Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#305491 Trūko man tokios temos, netiko, ką noriu pasakyti, prie kitų temų.

Šiandien aš savimi didžiuojuosi, nes atsisakiau picos. Čia yra labai neįtikėtina, nes jaučiu silpnybę picoms ir pagalvojus apie tai seilės ima kauptis burnoje, o skrandis - maršus groti.
Parašė calluna vulgaris
#305508 O aš tai neturėjau tokios dienos, kai galėjau sau pasakyti "aš savimi didžiuojuosi". Bet didžiuojuos tavim, kad atsisakei picos:] Sėkmės:]]
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
calluna vulgaris rašė:O aš tai neturėjau tokios dienos, kai galėjau sau pasakyti "aš savimi didžiuojuosi". Bet didžiuojuos tavim, kad atsisakei picos:] Sėkmės:]]

Nu jau... Negi kai reikia padaryti kažką noriu nenoriu ir padarai, negi nesididžiuoji?
Aš aišku už tai savęs nemyliu, nepradžiugina, tiesiog toks, va sugebėjau.
Parašėliudnas
#305516 Niekad nesiddziuoju savim, nevertas to, net jei ir padarau ko nenorejau, vistiek suprantu kad taip reikia padaryt ir ner ko cia didziuotis. Verciau reiktu save keikt kad to ir ano negali padaryt.
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#305521 Didžiuojuosi, nes PATI sukaliau laidą prie grindų bortelių. SAVO rankom ir plaktuku, aišku. O šiaip jau laukiau kol padarys šį 5 min darbą visą mėnesį.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#305535 Didžiuojuos, kad nuėjau į Vasaryną, o jau norėjau skambinti ir sakyt kad neisiu, nes nekaip jaučiuos, bet va... nuvariau. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#306075 Didžiuojuosi, nes išdrįsau pakelti ragelį ir pašnekėti (ne dalykinis pokalbis).
Parašėhappymouse
#306085 Didžiuojuosi, kad vakar išdrįsau nueiti į koncertą :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Kotryna
#315943 Nes pagaliau išsivaliau kanarėlių narvą, bo jau dvokė kaip vištidė kokia.
Katinas kol valiau vos nepsiš*** iš laimės, kad gavo progą padaužyt letenomis narvą ir įvaryt streso paukščiams kokiai savaitei, nes paprastai jis jų nepasiekia. :D
Parašė sauliuxxx
#323627 Siandien as savimi didziuojuosi, nes

apie metus laiko ziurejau i vaiko spinta, maciau, kad ten pakankamai vietos itaisyti antra "pagali" pakaboms kabinti ir taip sutalpinti visus rubus, bet teisinausi sau, kad "nezinau, kur toki nupirkti". O siandien lauke pasiemiau truputi medienos, pjukla, viniu, plaktuka ir sumeistravau ji pati :DD kai susiorganizuosiu svitrinio popieriaus, bus visai idealu :super
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#368778 Nes išsikėliau svarbų gyvenimo tikslą ir jau įvykdžiau vieną tikslo pakopą. Keičiu profesiją, noriu gauti geresnį darbą ir už keleto dienų gausiu kursų baigimo sertifikatą.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Opaque rašė:Šiandien dariau mechaninį veido valymą :)

oho ir kaip ? labai skaudejo> net nezinau koks procesas bet speju kad labai baisu :/ daznai darau tokiu valyma ?

as tai dariausi siaip veido kauke :)))