Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė oksana
#828 As savo dyd.klausiau ar nuo vaistu gali priaugti svorio,nes man oho kiek prisidejo,tai ji sako vartojant vaistus nyksta nerimas ir kiti negeri dakykai tai ir pavalgai daugiau,ir riebiau
Parašė nike0104
#4776 Kai vartojau Prozaka labai priaugau svorio (pasijuto is karto),dabar vartoju Cipralexa.Svoris man auga pastoviai,nes pastoviai jauciu alki ir kemsu viska i save.Nezinau tiksliai,nuo ko auga svoris.Dar vartoju hormoninius preparatus.Dabar(antra savaite) bandau susilaikyti nuo to kisimo i save :lol:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#4778 man tas pat. bet dabar nusprendžiau, kad savęs nebekankinsiu. truputi prisižiūrėsiu, kad nevalgyčiau ištisiai, bet ir nesikankinsiu.
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#37858 ojojoj, po gimdymo didelių pastangų dėka buvau numetus 4kg, pradėjau gerti depakiną ir... priaugau 6kg =) PRAKEIKIMAS
laukiu kitų vaistų poveikio...
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#37866 Tikra tiesa, kad gydantis depresiją auga svoris. Pajutau tai savo kailiu. Iš ligoninės grįžau priaugus net 10 kg. Tai man sukelia baisų diskomfortą. Į drabužius netelpu, viskas ankšta. Veido bruožai tarsi išplaukę, atrodau tarsi užtinus. Labai nemaloni būsena. Bet faktas kaip blynas, kad nuo vaistų, skiriamų nerimui įveikt, auga svoris. Ir nuo kai kurių antidepresantų, pvz. mirtazapino. Gulėjau vienoj palatoj su moterim, kuri nuo vaistų priaugo net 40 kg. Baisu, bet jei nėra kito pasirinkimo, tai jau geriau svoris, negu nerimas. Nežinau, kaip bus toliau, bet stengiuosi nevalgyt daug, kad neištampyt skrandžio, nors veik kasdien matau, kaip darausi apvalesnė. Tuoj būsiu panaši į bandelę :bloga Pastebėjau, kad vartojant vaistų nerimui slopint atsiranda vilko apetitas, kurį kažkaip reikia kontroliuot :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė just me
#71476 Gerdama fevarina nepastebėjau kad svoris augtų..Net numečiau šiek tiek..Na o dabar kj pradėjau gert lexotanil kažkoks žvėriškas apetitas..Ir taip jau antsvorio yra..bijau kad nepriaugčiau lb daug...
Parašėnegative
#74894 Geriu ir pučiuosi lyg burbulas. Tuoj net ir kiti pastebėt ims. Bet koks skirtumas, vis tiek gyvenimo nėra. Jau dabar viską darau tik iš užsivedimo, tiesiog įsibėgėjau ir tai tik iš inercijos, tuoj vėl stosiu.
ParašėKatinas
#74908 Geriu coaxil.joks svoris neauga man :DD
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#75009 as cipralex ir depakina geriu ir man svoris neauga.
Parašė Indre
#75014 Labai dziaugiuosi, kad gerdama cipralex, neprisiauginau svoriu, net nukrito keletas kilogramu :)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#75050 aha as kai cipralex geriau, irgi del svorio nepergyvenau

geriu cymbalta (ja pradejus gert nustojau valgyt, paskui vel pradejau), elontrili ir seroqueli, nuo vasaros pradzios priaugau 5 kg kazkur... itariu cia seroquelis kaltas.
Mano pazistama gerdama seroqueli nuo 64 kg uzaugo iki 120 o gal dabar ir daugiau...
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#75053 Man irgi svoris darosi sunkiai kontroliuojamas. Kartais kaip apsėsta puolu valgyti. Priaugau dar nelabai daug, bet tos nuolatinės pastangos susilaikyti nuo to ir nuo to vargina
Parašė Indre
Maša rašė:geriu cymbalta (ja pradejus gert nustojau valgyt, paskui vel pradejau), elontrili ir seroqueli, nuo vasaros pradzios priaugau 5 kg kazkur... itariu cia seroquelis kaltas.

Girdejau, is pazystamos, kad jai begeriant cymbalta, pasiseke dar ir nemazai svorio numesti....ir ji iki siol nenori daug valgyti.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#77526 Aš remeronu priaugau 13kg :x Ir bjauriausia, kad kaip ir kaip prisižiūrėčiau, susilaikau nuo valgymo, darau atsilenkimus, vaištau, bet nė gramas nekrenta, net vistiek auga.. :lakstau Nekenčiu, bjauriuosi savo tokiu kūnu..bijau veidrodžio.. vien nuo šito galima užsidepresuoti... :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#77531 nu jei tave paguos, tai aš seniai jau nebelipu ant svarstyklių, tikriausiai numirčiau iš siaubo :D