Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Ams
#375426 Sveiki. As atejau cia pagalbos, palaikymo pradeti sveika gyvenimo buda.. Pastaruoju metu labai daug geriu ir rukau. Kasdien ir taip keli menesiai.. Nebegaliu jau, reikia visa tai keisti.. Visa tai suprantu, bet...
Parašė Ams
#375506 Tas pats ir pas mane... Ir reikia tai visa baigti, nes auginu 1.9 metu suneli ir jam tikrai nereikia mamos alkases ir depresantes.. O viskas jau eina ta linkme, nes egzistuoju o nebe gyvenu.. Ir niekas nedziugina..
Galiu pasigirti, vakar istveriau 1 DIENA!!! Nei vienos cigaretes ir nei laso!!!! Kunas matyt protestuoja, esu apsnudusi, nervuota, toks jausmas lyg kaulus lauzo!!! Stengiames iveikti 2 diena... Beje, aciu uz pasisakyma. Mna tai daug reiskia :heart
ParašėVilčius
Ams rašė:O vakar diena Failas...
3 cigaretes ir 1 alus... :(
Bandom stotis ir atsilaikyt snd..

Aš kaip turintis kelias priklausomybes, patarčiau užrišti palaipsniui. Pirmiausia užrišti su alkoholiu, iškentėti lomkes, o rūkymo kolkas nemesti. Jei pavyks ilgesnį laiką nebegerti, anksčiau ar vėliau ateis laikas ir rūkymo metimui. Pati pajusi kada.
Parašė Ams
Tomas2222 rašė:Nuo kada pradejo apatija atsirast. Ir buties dziaugsmo nebuvimas? Kazkur nusivyliai gyvenimu stipriai.

Nuo tada, kai suzinojau kad vyras man neistikimas man besilaukiant. Pagimdzius mane norejo palikti, mes kartu 16 metu. Likom kartu, bet dar iki siolei man skaudu..
Parašė Ams
Vilčius rašė:
Ams rašė:O vakar diena Failas...
3 cigaretes ir 1 alus... :(
Bandom stotis ir atsilaikyt snd..

Aš kaip turintis kelias priklausomybes, patarčiau užrišti palaipsniui. Pirmiausia užrišti su alkoholiu, iškentėti lomkes, o rūkymo kolkas nemesti. Jei pavyks ilgesnį laiką nebegerti, anksčiau ar vėliau ateis laikas ir rūkymo metimui. Pati pajusi kada.

Aciu uz patarima, taip ir darysiu, nes kitas 2 dienas irgi tas pats...
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Ams rašė:
Tomas2222 rašė:Nuo kada pradejo apatija atsirast. Ir buties dziaugsmo nebuvimas? Kazkur nusivyliai gyvenimu stipriai.

Nuo tada, kai suzinojau kad vyras man neistikimas man besilaukiant. Pagimdzius mane norejo palikti, mes kartu 16 metu. Likom kartu, bet dar iki siolei man skaudu..

Šitas variantas daugelį moterų pasiekia. :( Kaip suprantu, bandote lipdyti santykius, tik va ką daryti su pasitikėjimu? Jei vyras gailėtųsi šio poelgio, būtų vėliau geras, atviras, supratingas, ir pasimokytų, aš irgi atleisčiau. Tik nenorėčiau kad tai pasikartotų, bandyčiau kad nebūtų jokių paslapčių bendravime. Laikykitės, jūs nekalta kad vyras neatlaikė pagundų. O vyras galėtų prioritetus išdėstyti savo gyvenime. Kas jam svarbiau, jūs, ar kažkokia...
Parašė Ams
paulina rašė:
Ams rašė:

Šitas variantas daugelį moterų pasiekia. :( Kaip suprantu, bandote lipdyti santykius, tik va ką daryti su pasitikėjimu? Jei vyras gailėtųsi šio poelgio, būtų vėliau geras, atviras, supratingas, ir pasimokytų, aš irgi atleisčiau. Tik nenorėčiau kad tai pasikartotų, bandyčiau kad nebūtų jokių paslapčių bendravime. Laikykitės, jūs nekalta kad vyras neatlaikė pagundų. O vyras galėtų prioritetus išdėstyti savo gyvenime. Kas jam svarbiau, jūs, ar kažkokia...

Dekui, Paulina!!!!
Parašė Ams
#376399 Sveiki, noriu pasipasakoti truputuka. Mano maziukas susirgo, net teko pabuti ligonineje. Tai man kazkaip pravere akis, kad as jam reikalinga daugiau nei kazkas, kas as turiu juo rupintis ir del jo stngtis, stumtis i prieki!!!
Nuo antradienio nei laso!!! Na tik parykau.. bet bandau po 1 priklausomybe atsisakyti!!! Acu visiems uz palaikyma.