Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#368756 esu mas zmona darbe, iskviete mane is namu, kad truputi pabuciau pas ja darbe, nes turi truputi ji reikalu, tai jauciuosi naudingu :king
Parašė enoi
#369460 Šiuo metu guliu lovoje, tačiau guliu ne šiaip sau kaip, o, remiantis Heideggerio metodologiją, guliu-mirties-link. Suvalgiau pyragaitį. Galvoju, ar teisinga, kad visame pasaulyje vaikai miršta iš bado? Kad miršta, tai realybė, o kas realu - tas tikra. O argi galėčiau nuneigti ar prieštarauti tikrovei? Vadinasi, tai tiesa, tai teisinga. Linkstu-pyragaičio-link.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#369582 geriu ritmetine kava, paskui varysiu duoti kraujo, tas autobusiukas medicininis kur vazineje po miestus, sako gerai retkarciais krauja nuleisti.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#369586 Atsigėriau kavos, eisiu dirbt, baigėsi feisbuko malonė, tai ir rezultatai suprastės, bet nieko tokio, belekaip gerai praeita savaitė suėjo :)))
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Kovotojas rašė:geriu ritmetine kava, paskui varysiu duoti kraujo, tas autobusiukas medicininis kur vazineje po miestus, sako gerai retkarciais krauja nuleisti.

O kovotojau, buvai duoti kraujo? O.o
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Kovotojas rašė:jo daviau 400 gramu, po to labai gerai jauciausi :super

O gerai jauteisi del to kad padedi kitiems zmonems? :)
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#372277 taip Paulina, gerai jauciuosi galedamas padeti kitiems, dar sako kad mano tokia grupe, jos daugiausia reikia +pirma, na tu geriau zinai, esi medike.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Kovotojas rašė:taip Paulina, gerai jauciuosi galedamas padeti kitiems, dar sako kad mano tokia grupe, jos daugiausia reikia +pirma, na tu geriau zinai, esi medike.

jei butu isvis 0 rezus -, tai visiems tavo kraujas tiktu, tik tau reiktu ieskotis tokios pat kraujo grupes.
0 + tiktu tik 0- arba 0+. Tai visai gerai po ranka turet koki drauga su ta kraujo grupe :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#372286 Parinuosi kažko dėl to, kad eisiu pas psichologę po pusmečio pertraukos.
(PS. gėda prisipažint, bet aš savo kraujo grupės nežinau. ) :o
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
KunigaikštisMyškinas rašė:Parinuosi kažko dėl to, kad eisiu pas psichologę po pusmečio pertraukos.

Aš irgi nežinau, reik kažkada duot kraujo nueit pagaliau :D

O dabar dirbu po biškį, youtubeinu, klausau muzikos, eisiu į pardę, nes skrandis jau gurgia :D
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
KunigaikštisMyškinas rašė:Parinuosi kažko dėl to, kad eisiu pas psichologę po pusmečio pertraukos.

na jokios gedos cia Myskinai nera, jei gyvenime neprireke, tai ir nezinosi.