Moderatorius: signs

Parašė zazule
Lorafen rašė:
zazule rašė:Sveiki visi. Norėjau paklaust, kaip atprasti nuo šio vaisto? Geriu jau devynis mėnesius. Jeigu neišgeriu, visiškai neužmiegu. Bijau, kad nuo ilgo vartojimo išsivystė priklausomybė. Dar priedo vartoju neuroleptikus, tai turbūt nuo jų kankina nemiga. Gal kas nors iš jūsų sėkmingai atpratote nuo šio vaisto?

ar dar turi tą problemą dėl lorazepam?

aš turėjau priklausomybę nuo jų, kai gyveni nuo tabletės iki kitos, tik tam, kad jaustis normaliai. Kaip kai kas rašė šioj diskusijoj tai narkomanija nuo dozės iki kt dozės.

mažinau pakeičiant diazepam (relanium) ir galiausiai visiškai laisvas nuo raminančių vaistų pagal šiame puslapyje esančią informaciją:

http://www.benzo.org.uk/manual/

rašau čia, gal kam padės jei jaučiate turintys priklausomybę ir norintys išlipti iš šitos sunkios rutinos

Jau daugiau kaip metai, kai nebevartoju lorafen. Neuroleptikus taip pat nutraukiau. Miegas normalus. Nerimo be priežasties nebūna. Problema tik tame, kad nežinau, ką su gyvenimu daryti, ko siekti.
Parašė Tomas2222
zazule rašė: Jau daugiau kaip metai, kai nebevartoju lorafen. Neuroleptikus taip pat nutraukiau. Miegas normalus. Nerimo be priežasties nebūna. Problema tik tame, kad nežinau, ką su gyvenimu daryti, ko siekti.

Siek to, apie ka jau seniai svajojai ir dar vis to noretai! Nors ir atrodo nesamone tos svajones, vis del to pamegink. Visos svajones taps realybe kai pradesi ju siekt.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#379146 Zejau dokumentini filma apie lorafena, ten sako, kad lorafenas labiausiai priprantamas ir su daugiausia salutiniu benzodiazepinas. Kazkodel netikiu ka ten rode.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#379148 Aš daugel metų gėriau lorafeną ,bet nepripratau ir dabar negeriu . Pradėjau gerti clonazepamą . :)
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#379152 Geriu po dvi is karto 2,5mg kiek zinau dvieju is karto kaip ir negal, bet man tinka tai ir geriu :D
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Vaiduk rašė:Geriu po dvi is karto 2,5mg kiek zinau dvieju is karto kaip ir negal, bet man tinka tai ir geriu :D

As viena geriu :D Super vaistas, padeda labai !
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
maingirdas rašė:Aš daugel metų gėriau lorafeną ,bet nepripratau ir dabar negeriu . Pradėjau gerti clonazepamą . :)

Man clonazepamas perstiprus, lorafenas labiau patinka :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#385342 Olanzapina, Mirtazapina nutraukiau be problemu. Lorafena ir Paroksetina tai sunkiai sekasi nutraukineti. Po truputi mazinu, tikiuosi su laiku pavyks :)
Parašė Hausas
#402202 Siandien gyditoja israse siu lorafen 2.5 po tablete 2 kart dienoj,bet nepaklausiau daktares tai puse tab isgeriau,tai apnese kapitaliai
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Prakeiktasis rašė:Kaip atprasti nuo lorafeno, vartoju du metus tris kart dienoj, po tablete.

Bandyk su ilgesnio veikimo benzodiazepinu - diazepamu ar medazepamu. Jie ne taip greit iseina is sistemos ir maziau sukelia abstinencijos reiskiniu
Parašė vitamin9
#403630 nuo sitos nesamones nulipt lomkes tai normalios puse metu geriau 2.5mg per puse ryte/vakar,geriau jei reik tuos bobuciu rudotel relanium bandyt,kokio klonezepamo zinau kad ivaryciau 20 valandu toks kaifas butu pagyvent be jokiu nesamoniu bet ne kankinkis
Parašė vitamin9
#410685 Nebuna jum nuo jo emocijos nusokusios tokio optimizmo nera buna didziausio nerimo laikais suki galva o cia kazkaip nieko daryt nesinori ar siaip uzeje?