- 2017 05 15, 14:27
Noriu sumažinti raminamųjų vaistų dozes iki tokio lygio, kad jie būtų tik pagal poreikį (čia jau noras maksimum), nes dabar geriu kasdien, nemažomis dozėmis būtent clonazepamą. Parašę nurodžiusį kiekius, jie svyruoja pagal savijautą
Gal kam teko susidurti su clonazepamo nutraukinėjimu / dozių mažinimu ar jo keitimu į kitą raminamąjį vaistą? Nes bandė su bromazepamu, bet manęs jis nelabai veikia, lorafenui esu alergiška. Gal xanax? Tiesiog nežinau, ar verta apskritai keistį į kitą, gal pakanka tik dozę mažinti? Bet kokia yra normali dozė clonazepamo, kuri pvz nekenktų taip atminčiai? Žodžiu
Gal kam teko susidurti su clonazepamo nutraukinėjimu / dozių mažinimu ar jo keitimu į kitą raminamąjį vaistą? Nes bandė su bromazepamu, bet manęs jis nelabai veikia, lorafenui esu alergiška. Gal xanax? Tiesiog nežinau, ar verta apskritai keistį į kitą, gal pakanka tik dozę mažinti? Bet kokia yra normali dozė clonazepamo, kuri pvz nekenktų taip atminčiai? Žodžiu
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.

Suklydau skaičiuodama ir tiek. O man tas clonazepamas kaip tik mane energizuoja šiek tiek, t.y. suteikia ne mieguistumą, o kelia darbingumą, 2 mg man pats tas vienam kartui, tada jau galiu kažką daryti neašarodama ir pan. O būna visaip, kartą su 1 mg per dieną išbuvau, būna sunkių dienų, kad reikia 3 tablečių, bet jas geriu taip: 2mg ryte, o tada dienos bėgyje po pusę tabletės, taip suskaičiuoju kad ir 6 mg gaunasi. Bet čia kai jau visiškai blogai. Paprastai šiuo metu dozės per visą dieną 3- 4 mg, gal kartais mažiau gal daugiau. Bet esmė ta, kad jis manęs visiškai nemigdo, neslopina, atvirkščiai - darbingesnė tampu, pagerėja nuotaika. Tikriausiai jau kaip narkotikas veikia

Dar kažkada klausė ar tiek jo daug vartoju, sakau su panele pasidalinam ir tai nėra melas