Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#37369 anglis išbandyta praktiškai ir tikrai padeda.

nusidažiau plaukų šaknis, nežinau kiek laiko jau tai nedariau ir nusivaliau dar nuo penktadienio likusius makiažo likučius.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#38387 Nusilakavau nagucius :super ir eidama sakau uzdarysiu spintos duris ir kaip cia taip atsitiko,kad prisiveriau naga =) (vos neprisisiojau kelniu kaip skaudejo)
Vartotojo avataras
Parašė era
#38415 Ištryniau plaukų galiukus spec.aliejum.
Vartotojo avataras
Parašė coffee
#43258 šiandien nusiprausiau,bet nenaudojau jokios dekoratyvinės kosmetikos.leidau atsigauti odai..išgėriau vitaminų,surūkiau tik pusę cigaretės.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#46495 Depiliacija. Koju nagus pagaliau nusikirpau. Ranku irgi reikia nukirpti. Ta ir padarysiu tuoj pat. =)
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#46941 išsiploviau galvą, pastačiau šikoseną mandrą, dar reikės pasidažyti gražiai...
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#47344 Kreivai nusipesiojau antakius. :D
Vartotojo avataras
Parašė Marse
Manigrivette rašė:Kreivai nusipesiojau antakius. :D

Apsiaviau baltas kelnes ir naują palaidinę. Atėjo dukra ir nulakavo nagus ir dar davė savo karoliukus. Esu labai pasipuošusi, eisiu į grupę. Ir dar pasikvepinau Coco Chanel madmuazele. Šakės, kaip gerai, patikėkit
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#49053 Man gražu nukarpyti mano nagai. Iš esmės grožį taip ir tepuoselėju - kad tik nebūčiau plaukuota ir naguota. :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
Manigrivette rašė:Man gražu nukarpyti mano nagai. Iš esmės grožį taip ir tepuoselėju - kad tik nebūčiau plaukuota ir naguota. :D

Ir aš. Nu ir dar spuoguota. :D
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#49057 :D Spuogus pamiršau, blem...
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#49126 Nusiprausiau, susišukavau, išpešiau kelis antakius ir išsilyginau palaidinę. :super
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#49127 Tiksliau, tuoj susišukuosiu ir išsilyginsiu palaidinę. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#49170 Buvau kirpykloje ,bet vistiek nesijauciu grazesne :cat
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#50144 Nusikarpiau nagus.