Moderatorius: signs

Parašė Mersas
#378621 [quote="Kovotojas"]as tai be vaistu blogai miegu, geriu kvetapina nuo miego, man tai jis gerai padeda.[/quote

O, kokius geriate pagrindinius vaistu??coaxil??
Parašė sigita12
Mersas rašė:
sigita12 rašė:
Mersas rašė:Man taip pat tks jausmas, kad nepadeda tie vaistai, arba per silpni, arba netinka man asmeniskai, nes kazkas praeina, bet atsiranda nauji simptomai, atrodo, kad tuoj is namu nebeiseisi, nors pries tai taip nebuvo, tai nenormalu, kad du menesius ir blogai jauties.suprantu, kad tokiu ligu greit nepagydysi, bet bent jau kelias dienas per savaite turetm jaustis be problemu.As pa
labutis.nerasot ziuriu.as va galiu pasigirti siokiu tokiu pagerejimu del ryjimo,bet galva svaigt pradejo ir sleikstulys atsirado.tirpstakaire visa puse,akyse kaip rukas.kazi ar tai normalu....

:heart labukas. Na pas mane nieko naujo, kazkie gal geriau, bet visiek iki galo nera gerai.Man pridejo dr magrilana, o anuos sumazino, bet visiskai nenutrauke.Zinokit man buvo tas pats, galva svaigo vienu metu, tirpo rankas, kojas, cia viskas praeis, galit nebjot, praejau visus imanomus somatinius simptomus. :heart Parasykit kaip sekas tolaius. Kaip del miego.as tai kazko blogai miegu.Ar geriat dar ka nors???? :))) :))) :)))

kiek jau laiko jus geriat ta cioxili?man va 2 menesiai 14 liepos bus.miegu tai labai blogai.nuo 24 kokios iki 6 su sokineimais.keistas jausmas,nerimas pastovus...jau uzkniso..
Parašė Mersas
#378730 :))) As jau geriu daugiau nei trys menesiai, bet po kol kas tikrai nesijauciu gerai, nera stabilumo dvi dienas normaliai, viena blogai.dabar pridejo dar kitus vaistus, o tuos sumazino, tai nzn kaip toliau bus. As supratau kad tie vaistai ilgai veikia, kol kazkas pasikeicia, tikrai ne po men, ar dvieju.o kokiais inervalais geriay, kas kiek valandu? o nuo miego atskirai neisrase??? :)))
Parašė sigita12
Mersas rašė::))) As jau geriu daugiau nei trys menesiai, bet po kol kas tikrai nesijauciu gerai, nera stabilumo dvi dienas normaliai, viena blogai.dabar pridejo dar kitus vaistus, o tuos sumazino, tai nzn kaip toliau bus. As supratau kad tie vaistai ilgai veikia, kol kazkas pasikeicia, tikrai ne po men, ar dvieju.o kokiais inervalais geriay, kas kiek valandu? o nuo miego atskirai neisrase??? :)))

as ne vienodom valandom geriu.pav ryte 7-8 val,diena 12-1-arba2val,vakare8val.man nieko neumazino.dar liepe blogumui uzejus bromazepama ir viskAS.MAN ATRODO AS daugiau depresija susirgau juos gerdama negu negeriau.net sukudejau atrodo.o kaip jum svori ytakoja?
:?
Parašė Mersas
#378814 Man svoris nukrito, o susirgau tai tikrai daugiau nei buvo, dabar jau net nezinau ko tik nebuvo per visa ta vaistu gerimo laikotarpi.o, ka sako gydytoja, nekeicia vaistu???/ :)))
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#378899 Pirmą kartą šį vaista man skyrė anuomet gydžiusi psichiatrė (2008 m.). Dabar vėl nusprendėm pabandyt su dabartine psichiatre. Ji vadina šį vaistą "stabilonu", nes jis stabilizuoja neuroendokrininės sistemos arba ašies veiklą (pogumburis-hipofizė-antinksčiai); šiaip įdomu, kad prancūzų kompanija Servier šį vaistą marketinguoja kaip "Stablon". Spėju, kad "Coaxil" pavadinimas susijęs su ašine jo funkcija, bet čia tik lingvistinis paspėliojimas :) Žiūrėsim, kaip veiks. Man labiausiai svarbus jo anksiolitinis, nerimą mažinantis poveikis. Sako, vieniems padeda, kitiems - ne.
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#378900 Geriu antrą dieną, skirta po 2 tabletes per dieną. Galiu pasakyti, kad švelniai nuėmė nerimą jau pirmą dieną, nors įtampa dar buvo likusi.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#378913 Nezinau geriau kokia savaite nieko nejutau panasiai kaip seroxatas pradzioj kai nevartojas vaistu gal tinka, paskui per silpi gali but.
Parašė Mersas
#378922 is savo patrties galiu pasakyti, kad po triju menesio gerimo nerimo nesumazino, kaip ir itampos, tad tenka keisti kitu. Bet kam padeda, manau geras vaistas, nes nesijaucia jo veikimo, gal tinka anksciau negerusiems.taip pat mazina svori. :)))
Parašė Mersas
Orthos rašė:Pirmą kartą šį vaista man skyrė anuomet gydžiusi psichiatrė (2008 m.). Dabar vėl nusprendėm pabandyt su dabartine psichiatre. Ji vadina šį vaistą "stabilonu", nes jis stabilizuoja neuroendokrininės sistemos arba ašies veiklą (pogumburis-hipofizė-antinksčiai); šiaip įdomu, kad prancūzų kompanija Servier šį vaistą marketinguoja kaip "Stablon". Spėju, kad "Coaxil" pavadinimas susijęs su ašine jo funkcija, bet čia tik lingvistinis paspėliojimas :) Žiūrėsim, kaip veiks. Man labiausiai svarbus jo anksiolitinis, nerimą mažinantis poveikis. Sako, vieniems padeda, kitiems - ne.

:))) O ar greitai pagerejo nuo sio vaisto??? Nes geriu jau tris menesius, bet atsirado kitu blogumu, nei buvo pries tai, tai nesuprantu ar nuo vaistu, ar tiesiog jie nepadeda. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#378943 Pamenu, kad palyginti greitai, bet anąkart nebuvo stipraus poveikio nerimui, jis greičiau aktyvino ir buvo poveikis pažintinių funkcijų pagyvėjimui. Bet vis vien laikyčiausi šio vaisto, net jeigu tiesiogiai nenuimtų nerimo.
Parašė Mersas
Orthos rašė:Pamenu, kad palyginti greitai, bet anąkart nebuvo stipraus poveikio nerimui, jis greičiau aktyvino ir buvo poveikis pažintinių funkcijų pagyvėjimui. Bet vis vien laikyčiausi šio vaisto, net jeigu tiesiogiai nenuimtų nerimo.

o, ka dar papildomai geret?? kokius vaistus?? :)))
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#378954 Šiuo metu ar anksčiau? Jeigu anksčiau, tai pradėjęs Coaxil gėriau 3 mg Fluanxol ir Lamictal, tačiau nepamenu dozės, gal 50 mg.
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#378955 Šiaip nereikėtų tikėtis greito poveikio nerimui, nes šis vaistas veikia ne vadinamųjų neuromediatorių (serotonino, dopamino, norepinefrino/noradrenalino) apykaitą, tačiau per opioidinius receptorius ir neuroplastiškumą bei viduląstelinių medžiagų (faktorių) apykaitą, todėl jam reikia duoti laiko prisisotinti.