Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Kovotojas rašė:maumau! turi dar dvi laisvas dienas, negalvok apie darba.

rytoj eisiu pas daktare. tikiuosi man pades. pastebejau kai su gyvate valytoja bunu vienoj patalpoj man pradeda trukti oro,pradedu lyg dusti neprakviepuoti tai greit iseinu i kita patalpa oro ikvepti. Nezinau kaip tai pavadinti :o
aciu uz palaikyma :)))
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#373332 Nes pramiegojau psichologę :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Rola Balčiūtė
#373335 Laba, bičiuliai,kaip laikomės?
Man lyg pagerėjimas buvo,buvo, dabar vėl blogai,blogai..Dirbti vis kuo toliau,tuo sunkiau,jei darbas kančia,teks mesti.Draugas paliko,dar geriau,sunku buvo bendrauti B) Sakiau,pabandysiu Dariaus ir Girėno Kaune pagulėti,oj Jėzau,kaip ten...Va,įdomu,grupė,ar kaip ten pavadinti turite kas nors? Sunku gauti,pas mane vidutinė depresija.Gal visai ne į tą temą rašau,aj sorry
Vartotojo avataras
Parašė paulina
maingirdas rašė:Šiandien suknista mano diena ....:)

Maingirdai, visiems tokiu dienu pasitaiko:) neliudek, svarbu nepasiduot blogoms emocijoms, ar ne taip? :)))
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#373477 Pavargau tarp penkių žmonių gyventi . Visi nepatenkinti ,pikti .Argi aš kaltas ,kad Lietuvoje sunku gyventi ... :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#373482 nu jo Maingirdai, kartais norisi ramybes, bet ta ramybe man tiek yra igrysusi iki kaulo, mes dviese su zmona, per diena bunu vienas, o noretusi truputi surmulio, kas liecia del financu, tai mes nekalti kad dirbti negalim del sveikatos, man del to labai labai liudna :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#373584 Matot minamalia didina nuo vidutines, pensijos nuo minimalios, o pasalpos bedarbio ir tai geresnes cia mes isviso uzribio zona. Gal tau sveikatai kenkia su 5 durniais gyvent, o pinigo nera kam pasakysi, zodziu nesamoniu nesamones su tais pinigais.
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#373767 Nes man baisu dėl savo sveikatos. Jaučiu kaltę prieš vyrą, kad dėl mano problemų jis negali išeiti į darbą, o juk uždirba pinigus mums abiems :(
Parašė Tomas2222
KunigaikštisMyškinas rašė:Nes žmonės būna žiaurūs ir gali žiauriai įskaudinti. Ir per vieną minutę supist ką tu ilgai statei savyje.

Ka supi so? :oops: