Moderatorius: signs

Parašė Mersas
sigita12 rašė:As vartoju jau 16 diena coachil.pirmas 3 dienas jauciausi baisiai,galva svaigo,pykino,nerimas.veliau 5 dienas jokio poveikio,dar kitas4 dienas pagereimas lytai buvo,o visas kitas galvos paskaudenimas,nerimas,sleikstulys.Ka jums sako gydytoja ar turi taip buti arnutraukt liepia?

:heart
liepe nutraukt, bet kita diena buvo geriau, tai paliko.Toks bangavimas su tais vaistais, o pirma menesi buvo ziauriai blogai, nebuvo apetito, nerimas ir t.t., veliau yg pagerejo, bet tikrai nera komforto, Skaiciau kad jie silpnesni vaistai, tad gal ilgiau reikia, kol praades veikt.Jums reikia islaukt menesio, kitaip nezinosite ar tinka ar ne.vieni is saugesniu vaistu, tad dar vis bandau gert.[/quote]

Aciu.nusiraminau ir as.tada bandysiu dar testi,o tai jau norejau negert.mest.[/quote]
:heart tikrai nemeskit be menesio.Parasykit kaip sekas po kokios savaites.
Parašė sigita12
#375771 Aciu.nusiraminau ir as.tada bandysiu dar testi,o tai jau norejau negert.mest.[/quote]
:heart tikrai nemeskit be menesio.Parasykit kaip sekas po kokios savaites.[/quote]

Na aciu labai uz patarima.butinai parasysiu.Rasykit ir jus va po kurio laiko pojuciai kokie lydes.nes svarbu is tikruju.net ir gyvent smagiau pasidalinus patirtimi. :)))
Parašė Mersas
sigita12 rašė:Aciu.nusiraminau ir as.tada bandysiu dar testi,o tai jau norejau negert.mest.

:heart tikrai nemeskit be menesio.Parasykit kaip sekas po kokios savaites.[/quote]

Na aciu labai uz patarima.butinai parasysiu.Rasykit ir jus va po kurio laiko pojuciai kokie lydes.nes svarbu is tikruju.net ir gyvent smagiau pasidalinus patirtimi. :)))[/quote]

:)))
Gaila, kad mazai yra gerianciu si vaista, butu idomi kitu patirtis. Mano savijauta dabar nera bloga, nei labai gera, bet turiu kitu problemu, dar su kraujotaka, tad viskas i viena sisidejo, o Jums linkiu, kad tiktu vaistas. :heart
Parašė sigita12
#375783 :)))
Gaila, kad mazai yra gerianciu si vaista, butu idomi kitu patirtis. Mano savijauta dabar nera bloga, nei labai gera, bet turiu kitu problemu, dar su kraujotaka, tad viskas i viena sisidejo, o Jums linkiu, kad tiktu vaistas. :heart[/quote]

Sakot mazai kas ju geria?Kad man daktare sake sitas vaistas labai skiriamas daug kam.Tai kazin.Atseit raso kad jis silpniausias,bet skiriamas jug ir nuo sunkios depresijos.o man tai skyre nuo sunkaus ryjimo,springimo.kazi ar cia nuo depresijos dar.O nuo ko jum skyre daugiau somatiniai negalavimai ar psichologiniai?kazi ka jum daktare sako ar geri vaistai?
Parašė Mersas
sigita12 rašė::)))
Gaila, kad mazai yra gerianciu si vaista, butu idomi kitu patirtis. Mano savijauta dabar nera bloga, nei labai gera, bet turiu kitu problemu, dar su kraujotaka, tad viskas i viena sisidejo, o Jums linkiu, kad tiktu vaistas. :heart

Sakot mazai kas ju geria?Kad man daktare sake sitas vaistas labai skiriamas daug kam.Tai kazin.Atseit raso kad jis silpniausias,bet skiriamas jug ir nuo sunkios depresijos.o man tai skyre nuo sunkaus ryjimo,springimo.kazi ar cia nuo depresijos dar.O nuo ko jum skyre daugiau somatiniai negalavimai ar psichologiniai?kazi ka jum daktare sako ar geri vaistai?[/quote]

:))) man skyre nu vidutines depresijos ir nerimo sutrikimu su ivairiais somatisniais reiskiniais.kaip ir turetu tikti, tik neasku, ar ne per silpni man jie. :)))
Parašė sigita12
Mersas rašė:
sigita12 rašė::)))

Sakot mazai kas ju geria?Kad man daktare sake sitas vaistas labai skiriamas daug kam.Tai kazin.Atseit raso kad jis silpniausias,bet skiriamas jug ir nuo sunkios depresijos.o man tai skyre nuo sunkaus ryjimo,springimo.kazi ar cia nuo depresijos dar.O nuo ko jum skyre daugiau somatiniai negalavimai ar psichologiniai?kazi ka jum daktare sako ar geri vaistai?

o 3 kart dienoj geriat?As tai 3.man gal net per stiprus.istisinis sleikstulys ir lb jautri,nerimas toks

:))) man skyre nu vidutines depresijos ir nerimo sutrikimu su ivairiais somatisniais reiskiniais.kaip ir turetu tikti, tik neasku, ar ne per silpni man jie. :)))[/quote]
Parašė Mersas
#375937 :))) geriau tris visa menesi, po to du ,dabar ve tris, visa menesi buvo stiprus nerimas, nebuvo apetito, veliau po truputi pagerejo. :)))
Parašė sigita12
Mersas rašė::))) geriau tris visa menesi, po to du ,dabar ve tris, visa menesi buvo stiprus nerimas, nebuvo apetito, veliau po truputi pagerejo. :)))

O galva nesvaigo?neskaudejo?As va 3 savaites atgeriau ir vaikstau su pasvaigstancia galva,sleikstulys kartais,vakarais sunku uzmigt nerimas.Nezinau ar test ar neverta? :(
Parašė Mersas
sigita12 rašė:
Mersas rašė::))) geriau tris visa menesi, po to du ,dabar ve tris, visa menesi buvo stiprus nerimas, nebuvo apetito, veliau po truputi pagerejo. :)))

O galva nesvaigo?neskaudejo?As va 3 savaites atgeriau ir vaikstau su pasvaigstancia galva,sleikstulys kartais,vakarais sunku uzmigt nerimas.Nezinau ar test ar neverta? :(

:))) as siandien vykstu pas gydytoja, nezinau ar keis, ra paliks tuos. :)))
Parašė sigita12
Mersas rašė:
sigita12 rašė:

:))) as siandien vykstu pas gydytoja, nezinau ar keis, ra paliks tuos. :)))

parasykit po vizito pas gydytoja?cia vilniuje pas psichiatra lankotes?Ka jis sako del blogumo vartojant ciochil?
Parašė Mersas
#376263 Sigitai :))) Buvau pas gydytoja, pratese savaitei, sake, visi tie negerumai yra nu sutrikusios vegetacines sistemos, todel dar liepe pabandyt pagert. o, kaip Jums? :)))
Parašė sigita12
Mersas rašė:Sigitai :))) Buvau pas gydytoja, pratese savaitei, sake, visi tie negerumai yra nu sutrikusios vegetacines sistemos, todel dar liepe pabandyt pagert. o, kaip Jums? :)))

As sigita ne sigitas
:flo Kaip laukiau jusu parasymo.tik labai jau trumpai parasete.neparaset ka daugiau daktare sake ar veikia kazi AD sitokius poveikius duodama nemalonius.
O as stabiliai ,tai geriau diena tai vel uzspazmuoja gerkle ir vel maistu springstu...Viena diena jau buvo visaj nieko...Jau geriu beveik menesi AD.
Parašė sigita12
#376284 kokie jusu somatiniai negalavimai?
Parašė Mersas
#376296 Man galva tap pat pasvaigsta, siap gerkle spazmavo, spranda ir tirpdavo ranka, tai koja.Pakentekit, nes man sake, kad jie ne visada greit suveikia, nes nera stiprus, kaip kitos grupes antidepresantai.Tad kantrybes ir parasykit kai sekas. :)))
Parašė sigita12
#376316 Vat matot ir Jums spazmavo gerkle?Tai irgi nuryt sunku budavo?Springot?Ar juos vartojant buna diena geriau kita blogai ir va taip bangom?nes man tai butent taip.va siandien jau kaip ir gera butu savijauta taciau paspazmuoja nuryjima.springstu akivaizdziai.mane nuraminot nes ir mano daktare sake kad sitie vaistai yra placiai naudojami tik veliau buna ju gydomasis poveikis.kiek jau isgeret?As va 16 birzelio bus menuo.