Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#374076 na kiekvienas vaistas turi panasiu salutiniu pozymiu, megink paziureti vaisto lapelyje ka ten raso kokie salutiniai poveikiai.
Parašė sigita12
Kovotojas rašė:na kiekvienas vaistas turi panasiu salutiniu pozymiu, megink paziureti vaisto lapelyje ka ten raso kokie salutiniai poveikiai.

Tai ir raso kad gali vemti,galva svaigti.bet liepe daktare testi toliau.negi jauciant salutinius nereikia nutraukti vaisto?kazin ka reiskia jeigu jau 2 diena geriant sitaip reaguoja organizmas.kas bus toliau.ar bus teigiama reakcija...
Parašė Mersas
sigita12 rašė:
Mersas rašė:
sigita12 rašė:dar idomus dalykas ar gali jis duoti lyg mieguistuma,galvos svaigima,sirdies plakima

daug ka jis gali, nes mano patirtis tai ne kokia su juo, geriu, bet vienas is tokiu, kuris veikia labai letai ir pagerejimo kazkokio net po 2 men nera, kitas dalykas, reikia daznai gerti, labai sunku prisiderint, panasiu laiku isgert. Nuo jo labai keiciasi nuotaikos, nezinau ar tai vaistu itaka ar tieisog jie per silpni ir nepadeda.

O jus pirma syki ji vartojate?Kokie jusu simptomai negalavimo?Nes as pirma syki ji

naudoju.Nezinau ar cia jis mane isgelbes.daktare sake jis plataus poveikio.

:)))

as ir pirma karta geriu, sake jie yra is silpnesniu vaistu, tai greiciauisa man teks keisti, nes buvo pagereje, bet vel pablogejo.Siap nuo siu vaistu gali dziuti burna ir padidetib sirdies ritmas, taip sake gydytoja.Man veliau praejo, tik ilgai buvo uzkimusi gerkle.Vaistas is saves neblogas, nes is vis nejauciu jokio blogumo ji isgerus, bet kad nelabai ir padeda. vis tiek dar isliko nerimas ir galva ne visi gerai veikia, jauties toks apdujes.
Parašė Mersas
sigita12 rašė:
Kovotojas rašė:na kiekvienas vaistas turi panasiu salutiniu pozymiu, megink paziureti vaisto lapelyje ka ten raso kokie salutiniai poveikiai.

Tai ir raso kad gali vemti,galva svaigti.bet liepe daktare testi toliau.negi jauciant salutinius nereikia nutraukti vaisto?kazin ka reiskia jeigu jau 2 diena geriant sitaip reaguoja organizmas.kas bus toliau.ar bus teigiama reakcija...

nepergyvenkite del tokiu salutiniu, jie praei, as menesi normaliai nevalgiau, o po to viskas buvo gerai.Jei jie tiks, tikrai nera blogi vaistai.
Parašė sigita12
Mersas rašė:
sigita12 rašė:

nepergyvenkite del tokiu salutiniu, jie praei, as menesi normaliai nevalgiau, o po to viskas buvo gerai.Jei jie tiks, tikrai nera blogi vaistai.[/qu

O tai del ko Jus menesi nevalget?Ar irgi strigo maistas?Kokius vaistus geret jei ne paslaptis?Aciu.
:(
Parašė Mersas
Mersas rašė:
sigita12 rašė:

nuo vaistu tiesiog neliko apetito, valgiau tik is reikalo, o po to vel buvo gerai.tik kad vaistai nelabai manes veikia, du menesius, o dar vis vaikstau ruke. :)))
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#375326 As ji geriu jau savaite du kartus i diena nieko nesijaucia man nuo jo gal tik biski aktyvesnis jaucios o daugiau nieko negaliu skustis kad pykintu ar dar koks salutinis vidao nieko vsistas kazin ar jis nerima nujama :)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#375335 Kiek interneto isnarses, tai populiariausias sito vaisto panaudojimas yra euforijai sukelti, vartojant dideles dozes, nes turi siek tiek opioidini veikima. Patys opioidai, kaip opijus ar panasiai yra antidepresantai, tai cia turbut ir guli suo pakastas :)
Parašė sigita12
sandraaaa rašė:F32 Depresijos epizodas.
F32.0 Lengvos depresijos epizodas.
.00 Be somatinio sindromo.
.01 Su somatiniu sindromu.
F32.1 Vidutinio sunkumo depresijos epizodas.
.10 Be somatinio sindromo.
.11 Su somatiniu sindromu.
Na man tokia diagnoze, tai gal man dar ne depresija, man labiau panika kamuoja as visko bijau, atrodo kad mirsiu kasdien. bjauru. nutariau toliau vartot coaxili ir lexo, nes zinau kad man bus lb blogai nuo cymbaltos as bandziau ir cipralex ir mirzaten gert vos neatsiduriau renimacijoj, o nuo coaxilio nieko isvis, bet dabar galvoju kad gal ir gereja siek tiek man, nes buvo ir prasciau

Laba diena.Kokia Jusu patirtis vartojant ceoxil?ar visgi padejo isveikti?aciu.
Parašė sigita12
bandele rašė:Geriu coaxili. Jis mane baisiai slopina šiaip. Mieguista, nuvargusi. Turiu problemų su pykčiu, agresija, emocijomis apskritai, tai labai jau duoda per jas, negaliu net išsiverkt normaliai, nes ir jas užslopina, susierzinu rečiau. Bet jau po savaitės skirtumas jaučiasi, gal net per daug gerai jaučiasi. Tik kad nepatinka, kad slopina ir tingulį kelią, bet aš pirmą kartą AD geriu išvis, tai gal dėl to taip viską jautriai jaučiu. Aišku ir mintys blogos lenda, bet manau, kad čia dėl to, kad pati pradžia. Šiaip tikiuosi, kad aktyvins mane mėnesio bėgy, nes jeigu ne, tai reiks keisti, nes norisi veikt kažką, daryti, o jėgų ir noro nėra. Žodžiu, ir pablogėjimą, ir pagerėjimą jaučiu. Bet labai tikiuosi, kad laikui bėgant suteiks energijos, nes dabar tai.... :D galvos išsiplaut negaliu. Geriantys coaxil, parašykite man į pm, norėčiau padiskutuoti.

Ar Jums Padejo visgi ceoxil?
Vartotojo avataras
Parašė estranged
sigita12 rašė:
bandele rašė:Geriu coaxili. Jis mane baisiai slopina šiaip. Mieguista, nuvargusi. Turiu problemų su pykčiu, agresija, emocijomis apskritai, tai labai jau duoda per jas, negaliu net išsiverkt normaliai, nes ir jas užslopina, susierzinu rečiau. Bet jau po savaitės skirtumas jaučiasi, gal net per daug gerai jaučiasi. Tik kad nepatinka, kad slopina ir tingulį kelią, bet aš pirmą kartą AD geriu išvis, tai gal dėl to taip viską jautriai jaučiu. Aišku ir mintys blogos lenda, bet manau, kad čia dėl to, kad pati pradžia. Šiaip tikiuosi, kad aktyvins mane mėnesio bėgy, nes jeigu ne, tai reiks keisti, nes norisi veikt kažką, daryti, o jėgų ir noro nėra. Žodžiu, ir pablogėjimą, ir pagerėjimą jaučiu. Bet labai tikiuosi, kad laikui bėgant suteiks energijos, nes dabar tai.... :D galvos išsiplaut negaliu. Geriantys coaxil, parašykite man į pm, norėčiau padiskutuoti.

Coaxil vienintelis nuo kurio nieko nepajutau, nei gero, nei salutiniu. Vartojau 2 menesius.
Parašė Mersas
estranged rašė:
sigita12 rašė:

Coaxil vienintelis nuo kurio nieko nepajutau, nei gero, nei salutiniu. Vartojau 2 menesius.

:heart gal yra kas atsilieptu vartojanciu coaxil, as geriu jau trecia menesi ir nezinau ar padeda, nes viena diena lyg geriau, kita blogiau. Uzeina arba apatijos bangos, arba energijos ar liudesio. :heart Atsilieptkite visi kas geriati si vaista ir pasidalinkite savo patirtimi. :heart
Parašė sigita12
#375680 :heart gal yra kas atsilieptu vartojanciu coaxil, as geriu jau trecia menesi ir nezinau ar padeda, nes viena diena lyg geriau, kita blogiau. Uzeina arba apatijos bangos, arba energijos ar liudesio. :heart Atsilieptkite visi kas geriati si vaista ir pasidalinkite savo patirtimi. :heart[/quote]

As vartoju jau 16 diena coachil.pirmas 3 dienas jauciausi baisiai,galva svaigo,pykino,nerimas.veliau 5 dienas jokio poveikio,dar kitas4 dienas pagereimas lytai buvo,o visas kitas galvos paskaudenimas,nerimas,sleikstulys.Ka jums sako gydytoja ar turi taip buti arnutraukt liepia?
Parašė Mersas
sigita12 rašė::heart gal yra kas atsilieptu vartojanciu coaxil, as geriu jau trecia menesi ir nezinau ar padeda, nes viena diena lyg geriau, kita blogiau. Uzeina arba apatijos bangos, arba energijos ar liudesio. :heart Atsilieptkite visi kas geriati si vaista ir pasidalinkite savo patirtimi. :heart

As vartoju jau 16 diena coachil.pirmas 3 dienas jauciausi baisiai,galva svaigo,pykino,nerimas.veliau 5 dienas jokio poveikio,dar kitas4 dienas pagereimas lytai buvo,o visas kitas galvos paskaudenimas,nerimas,sleikstulys.Ka jums sako gydytoja ar turi taip buti arnutraukt liepia?[/quote]

:heart
liepe nutraukt, bet kita diena buvo geriau, tai paliko.Toks bangavimas su tais vaistais, o pirma menesi buvo ziauriai blogai, nebuvo apetito, nerimas ir t.t., veliau yg pagerejo, bet tikrai nera komforto, Skaiciau kad jie silpnesni vaistai, tad gal ilgiau reikia, kol praades veikt.Jums reikia islaukt menesio, kitaip nezinosite ar tinka ar ne.vieni is saugesniu vaistu, tad dar vis bandau gert.
Parašė sigita12
#375758 As vartoju jau 16 diena coachil.pirmas 3 dienas jauciausi baisiai,galva svaigo,pykino,nerimas.veliau 5 dienas jokio poveikio,dar kitas4 dienas pagereimas lytai buvo,o visas kitas galvos paskaudenimas,nerimas,sleikstulys.Ka jums sako gydytoja ar turi taip buti arnutraukt liepia?[/quote]

:heart
liepe nutraukt, bet kita diena buvo geriau, tai paliko.Toks bangavimas su tais vaistais, o pirma menesi buvo ziauriai blogai, nebuvo apetito, nerimas ir t.t., veliau yg pagerejo, bet tikrai nera komforto, Skaiciau kad jie silpnesni vaistai, tad gal ilgiau reikia, kol praades veikt.Jums reikia islaukt menesio, kitaip nezinosite ar tinka ar ne.vieni is saugesniu vaistu, tad dar vis bandau gert.[/quote]

Aciu.nusiraminau ir as.tada bandysiu dar testi,o tai jau norejau negert.mest.