Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Opaque
Partizanas rašė:
Opaque rašė:Šiandien dariau mechaninį veido valymą :)

oho ir kaip ? labai skaudejo> net nezinau koks procesas bet speju kad labai baisu :/ daznai darau tokiu valyma ?

as tai dariausi siaip veido kauke :)))

Ne man darė valymą, bet aš dariau kitai merginai :) Šiaip sakė, kad skaudėjo :) Dar tik mokinuosi.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#376974 Nes vakar praėjau redaktoriaus testą ir galėsiu taisyti transkripcijas iš audio/video į tekstą anglų kalba :)))
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Agni rašė:Man labai įdomu, koks čia testas? Ar čia per darbo pokalbį, ar oficialiai tokį galima išsilaikyti?

Jokio pokalbio, grynas freenlancerinis darbas :) Viskas Internetu :) Bandžiau tau nusiųst PM, bet klaidą kažkokią metė serveris :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Agni rašė:Išsisiuntė :D Turi leist atrašyti.

O pas tave dėžutė nepilna gautų? :)
ParašėVilčius
#377077 Man irgi beje idomu kas tai yra, pasiskaiciau internete bet neikirtau esmes. Ta prasme klientas tau atsiuncia pvz audio irasa, tada tu ji klausai ir to iraso zodzius surasai ant tekstinio failo, tada ta faila nusiunti klientui ir jis tau sumoka? Ar cia kazkas navatniau?
Del ko klausiu, mane domina darbas vienumoje.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#377078 gotranscript.com jums viską atsakys :) užsireginat, pabandot editor testą, jei paima atsiranda darbo skiltis ir yra audio failai, kiek reikia patikrinti ir kiek užtai gausit :) galit ir patys rašyt jei norit, bet man atrodo smagiau tikrinti, nes tingėčiau rašyti viską :D

Va kaip atrodo iš vidaus darbai: http://i.imgur.com/Q2oLNJc.png

Aišku, yra ir daugiau tų puslapių, bet aš šitame bandžiau.