Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#373913 Noriu sumažinti raminamųjų vaistų dozes iki tokio lygio, kad jie būtų tik pagal poreikį (čia jau noras maksimum), nes dabar geriu kasdien, nemažomis dozėmis būtent clonazepamą. Parašę nurodžiusį kiekius, jie svyruoja pagal savijautą :oops:
Gal kam teko susidurti su clonazepamo nutraukinėjimu / dozių mažinimu ar jo keitimu į kitą raminamąjį vaistą? Nes bandė su bromazepamu, bet manęs jis nelabai veikia, lorafenui esu alergiška. Gal xanax? Tiesiog nežinau, ar verta apskritai keistį į kitą, gal pakanka tik dozę mažinti? Bet kokia yra normali dozė clonazepamo, kuri pvz nekenktų taip atminčiai? Žodžiu :sos: :sos: :sos: :sos: :sos:
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:Noriu sumažinti raminamųjų vaistų dozes iki tokio lygio, kad jie būtų tik pagal poreikį (čia jau noras maksimum), nes dabar geriu kasdien, nemažomis dozėmis būtent clonazepamą. Parašę nurodžiusį kiekius, jie svyruoja pagal savijautą :oops:
Gal kam teko susidurti su clonazepamo nutraukinėjimu / dozių mažinimu ar jo keitimu į kitą raminamąjį vaistą? Nes bandė su bromazepamu, bet manęs jis nelabai veikia, lorafenui esu alergiška. Gal xanax? Tiesiog nežinau, ar verta apskritai keistį į kitą, gal pakanka tik dozę mažinti? Bet kokia yra normali dozė clonazepamo, kuri pvz nekenktų taip atminčiai? Žodžiu :sos: :sos: :sos: :sos: :sos:

Kokios dozes eina ? Parase rasai, kad nuo 2.5 - iki 6. Cia milziniska doze. Jis eina po 2 mg, tai kaip tu ta 2.5 gauni ? :D
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#373934 jo cia milziniska doze, as per diena isgerdavau 2mg viena karta, tai kaip girtas vaiksciodavau, bet man daktaras juos nutrauke po savaites.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Kovotojas rašė:jo cia milziniska doze, as per diena isgerdavau 2mg viena karta, tai kaip girtas vaiksciodavau, bet man daktaras juos nutrauke po savaites.

Man 2 mg yra perstipru, kaip girtas irgi bunu.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#373936 Man tai nejuokinga, Phurriz :( Suklydau skaičiuodama ir tiek. O man tas clonazepamas kaip tik mane energizuoja šiek tiek, t.y. suteikia ne mieguistumą, o kelia darbingumą, 2 mg man pats tas vienam kartui, tada jau galiu kažką daryti neašarodama ir pan. O būna visaip, kartą su 1 mg per dieną išbuvau, būna sunkių dienų, kad reikia 3 tablečių, bet jas geriu taip: 2mg ryte, o tada dienos bėgyje po pusę tabletės, taip suskaičiuoju kad ir 6 mg gaunasi. Bet čia kai jau visiškai blogai. Paprastai šiuo metu dozės per visą dieną 3- 4 mg, gal kartais mažiau gal daugiau. Bet esmė ta, kad jis manęs visiškai nemigdo, neslopina, atvirkščiai - darbingesnė tampu, pagerėja nuotaika. Tikriausiai jau kaip narkotikas veikia :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Phurriz rašė:
Kovotojas rašė:jo cia milziniska doze, as per diena isgerdavau 2mg viena karta, tai kaip girtas vaiksciodavau, bet man daktaras juos nutrauke po savaites.

Man 2 mg yra perstipru, kaip girtas irgi bunu.

Nuo 2mg gerai kerta galvon ir po to miegi gerai, bet man 1mg miegui užtenka, tiesa dabar dažniau reikia :bloga Ir nežinai žmogus kas geriau: ar du 5 laipsnių alaus, ar 1mg kloniko miegui... Keista, energizuoja, įdomiai.. O Phurriz berods jį nutraukinėjo jei neklystu :)
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
HappyAngel rašė:Man tai nejuokinga, Phurriz :( Suklydau skaičiuodama ir tiek. O man tas clonazepamas kaip tik mane energizuoja šiek tiek, t.y. suteikia ne mieguistumą, o kelia darbingumą, 2 mg man pats tas vienam kartui, tada jau galiu kažką daryti neašarodama ir pan. O būna visaip, kartą su 1 mg per dieną išbuvau, būna sunkių dienų, kad reikia 3 tablečių, bet jas geriu taip: 2mg ryte, o tada dienos bėgyje po pusę tabletės, taip suskaičiuoju kad ir 6 mg gaunasi. Bet čia kai jau visiškai blogai. Paprastai šiuo metu dozės per visą dieną 3- 4 mg, gal kartais mažiau gal daugiau. Bet esmė ta, kad jis manęs visiškai nemigdo, neslopina, atvirkščiai - darbingesnė tampu, pagerėja nuotaika. Tikriausiai jau kaip narkotikas veikia :bloga

kaip nevienodai tas pats vaistas veikia, vienus slopina, kitiems energijos suteikia :?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#373971 Aš galvoju, gal organizmas priprato prie vaisto. Bet tada būna, kad tiesiog poveikio nejauti. O mane jis pakelia iš lovos, tada galiu kažką nuveikti. Nerimą labai gerai slopina, net pastebėjau, kad imu daugiau kalbėti, bendrauti.
Beje taip buvo ir su migdomuoju zopiclonu. Pradžioje migdė, bet po kurio laiko vartojau dieną, energizavo super ir gerino nuotaiką. Darbe tai labai padėjo. Sakiau tada psichiatrei, kad zopiclonas taip mane veikia, o ji teatsakė, kad jei man nuo to geriau, kad geriau jaučiuosi - tai gerk dieną.
Dėl alkoholio tai vienareikšmiškai aš už raminamąjį vaistą. Juk nuo jo nebūna pagirių, galvos skausmo :DD Bent jau man tai geresnė išeitis.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#374226 Šiandien visą tabletę kloniko įkaliau, galvojau padės nuo atchodų. Pradėjo veikti tik kai venlafaxinas pradėjo stebuklus daryt tai pirma kaip prigėręs buvau, o po to visą dieną miego traukia. Jaučiu šian kaip kūdikis miegosiu, tik reikia nekaip kūdikiui nepridirbt į lovą :D stiprūs vaistai, kai nesi nuo jų priklausomas :bloga neveltui psichė prieš rašydama juos paklausia kaip juos geriu ir kiek ir kada.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#374552 Man tai gyd. psichiatrė nerašo clonazepamo, net kai prašau, esu bandžius ligoninėj porą k., kai nemiegojau ir viskas. Ir šiaip psi- man migdomų, raminamų nelabai rašo, jei kartais išrašo, tai su tokia nepatenkinta mina ir burbuliavimais. Keista, kad kai kuriems taip lengvai rašo mėnesių mėnesius ar metų metus. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#374556 Mane siauliuos kelis kartus tik su lorafenu atstate tai dabar zino ir israso
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#374558 Kai aš guluosi į ligoninę, tai ir man iškart clonazepamą arba mažina, bet paprastai nuima ir perveda ant diazapamo arba mažų dozių bromazepamo. Deja nerimui malšinti jie man nelabai. Baltai pavydžiu tiems, kuriems pakanka antidepresanto, kuriems nereikia papildomai daug raminamųjų.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
KunigaikštisMyškinas rašė:Man tai gyd. psichiatrė nerašo clonazepamo, net kai prašau, esu bandžius ligoninėj porą k., kai nemiegojau ir viskas. Ir šiaip psi- man migdomų, raminamų nelabai rašo, jei kartais išrašo, tai su tokia nepatenkinta mina ir burbuliavimais. Keista, kad kai kuriems taip lengvai rašo mėnesių mėnesius ar metų metus. :bloga

Maniškė gana liberali šiuo klausimu. Iki dienos stacionaro tai bromazepamą rašė, gėriau dar grandaxiną, relaniumą, bet jie neveikė manęs normaliom dozėm, tada dienos stacionare kita psichė išrašė kloniko, pamatė, kad tinka ir tada senoji pradėjo rašyt. Kas mėnesį ar du po pakelį išsirašau. Vienintelis dalykas tai klausia kaip vartoju, kada vartoju ir kodėl vartoju, kad nepriprasčiau. Sakau po pusiukę kai jau labai reikia :))) Dar kažkada klausė ar tiek jo daug vartoju, sakau su panele pasidalinam ir tai nėra melas :D
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#375123 Happy angel kiek laiko vartoji klonazepama? :)))
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
anglis rašė:Happy angel kiek laiko vartoji klonazepama? :)))

Vartoju jau gan ilgai. Dabar bandau skaičiuoti, gal bus metai jau. Buvo pertraukų ligoninėse, kai vietoj jų keisdavo kitu raminamuoju, pvz bromazepamu, diazapamu. Grįžus namo ir nuėjus į polikliniką, vėl rašydavo clonazepamą. O dabar bandžiau vietoj jo xanax 1 mg, tai man nelabai tinka tikriausiai, nes pastebėjau padidėjusį agresyvumą nuo xanax, kai praeina pirminis jo poveikis - raminantis, nors silpnai.