- 2017 02 18, 23:23
Sveiki, prieš kelias dienas man buvo išrašyti šie vaistai: Fluanxol ir Elicea. Pasiskaičiau informacijos lapelius ir išsigandau visų šalutinių poveikių. Ar kas bandėt šiuos vaistus, ar padėjo? Ar patyrėte šalutinius vaistų poveikius? Taip pat žmonių atsiliepimų apie Elicea, daugumai vaistas padėjo. Tačiau Fluanxol turi nemažai nekokių atsiliepimų. Ar galima savo nuožiūra nevartoti kažkurių vaistų? Jie buvo išrašyti nuo depresijos, obsesinio kompulsinio sutrikimo ir nerimo priepuolių.
Jei kas neaišku ar turit klausimų - drąsiai į PM.
Venlafaxine 37,5 mg + Fluanxol 1 mg
F33.2
Venlafaxine 37,5 mg + Fluanxol 1 mg
F33.2

Atsargiai reikia su vaistais tokiais ir pagalvot ar išvis jų reikia. Kad psichiatrai skiria tai nereik 100 proc. pasitikėt tipo "gydytojas skyrė tai taip ir reikia". Jie lengva ranka skiria vaistus net ir neturint didelių sutrikimų mano nuomone. Nors aišku čia kieviena situacija skirtinga nesakau kad būtent tau nereik jų. Nu tu pats supranti kaip jautiesi, mes gi tikrai to negalim žinot, todėl lb sunku patart.
. O neuroleptikų esu kaip migdomuosius vartojęs tai būna atsikeli kai dar nepraėjęs poveikis tai grynai kai zombis jautiesi, visus jausmus nuima - tai neblogai norint miegot, bet jeigu dieną taip reiktų vaikščiot tai nžn