese beveik visada idomu ir smagu guleti :witch Bendrauji su zmonem, eini i uzsiemimus, priziuri tave visalaika, valgyti nesa. Kaip sanitorijoje jautiesi :relax: Labai noreciau atsigulti i ligonine pailseti, bet negaliu siuo metu ir nezinia kada galesiu warm :kutikuti
Vartotojo avataras
Parašė estranged
Phurriz rašė:
Kinroze rašė:Aš prieš 2 metus gulėjau ,man tai laaaabai patiko, kaip sanatorijoje, neskaitant to,kad yra kai kurie apribojimai, telefonų, rūkymo laiko ir pnš.Dar dabar palaikome ryšius su ten gulėjusiais žmonėmis. Žinau,kad ir maitinimas ten pagerėjo. :)))

Ligoninese beveik visada idomu ir smagu guleti :witch Bendrauji su zmonem, eini i uzsiemimus, priziuri tave visalaika, valgyti nesa. Kaip sanitorijoje jautiesi :relax: Labai noreciau atsigulti i ligonine pailseti, bet negaliu siuo metu ir nezinia kada galesiu warm :kutikuti

Kaip gali patikt ligonines tai man kazkokia mistika. :?
Vartotojo avataras
Parašė kenny
#365982 Gal truputį ne į temą, bet nerandu kur dar paklausti - ar be Ąžuolyno dar Vilniuje ar kur aplink yra stacionaras, kur privačiai gydo?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#366045 Nėra nieko panašaus. Girdėjau, kad už pinigus be įrašų į krizes Vasaryne atsigula. Bet kaip šiuo metu nežinau. O čia dėl sąlygų reik į privačią, gydytojų, įrašų?
Vartotojo avataras
Parašė kenny
KunigaikštisMyškinas rašė:Nėra nieko panašaus. Girdėjau, kad už pinigus be įrašų į krizes Vasaryne atsigula. Bet kaip šiuo metu nežinau. O čia dėl sąlygų reik į privačią, gydytojų, įrašų?

Sesuo į Naująją Vilnią atsigulė, tai įrašą jau turi. Sąlygos ten labai nepatinka, tai kol turim pinigų, mąstom, kad gal geriau privačiai pasigydyti, nes didesnis efektyvumas bus. Tik tiek, kad pas ją bipolinis sutrikimas, o į Ąžuolyną su tokiu lyg ir neguldo.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#366061 Nu čia dabar, rasizmas. :D Ne, guldo ten su įv. diagnozėm, nebūna kad neguldo dėl diagnozės. Sako Ąžuolyne gera aplinka, aš nebuvus, bet man ir Vasaryne II sk., neblogai. Ir man nepatinka, kad Ąžuolyne telefonais ir kompais kada nori nepasinaudosi. :bloga
Parašė Kinroze
#366100 Uz nieka Azuolyno klinikoje nereikia moketi jei esi dirbantis zmogus ar registruotas darbo birzoje ir pns. Klinika yra privati , bet finansuoja ligoniu kasos. Kiek esu gulejusi ivairiuose stacionaruose,tai man Azuolyne labiausiai patiko. Atmosfera puiki,uzsiemimai malonus,darbuotojai taip pat. Geri arbatas, skaitai,ziuri tv,nieks taves niekur nestumdo,nori eini i uzsiemimus,nori miegi,bet pralesiti bet koki naudinga uzsiemima net gaila,tam juk ir atsiguli,kad prasviesetu :)))
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Kinroze rašė:Uz nieka Azuolyno klinikoje nereikia moketi jei esi dirbantis zmogus ar registruotas darbo birzoje ir pns. Klinika yra privati , bet finansuoja ligoniu kasos. Kiek esu gulejusi ivairiuose stacionaruose,tai man Azuolyne labiausiai patiko. Atmosfera puiki,uzsiemimai malonus,darbuotojai taip pat. Geri arbatas, skaitai,ziuri tv,nieks taves niekur nestumdo,nori eini i uzsiemimus,nori miegi,bet pralesiti bet koki naudinga uzsiemima net gaila,tam juk ir atsiguli,kad prasviesetu :)))

Man irgi Azuolyne patiko nerealiai. Ten jauciausi kaip sanatorijoi. Uzsiemimai, kiemelis, tv, knygos, malonus zmones.. Atmosfera super !!! :heart

Jeigu butu galimybe gulciausi pailseti net negalvodamas, bet negaliu ir nezinau ar galesiu :(((
Parašė Nortaute14
#368214 Sveiki, gal zinote kokiu budu galima kuo greiciau pakliuti i sia klinika? Gal kam ”dovanu” duoti? Siuntima turim ir uzsiregistravom, bet eileje 15 zmoniu laukianciu, o mano mamytei labai reikia skiubios pagalbos. Gydesi ji ten pries 6 metus, issigyde pilnai ir viskas buvo gerai, taciau vel patyre didziuli stresa ir liga atsinaujino. Tuo metu i klinika pakliuti padejo gydytojas, kuris deja siuo metu jau ten nebedirba. Patarkite prasau.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#368319 Vasaros g. yra krizių skyrius, tik ten laiko dešimt dienų tik, bet kai kam užtenka. Pokalbiai kasdien su medikais, irgi yra veiklų, gal nėra taip gražu kaip Ąžuolyne, bet kad tik padėtų, žinoma...