Moderatorius: signs

Parašė absurdas
#366595 O aš bandžiau gal mėnesį pratintis prie šio vaisto ir visą tą laiką žiauriai pykino/vimdė, na, buvo bloga, tai ir bijojau vartoti ilgiau. Išrašė tinkamesnį.
Kur Jūs dedat nebereikalingus vaistus?
Parašė Linaaa
#366693 [quote="Dulsineja"]Mano patirtis su coaxiliu tokia.Geriau apie du mėnesius.Pradėjo veikti po savaitės maždaug.Pradžioje jaučiausi neblogai- nuotaika geresnė , nustojau verkti pastoviai ir energijos lyg daugiau buvo. Tik buvo toks pastovus jausmas, kad skauda ar veržia gerklę.Nemoku paaiškint.Nemalonus jausmas, bet kentėt galima.Po mėnesio pradėjo skaudėti kepenis .Skausmas vis stiprėjo , savijauta prastėj

Aš taip pat pradejau vartot šiuos AD,geriu po vieną tabletę,bet dar tik ketvirtą dieną,nieko kol kas nejaučiu.Po kiek jūs gėrėt [radžioj šio vaistuko?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#367362 Nelabai suprantu sito vaisto farmakologijos, Kai visi SSRI blokuoja atgalini serotonino grazinima, sitas didina, teoriskai mazindamas serotonino kieki sinapsej. Greiciausiai visgi veikia jis per opioidinius receptorius, is to ir kyla pagunda juo piknaudziauti
Parašė Mar777
#367510 Su coaxil galima vartoti triptan forte, kurio pagrinda sudaro 5htp papildai. Nesipjauna kartu?
Parašė Mar777
#367536 Namie turiu pakuote beveik pilna is seniau, ten dar su vitaminais. Galvoju tik ar nesusipjaus. Kiek anksciau yra teke skaitineti kaskoki poveiki teigiama turi 5htp, beto tai tik nereceptiniai papildai skaitosi.
Parašė Mersas
#368645 [quote="Mar777"]Su coaxil galima vartoti triptan forte, kurio pagrinda sudaro 5htp papildai. Nesipjauna kartu?[/quote

[i]Noreju paklaust, ar tiko vaistai ir tie papildai????
Parašė Mersas
Linaaa rašė:
Dulsineja rašė:Mano patirtis su coaxiliu tokia.Geriau apie du mėnesius.Pradėjo veikti po savaitės maždaug.Pradžioje jaučiausi neblogai- nuotaika geresnė , nustojau verkti pastoviai ir energijos lyg daugiau buvo. Tik buvo toks pastovus jausmas, kad skauda ar veržia gerklę.Nemoku paaiškint.Nemalonus jausmas, bet kentėt galima.Po mėnesio pradėjo skaudėti kepenis .Skausmas vis stiprėjo , savijauta prastėj

Aš taip pat pradejau vartot šiuos AD,geriu po vieną tabletę,bet dar tik ketvirtą dieną,nieko kol kas nejaučiu.Po kiek jūs gėrėt [radžioj šio vaistuko?

KAIP SEKASI NUO SIO VAISTO? AR PAGEREJO?
Parašė Mersas
Mersas rašė:
Linaaa rašė:
Dulsineja rašė:Mano patirtis su coaxiliu tokia.Geriau apie du mėnesius.Pradėjo veikti po savaitės maždaug.Pradžioje jaučiausi neblogai- nuotaika geresnė , nustojau verkti pastoviai ir energijos lyg daugiau buvo. Tik buvo toks pastovus jausmas, kad skauda ar veržia gerklę.Nemoku paaiškint.Nemalonus jausmas, bet kentėt galima.Po mėnesio pradėjo skaudėti kepenis .Skausmas vis stiprėjo , savijauta prastėj

KAIP SEKASI NUO SIO VAISTO? AR PAGEREJO?

As vartoju jau menesi, bet nezianu ar padeda, kazko nesijauciu gerai.Gal yra dar gerianciu, atsiliepkite :heart
Parašė sigita12
#373941 Na stai pagaliau ir man israsė coaxil vaista 3 kart į diena po vieną tabletę nuo sunkaus nuryjimo trunkančio jau pusmetį gerą.atsiliepkite gal kas turite panašios patirties kada prasidėjo sunku nuryti skysčius o paskui ir maistą?ir ar padeda tokiam reikalui coaxilis?
Parašė Mersas
sigita12 rašė:dar idomus dalykas ar gali jis duoti lyg mieguistuma,galvos svaigima,sirdies plakima

daug ka jis gali, nes mano patirtis tai ne kokia su juo, geriu, bet vienas is tokiu, kuris veikia labai letai ir pagerejimo kazkokio net po 2 men nera, kitas dalykas, reikia daznai gerti, labai sunku prisiderint, panasiu laiku isgert. Nuo jo labai keiciasi nuotaikos, nezinau ar tai vaistu itaka ar tieisog jie per silpni ir nepadeda.
Parašė sigita12
Mersas rašė:
sigita12 rašė:dar idomus dalykas ar gali jis duoti lyg mieguistuma,galvos svaigima,sirdies plakima

daug ka jis gali, nes mano patirtis tai ne kokia su juo, geriu, bet vienas is tokiu, kuris veikia labai letai ir pagerejimo kazkokio net po 2 men nera, kitas dalykas, reikia daznai gerti, labai sunku prisiderint, panasiu laiku isgert. Nuo jo labai keiciasi nuotaikos, nezinau ar tai vaistu itaka ar tieisog jie per silpni ir nepadeda.

O jus pirma syki ji vartojate?Kokie jusu simptomai negalavimo?Nes as pirma syki ji naudoju.Nezinau ar cia jis mane isgelbes.daktare sake jis plataus poveikio.