Moderatorius: signs

Parašė Mersas
sigita12 rašė:Vat matot ir Jums spazmavo gerkle?Tai irgi nuryt sunku budavo?Springot?Ar juos vartojant buna diena geriau kita blogai ir va taip bangom?nes man tai butent taip.va siandien jau kaip ir gera butu savijauta taciau paspazmuoja nuryjima.springstu akivaizdziai.mane nuraminot nes ir mano daktare sake kad sitie vaistai yra placiai naudojami tik veliau buna ju gydomasis poveikis.kiek jau isgeret?As va 16 birzelio bus menuo.

as geriu trecia menesi, bet dozes buvo trys, po to du, tai ir taip pat, viena diena geriau, kita blogiau, dar tikrai nera gerai. :heart
Parašė sigita12
#376331 Kazkaip sia tema mazai aktyviu.Negi niekas negeria CIOXIL vaisto??Na bent mes susirasome ir tai gerai:).Parasykit kai vel pajusit kokiu pokyciu.as taip pat pranesiu. :valentas
Parašė Mersas
sigita12 rašė:Kazkaip sia tema mazai aktyviu.Negi niekas negeria CIOXIL vaisto??Na bent mes susirasome ir tai gerai:).Parasykit kai vel pajusit kokiu pokyciu.as taip pat pranesiu. :valentas

:oops: man ir toks jausmas, kad daugoasia visi cia geria zoloft ir seroxat :D Butinai pasidalinsiu savo patirtimi, nes dar savaite turiu bandyti gerti, o tada bus aisku, kas toliau.
Parašė Mersas
#376680 :))) Kaip sekasi , kas geresnio coaxil pasaulyje? :)))
Parašė sigita12
Mersas rašė::))) Kaip sekasi , kas geresnio coaxil pasaulyje? :)))

oj nieko gero matomai tas cioxil neduoda.va jau rytoj lygiai bus menuo kaip po 3 geriu.pagereimas per ta laikotarpi buvo vos kelias dienas.o va siandien uzspazmavo visaj kad springstu viskuo.daktare liepe dar 10 dienu gerti .nezinau ar verta...be to nerimas pastovus ilindo ko retai budavo...

o kaip kitu patirtis apie sita vaista?
Parašė Mersas
sigita12 rašė:
Mersas rašė::))) Kaip sekasi , kas geresnio coaxil pasaulyje? :)))

oj nieko gero matomai tas cioxil neduoda.va jau rytoj lygiai bus menuo kaip po 3 geriu.pagereimas per ta laikotarpi buvo vos kelias dienas.o va siandien uzspazmavo visaj kad springstu viskuo.daktare liepe dar 10 dienu gerti .nezinau ar verta...be to nerimas pastovus ilindo ko retai budavo...

o kaip kitu patirtis apie sita vaista?

:))) na man tas pats, toks jausmas , kad blogus pojucius pakeiti kiti blogi, nes anksciau kazko nebuvo, kas atsirado dabar.Gydytoja sako, kad tai nuo ligos, bet jei tie simptomai kitokie, tai nelabai suprantu.man svaigsta galva, uzeina spazmai gerkles, saltis krato kartais, kita diena nieko, o nerimas taip pat yra, ir toks ikyrus, padeda tik lexusas. :)))
Parašė Ginta_re
#376785 sveiki,geriau coaxil kazkoks siaubas o ne vaistas ,man labai isryskindavo sapnus. neatskirdavau kur realybe kur sapnas :bloga
Parašė Mersas
Ginta_re rašė:sveiki,geriau coaxil kazkoks siaubas o ne vaistas ,man labai isryskindavo sapnus. neatskirdavau kur realybe kur sapnas :bloga

:))) o, kas be sapnu dar buvo??? Kokia savijauta, kokie pasaliniai? Ar geret toliau, ar keitet kitais?

Aciu uz info :)))
Parašė sigita12
Mersas rašė:
sigita12 rašė:
Mersas rašė::))) Kaip sekasi , kas geresnio coaxil pasaulyje? :)))[/q

:))) na man tas pats, toks jausmas , kad blogus pojucius pakeiti kiti blogi, nes anksciau kazko nebuvo, kas atsirado dabar.Gydytoja sako, kad tai nuo ligos, bet jei tie simptomai kitokie, tai nelabai suprantu.man svaigsta galva, uzeina spazmai gerkles, saltis krato kartais, kita diena nieko, o nerimas taip pat yra, ir toks ikyrus, padeda tik lexusas. :)))

Sveiki.na matau vel nieko gero apie coaxili ir neraso niekas .matyt nieko vertas vaistas.as jau va siandien bus menuo kaip geriu.gerkle kaip buvo taip ir liko uzspazmuota.springstu kaip ir springau.kartais atrodo ir daugiau net.nerimas atsirades kamuoja sakes.tiesiog rytais ir vakarais.ismiegu tik nuo 12 iki 5 ryto.seniau nuo 10 iki 7 miegodavau.jausmas kartais kad va tuoj nuprotesiu.vienu momentu salta karsta darydavosi.nebezinau ka daryti...gerti,,,mesti,,,o kaip jus jau kiek laiko sugeret?kokie pojuciai buvo pries juos geriant?
Parašė Mersas
#376906 [quote="sigita12"][quote="Mersas"][quote="sigita12"][quote="Mersas"]:))) Kaip sekasi , kas geresnio coaxil pasaulyje? :)))[/q

:)))

Tai man tas pats, miegas sutriko. nerimas atsirado, nieko gero, gydytoja gris is atostogu pirkamdeni, eisu kalbetis del pakeitimo. Ji sake ,kad veikia jis ilgiau ir silpniau, bet jei po 2 men negali pasijusti normaliai, tai ar yra tikimybe, kad is vis pageres, nes geriau jauciau kai ju negeriau.o papildomai geriat dar kokius nors be coaxil? :)))
Parašė sigita12
#376920 Nieko gero reiskias sitas vaistas.jau pavargau nuo situ negalavimu.arba uzspringsiu,arba nuves i durnyna nes savijauta tikrai dar blogesne negu buvo.dar seniau nor kaip kada atspazmuodavo o dabar retas atvejis ir dar baime,nerimas dasisdejo.pas koki einat psich kokiam mieste?
Parašė Mersas
#376936 Man taip pat tks jausmas, kad nepadeda tie vaistai, arba per silpni, arba netinka man asmeniskai, nes kazkas praeina, bet atsiranda nauji simptomai, atrodo, kad tuoj is namu nebeiseisi, nors pries tai taip nebuvo, tai nenormalu, kad du menesius ir blogai jauties.suprantu, kad tokiu ligu greit nepagydysi, bet bent jau kelias dienas per savaite turetm jaustis be problemu.As pas Kauniete lankaus gydytoja.
Parašė sigita12
#378528 [quote="Mersas"]Man taip pat tks jausmas, kad nepadeda tie vaistai, arba per silpni, arba netinka man asmeniskai, nes kazkas praeina, bet atsiranda nauji simptomai, atrodo, kad tuoj is namu nebeiseisi, nors pries tai taip nebuvo, tai nenormalu, kad du menesius ir blogai jauties.suprantu, kad tokiu ligu greit nepagydysi, bet bent jau kelias dienas per savaite turetm jaustis be problemu.As pa
labutis.nerasot ziuriu.as va galiu pasigirti siokiu tokiu pagerejimu del ryjimo,bet galva svaigt pradejo ir sleikstulys atsirado.tirpstakaire visa puse,akyse kaip rukas.kazi ar tai normalu....
Parašė Mersas
sigita12 rašė:
Mersas rašė:Man taip pat tks jausmas, kad nepadeda tie vaistai, arba per silpni, arba netinka man asmeniskai, nes kazkas praeina, bet atsiranda nauji simptomai, atrodo, kad tuoj is namu nebeiseisi, nors pries tai taip nebuvo, tai nenormalu, kad du menesius ir blogai jauties.suprantu, kad tokiu ligu greit nepagydysi, bet bent jau kelias dienas per savaite turetm jaustis be problemu.As pa
labutis.nerasot ziuriu.as va galiu pasigirti siokiu tokiu pagerejimu del ryjimo,bet galva svaigt pradejo ir sleikstulys atsirado.tirpstakaire visa puse,akyse kaip rukas.kazi ar tai normalu....

:heart labukas. Na pas mane nieko naujo, kazkie gal geriau, bet visiek iki galo nera gerai.Man pridejo dr magrilana, o anuos sumazino, bet visiskai nenutrauke.Zinokit man buvo tas pats, galva svaigo vienu metu, tirpo rankas, kojas, cia viskas praeis, galit nebjot, praejau visus imanomus somatinius simptomus. :heart Parasykit kaip sekas tolaius. Kaip del miego.as tai kazko blogai miegu.Ar geriat dar ka nors???? :))) :))) :)))