Moderatorius: Astro-Meška

Parašėhappymouse
#277975 Dievui, šeimai, draugams, žmonėms, kuriuos branginu ir kurie man labai rūpi, Editai, visiems daktarams, kurie mane gydė, žmonėms, kurie išrado rispolept'ą, šitam forumui ir visiems jo dalyviams, orui, gamtai, stebuklams ir visiems ir viskam ko dar nepaminėjau. AČIŪ! :jap
Vartotojo avataras
Parašė Samanta
#283061 Noriu padekoti visiem cia esantiem, kad ju deka egzistuoja sitas forumas, cia pasiskaicius daug supratau, issipasakojus pasidare lengviau, galiausiai ir pagalbos buvau paskatinta kreiptis, zodziu dekui kad esat.. Nezinau cia kazkam rupi ar nelabai, bet guldys mane i stacionara, kaip suprantu ilgam, tad nebus manes cia kuri laika, neissigaskit :}
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#283068 Samanta, tikiuosi stacionaras tik į gera išeis..linkiu sėkmės ir ryžto pasveikti
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#283119 Samanta, labai del taves dziaugiuosi ir linkiu pagerejimo :flo Sveik.

---
As noriu padekoti kazkam is auksciau, kad pameta atsiktinumus, kai jau rankos nusvyra.
Vartotojo avataras
Parašė Mertinsonas
#283344 Dekui Freakymousei,kuri mane bene labiausiai palaike siame forume ir nebijojo pasidalinti savo isgyvenimais :) ir aisku sau,artimiesiems,dievui,ir daktarui M.Karnickui,kuris padejo man pradet save lipdyti is naujo :)
ParašėVanilėOre
#283774 Ačiū visiems forumiečiams.
Esate šviesuliukai pilkoj dienoj.

:heart
Vartotojo avataras
Parašė Mertinsonas
#283795 Jo,realiai,tai visi nusipelne dekingumo,nes kiekvienas cia iesko pagalbos ne tik sau,bet tuo paciu ir suteikia palaikyma kitam.
Vartotojo avataras
Parašė coffee
#333440 esu dėkinga savo angelams ir geriausiems draugams,tėvams,seneliams,visiems pasaulio poetams ir rašytojams,tapytojams,gatvės piešėjams,muzikantams,aktoriams ir režisieriams,nušvitusiems,padėjusiems "pamatyti" šviesą kitiems,tiems,kurie tiki tuo,ką daro ,o daro gerus darbus,kovotojams už lygias teises,utopistams,lightworkeriams ir gyvenimo mokytojams,budistų vienuoliams,holistiniams guru,ekologijos anarchistams,ūkininkams,dėstytojams...visiems,kad galvoja gražias mintis ir bando jas įgyvendinti.
o dabar va pamąsčiau-gyvenimas yra gražus.myliu žmones.
Parašė Deode
#333443 Taip pat tau dėkui už gražius ačiū :) Šviesus tavo žodžiai.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#371287 Noriu padėkoti moderatorei KunigaikštisMyškinas už nuoširdumą, supratingumą ir už visus gerus darbus . :flo