Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#375553 sveikas Petrai, taip cia musu daug, su ivairiais sutrikimais, vieniems vienaip kitiems kitaip, man tai depresija, nerymas, na liga lities nesirenka! As esu vyras, gerai kad radai si puslapi, man tai sis forumas labai padejo.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#375554 Yra keli vaistai, kurie gali pagerinti miega:

mirtazapinas
quetiapinas (mazos dozes)
trazodonas (mazos dozes)
Vartotojo avataras
Parašė estranged
Petras Kazlauskas rašė:man siule mirtazapina gydytijas, atsisakiau, nes nenoriu +20kg prisideti prie saves :) as labai isrankus, visada kai raso klausiu, ar svorio neprides, tokiu visada atsisakyciau :D

Atsisakyk saldumynu ir miltu, o ne vaistu. Man nei Mirtazapinas, nei Olanzapinas, nei Kvetiapinas nepriaugino svorio. Aisku valgyt labiau norisi, bet imanoma su sporto pagalba.
Parašė Petras Kazlauskas
#375682 man kvetiapino dabar israse del miego, nebandziau ir bijau pradet, bijau kad ryte bus lomkes :D
dabar vakare geriu valdoxan viena tablete 25mg ir ryte escalopranum, bet miegas kazkodel nesitvarko, gal dar mazai laiko praejo :) vis laukiu
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#375686 Aš miegui Valdoxan vartoju, man visai gerai. Pradėjau prieš 2 savaites ir visai patenkinta jais.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Petras Kazlauskas rašė:man kvetiapino dabar israse del miego, nebandziau ir bijau pradet, bijau kad ryte bus lomkes :D
dabar vakare geriu valdoxan viena tablete 25mg ir ryte escalopranum, bet miegas kazkodel nesitvarko, gal dar mazai laiko praejo :) vis laukiu

valdoxanas miega gerina del melatonino receptoriu stimuliavimo, taciau kai kuriem zmonems buna vakare per daug pakiles streso hormono kortizolio kiekis, quetiapinas ji mazina ir gali padeti tokiu atveju.
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
Petras Kazlauskas rašė:man siule mirtazapina gydytijas, atsisakiau, nes nenoriu +20kg prisideti prie saves :) as labai isrankus, visada kai raso klausiu, ar svorio neprides, tokiu visada atsisakyciau :D

butu tau reali nemiga, tai nekiltu jokiu klausimu apie svori auginancius vaistus manau:D. kad ir dasidejo kazkiek kilu per ziema man vistiek skaitau, kad miegui geriausias antidepresantas yra mirtazapinas :super
Parašė Petras Kazlauskas
whitenoise rašė:

butu tau reali nemiga, tai nekiltu jokiu klausimu apie svori auginancius vaistus manau:D. kad ir dasidejo kazkiek kilu per ziema man vistiek skaitau, kad miegui geriausias antidepresantas yra mirtazapinas :super

o kiek tau kilų prisidėjo? man tai is vis keista, kodėl antidepresantai didina svori? nors aisku ne visi, man tai net nukrito keli, bet gal todel kad puse dienos pykina ir negaliu ziureti i maista :) vakare pagerėja ir priedu kaip kiaule :DDD
o kam nors yra dziuve burna nuo escolopramo? man 3 diena dziuvo, dabar praeina :) cia normalu?
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
Petras Kazlauskas rašė:
whitenoise rašė:

o kiek tau kilų prisidėjo? man tai is vis keista, kodėl antidepresantai didina svori? nors aisku ne visi, man tai net nukrito keli, bet gal todel kad puse dienos pykina ir negaliu ziureti i maista :) vakare pagerėja ir priedu kaip kiaule :DDD
o kam nors yra dziuve burna nuo escolopramo? man 3 diena dziuvo, dabar praeina :) cia normalu?

nezinau tiksliai. daugiau kaip 10 tikrai neprisidejo. tilpau i visus senus savo rubus. as ir is pradziu negalejau i maista ziuret, bet kai pagerejo savijauta tai pramuse :D
Parašė Petras Kazlauskas
#375777 o kiek tau kilų prisidėjo? man tai is vis keista, kodėl antidepresantai didina svori? nors aisku ne visi, man tai net nukrito keli, bet gal todel kad puse dienos pykina ir negaliu ziureti i maista :) vakare pagerėja ir priedu kaip kiaule :DDD
o kam nors yra dziuve burna nuo escolopramo? man 3 diena dziuvo, dabar praeina :) cia normalu?[/quote]
nezinau tiksliai. daugiau kaip 10 tikrai neprisidejo. tilpau i visus senus savo rubus. as ir is pradziu negalejau i maista ziuret, bet kai pagerejo savijauta tai pramuse :D[/quote]

o per kiek laiko tau pagerejo, ta prasme kaip nieko nebejutai? ilgai kankintis reikejo? is kart atitaike vaistus?
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
o per kiek laiko tau pagerejo, ta prasme kaip nieko nebejutai? ilgai kankintis reikejo? is kart atitaike vaistus?

iskart neatitaike. is pradziu raminamieji ejo, tada fluanxol, trittico ir tik paskui mirtazapinas kartu su lexu. miegas galima sakyt iskart susitvarke, o visa kita labai po truputi. koki puse metu praejo jei ne daugiau kol normaliai jaustis pradejau.
Parašė Petras Kazlauskas
#375811 tai vadinas ner man ko cia stresuoti , man dar tik trys savaites praejo, o as jau noriu kad buciau sveikas :D
man uzeina bangom, kartais visa diena nieko, kartais vos kojas pavelku, bet man tai priklauso nuo miego, jei nakti miegu tai viskas kita diena ciki, jei nemiegu tai kaip zombis vaikstau. ir beje nakti jei prabundu pradeda tvinkcioti visas kunas, nerimas suima, ko diena arba nejauciu arba jauciu silnpiau, tau taip pat buvo????
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
Petras Kazlauskas rašė:tai vadinas ner man ko cia stresuoti , man dar tik trys savaites praejo, o as jau noriu kad buciau sveikas :D
man uzeina bangom, kartais visa diena nieko, kartais vos kojas pavelku, bet man tai priklauso nuo miego, jei nakti miegu tai viskas kita diena ciki, jei nemiegu tai kaip zombis vaikstau. ir beje nakti jei prabundu pradeda tvinkcioti visas kunas, nerimas suima, ko diena arba nejauciu arba jauciu silnpiau, tau taip pat buvo????

panasiai buvo. irgi nuo miego priklause kaip jausiuos kita diena. buvo laikas kai savaite miegojau budejimo rezimu. miego norejau ziauriai, bet tik atsiguldavau i lova ir viskas, prasivartydavau iki paryciu.
Parašė knopkiux
#375914 o vartojant AD ir kvetepina galima gerti vaistu nuo skausmo? ibuprufena tarkim? nes skauda gerkle ir suka koju raumenis :(