Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#374963 Kovotojau ir kava nepadeda , nesuteikia energijos ?Mane vieni vaistai blogai veikdavo , pastoviai nebūdavo jėgų . Dabar aš jų negeriu . :)
ParašėVilčius
#375037 Aš irgi su kava visą dieną. Jau penktą puodelį kavos varau... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#375038 as su kofeinu geriu, tai turejau be kofeino geriauja, bet pasibaige, na as tai vidutinio stiprumo geriu, bet didesnius puodukus.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Vilčius rašė:Aš irgi su kava visą dieną. Jau penktą puodelį kavos varau... :bloga

Mažinti kavos puodelių skaičių labai reikėtų :)
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Kovotojas rašė:as su kofeinu geriu, tai turejau be kofeino geriauja, bet pasibaige, na as tai vidutinio stiprumo geriu, bet didesnius puodukus.

Sako kad kava netikra jei iš didesnių puodukų geriama, tipo perdaug tūriu pasidaro. Kad jei gerti pagal taisykles, tai puodukai nedideli, kaip ekspreso :D Nors man irgi skaniau didesniame puodelyje, apie 200-250ml. va su kondensuotu pienu šį rytą gėriau tai kaip desertas :)
ParašėVilčius
#375275 Labas rytas, nu jau diena beveik, velai atsikeliau. Man asmeniskai tik is mazu puoduku geriasi uzpilama kava is cainyko. Paimu 200ml puoduka, arbatinis saukstelis kavos su kaupu, tada ipilu 100-150 ml vandens, pasaldinu. Nu skanu nerealiai, tik per daug tu puoduku per diena gaunasi :)
O jei mokama kava is aparato tai tik is didelio puodo su pienu pvz late :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#375287 Aš kavą geriu stiprią ir iš mažų puodelių .Man tada skanesnė kava .Jau negeriu "jacobs", "merrild " ir kitas neskanias kavas. :)
ParašėVilčius
#375288 Na ir as panasiai gerdavau jakobsus, pakol neatradau kavos pupeliu...db jau pamirsau koks pakelines kavos skonis. Gali buti pacios prasciausios pupeles nezinomo brendo is serijos "sun hun ciun" bet kai su kofemolka susimali tai ir kvapas ir skonis kito lygmens :super