Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#33455 Gerų gydytojų komanda dirba privačioj klinikoj Kaune "Neurosveikata". Jiegi dirba ir Kauno psichiatrijos ligoninėj. Tai gydytojai Abeciūnas ir Živulinskas. Jiems iš tiesų rūpi pacientai, jie dirba vertai užmokesčio. Visuomet draugiški, malonūs su pacientais. Neapsirikau, kad kreipiausi ten. Depresija segantiems ten sudarytos sąlygos pasveikti. Juolab, kai pacientai jaučia, kad jais tikrai rūpinamasi.
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#34038 nieko
Paskutinį kartą redagavo Marko-7 2008 03 21, 23:41. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
Marko-7 rašė:Aš gal tris mėnesius lankiausi pas psichologę , kai buvo manę apėmusi rimta krizė..Negaliu sakyt , kad jokios naudos nedavė..Davė nebent apmąstymams peno.. Gydytojai ,kaip ir visi žmonės pasaulį supranta savaip, todėl nemanau ,kad jie gali padėt išgyti , nebent pasakyt ką jie darytų vienoj ar kitoj situacijoj..Tik mes patys turim ieškot išeities.(čia tik mano nuomonė)

sutinku su tavim,nors as dar nesilankiau pas dede psihologa,bet zadu...ir aisku norisi(beviltiskai)kad jis pastatytu mano gyvenima i senas vezes,nors ir pati suprantu 90 procentu darbo turesiu atlikti pati...
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#37737 lankausi vasaros g-vėj Vln. pradžioj buvau pas gyd Raškauską, bet ačiū dievui, jis kažkur išėjo iš tos darbo vietos... nes kaip patė kokius vaistus gėriau prieš 3metus, taip juos ir iš naujo paskyrė ir net neatkreipė dėmesio, kad nelabai jie man tinka... dabar patekau pas konsultacinio skyriaus vedėja- gyd Dembinskienę... :super iš karto sureagavo, kad per pusę metų jaučiuosi taip pat kaip ir pradžioj- skyrė kitą gydymą ir nenuleidžia rankų kai pamatė, kad jos skirtas gydymas vėl neveikia. griebėmės rimtų priemonių, kad parinktume tinkamus vaistus mano būklei pagerinti. labai norėjo paguldyti mane į ligoninę, bet suprato, kad neturiu kaip ir kur palikti vaikų. visada paaiškina kodėl kas ir kaip dėl vaistų. kolkas nenusivyliau ja- dėkoju iš širdies :flo
Vartotojo avataras
Parašė tweety
#46377 Pasiskaičiau čia kalną komplimentų apie gyd. Vilką ir noriu paklausti, ar gavus siuntimą būtina gultis į ligoninę ar užtenka konsultuotis ambulatoriškai? nes jau pabodo nesibaigiantys eksperimentai su vaistais ir vis viena bjauri savijauta. Norisi geros būsenos atostogų :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#46381 bandyk konsultuotis ambulatoriskai, jau nuspresit ar reikia ligonines

klinikose jis dabar atostogose, bet dirba seimos klinikoj Medgintras Siaures prospekte
Vartotojo avataras
Parašė tweety
Medeja rašė:Geriausias kolkas yra gydytojas Vygintas Vilkas, kuris dirba Kauno universitetinėse klinikose, neima kyšių, rimtai rūpinasi savo ligoniais, griežtas, tikras Vilkas, priveda iki ašarų, iškapsto sielos pūlinius, paskui juos užgydo ir nuramina.

Dar norėjau paklausti, o kaip skyrius vadinas? Nes jaučiu daktarė klaus į kokį skyrių, nes jai ta pavardė gal nieko nesakys. Tai aš ir paaiškinčiau, pas durnių gydytoją (pardon humoras čia mano toks...) :o
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
tweety rašė:
Medeja rašė:Geriausias kolkas yra gydytojas Vygintas Vilkas, kuris dirba Kauno universitetinėse klinikose, neima kyšių, rimtai rūpinasi savo ligoniais, griežtas, tikras Vilkas, priveda iki ašarų, iškapsto sielos pūlinius, paskui juos užgydo ir nuramina.

Dar norėjau paklausti, o kaip skyrius vadinas? Nes jaučiu daktarė klaus į kokį skyrių, nes jai ta pavardė gal nieko nesakys. Tai aš ir paaiškinčiau, pas durnių gydytoją (pardon humoras čia mano toks...) :o

psichiatrijos skyrius. siaip siuntima duoda i KMUK poliklinika, o ten gali pas Vilka uzsiregistruot. tik jis dabar atostogas klinikose pasiemes
Vartotojo avataras
Parašė tweety
#46522 ačiū. Palauksiu kol sugrįš, bus pailsėjęs, galės kupinas jėgų kibti į darbą :dance
Parašė schizophrenic
#48545 Paskaičiau, ką čia visi rašot ir akys išvirto. Kiek pažįstamų pavardžių pamačiau! :)
Gulėjau pas Vilką kelis kartus skyriuj, super diedas. Kažkaip radom bendrą kalbą, ir kadangi aš kartais nebijau išrėžt tai, ką galvoju, o ir jam tai nesvetima, gaudavosi taip, kad arba juokdavomės, arba vos nesiųsdavom vienas kito toli toli... Bet tikrai didžiulė pagarba jam. Padėjo stotis ant kojų. Laukiu, kol baigs supt savo vaikučius ir grįš į darbą. Jau liepą turėtų būt. Beje, kyšius ima. Buvo atvejis, kai viena mergina nedavė vokelio, pokalbiai tikrai nebuvo ilgi (mano tėvai davė, tai prašnekėdavom kartais 2-3val), o kai jis buvo pakištas - iškart pailgėjo. Bet ką.. Vaikam pampersų tai reikia. :)

Burba žiaurus tipas, pasikėlęs ir, manau, nelabai kompetetingas.

Klimavičius, vaikų - paauglių psichiatras, pas kurį anksčiau gydžiausi, mielas visai. Nepiktybinis toks.

Iš privačių ilgą laiką lankiausi pas V.Žukauską, kuris turi savo kabinetą kažkur Kauno centre (neatsimenu gatvės pav.) Turbūt baisiausias iš visų gydytojų. Beveik visą seansą pratylėdavom, nieko neklausdavo, tik duodavo kaskart tuos pačius testus. Neatsimenu, kiek ten kainavo ta jo nesąmonė, bet dabar nebeičiau, net jeigu man sumokėtų. Mano mamai kažkodėl jis patiko.

Medeja - gali būt, kad tave pažįstu ar bent mačiau. Šilainių PSC gydausi pas Neverauskienę. O Jaučkojienė girdėta, vis sėdžiu prie kabineto ir juokiuosi iš pavardės. :)
Parašėnegative
#50589 Jei nueičiau pas psichiatrą, jis mano diagnozę(ar kažką, kas netaip) išsakytų mamai? Ar įmanoma susitart, kad viskas liktų tarp keturių akių?
16 man.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#50599 imanoma manau, nes bent jau mano PSC kur lankausi pasirasomas popierius, kad be manes galetu zinoti apie mano gydyma tik asmuo, kuri as pasirenku.o kaip del nepilnameciu as nesu tikrai.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#50600 As gulejau kriziu centre d.ir gireno gatveje kaune ir to skyriaus vedeja yra K.Lebedžinskienė.labai geras zmogus, isklauso, iskamantineja, rupinas zmonemis.su ja pokalbiai ilgi ( nuo 9 h vakaro iki 2 nakties, na bet ne visi ), bet rupinasi pacientu.
Vartotojo avataras
Parašė sauleta
schizophrenic rašė:Paskaičiau, ką čia visi rašot ir akys išvirto. Kiek pažįstamų pavardžių pamačiau! :)
Gulėjau pas Vilką kelis kartus skyriuj, super diedas. Kažkaip radom bendrą kalbą, ir kadangi aš kartais nebijau išrėžt tai, ką galvoju, o ir jam tai nesvetima, gaudavosi taip, kad arba juokdavomės, arba vos nesiųsdavom vienas kito toli toli... Bet tikrai didžiulė pagarba jam. Padėjo stotis ant kojų. Laukiu, kol baigs supt savo vaikučius ir grįš į darbą. Jau liepą turėtų būt. Beje, kyšius ima. Buvo atvejis, kai viena mergina nedavė vokelio, pokalbiai tikrai nebuvo ilgi (mano tėvai davė, tai prašnekėdavom kartais 2-3val), o kai jis buvo pakištas - iškart pailgėjo. Bet ką.. Vaikam pampersų tai reikia. :)

Burba žiaurus tipas, pasikėlęs ir, manau, nelabai kompetetingas.

Klimavičius, vaikų - paauglių psichiatras, pas kurį anksčiau gydžiausi, mielas visai. Nepiktybinis toks.

Iš privačių ilgą laiką lankiausi pas V.Žukauską, kuris turi savo kabinetą kažkur Kauno centre (neatsimenu gatvės pav.) Turbūt baisiausias iš visų gydytojų. Beveik visą seansą pratylėdavom, nieko neklausdavo, tik duodavo kaskart tuos pačius testus. Neatsimenu, kiek ten kainavo ta jo nesąmonė, bet dabar nebeičiau, net jeigu man sumokėtų. Mano mamai kažkodėl jis patiko.

Medeja - gali būt, kad tave pažįstu ar bent mačiau. Šilainių PSC gydausi pas Neverauskienę. O Jaučkojienė girdėta, vis sėdžiu prie kabineto ir juokiuosi iš pavardės. :)

galiu tik pridurt, jog Zukauskas tikrai vienas baisiausiu gydytoju, visiskai nesupratingas, nemalonus, is padilbu ziurintis tipas, dar be to jo kompetencija kelianti abejoniu, nors pasigirt savo diplomais labai megsta.
Parašė gaudeamus
#51577 laba diena, kas gali rekomentuoti gera gyd VIlniuje?beje net nezinau ar su tokiais simptomais jau reikia pas gyd :bloga