Moderatorius: signs

Parašė Mersas
#378979 O,kaip fluanxol ??/? Toleruojat? As dar lexotanil turiu gert, jei prireikia.Tai fluanxol nereikia gert kiekviena diena???nes kazkaip dauguma cia raso, kad labai ne koks vaistas.
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#378984 Pagal viską reikia gert kiekvieną dieną, bet man 1 mg dozė tą pačią dieną sumažina nerią, Šiaip toleruoju, išskyrus tai, kad apetitą didina...
Parašė sigita12
Mersas rašė:Man svoris nukrito, o susirgau tai tikrai daugiau nei buvo, dabar jau net nezinau ko tik nebuvo per visa ta vaistu gerimo laikotarpi.o, ka sako gydytoja, nekeicia vaistu???/ :)))

rimtai ir as didesnis ligonis nuo situ vaistu pasidariau.nekeicia nes sako kad jie yra silpniausi ir turi tikti.o jum ka aiskina gydytoja?
Parašė Mersas
sigita12 rašė:
Mersas rašė:Man svoris nukrito, o susirgau tai tikrai daugiau nei buvo, dabar jau net nezinau ko tik nebuvo per visa ta vaistu gerimo laikotarpi.o, ka sako gydytoja, nekeicia vaistu???/ :)))

rimtai ir as didesnis ligonis nuo situ vaistu pasidariau.nekeicia nes sako kad jie yra silpniausi ir turi tikti.o jum ka aiskina gydytoja?

Man prodejo magrilana, sake sumazinti coaxil doze ir viena karta gerti magrilana.tai nzn kaip bus toliau. Buvo lyg pagereje, taciau neilgam.
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#378997 Man niekaip nesuprantama, ką reiškia tas "silpniausias": AD skirstomi pagal poveikį ir individualius poreikius. Tai, suprask, koks nors paroksetinas (Seroxat) yra "stipriausias", jei turimas omeny nerimo slopinimas? Jeigu tianeptinas sąlygiškai švelnus šalutinių poveikių prasme, tai dar nereiškia, kad "silpnas". Dabartiniai depresijos tyrimai apskritai pereina nuo vadinamosios "monoaminų hipotezės", t.y. teiginio, kad depresija yra serotonino/dopamino/noradrenalino "disbalansas", prie smegenų (neuronų ir jų sinapsių) neuroplastiškumo - gebėjimo perkurti ir atnaujinti esamus ir susidarius ryšius tarp nervinių ląstelių bei viduląstelinių medžiagų (faktorių, kofaktorių ir t.t.) sistemų moduliacijos. Daugelis dabar bandomų kurt AD yra kreipiami į chroniško streso padarinių smegenyse atstatymą, nors ir nesėkmingai, o tianeptinas yra rinkoje jau nuo septinto dešimtmečio. Be to, atsiranda vis daugiau tyrimų, kurie galbūt priartins jo, kaip receptinio preparato depresijai gydyti, patentavimą Š. Amerikoje. Žinoma, jeigu vaistas netinka, vadinasi, netinka, tačiau tai nereiškia, kad jis "silpnas" ar "blogas".
Vartotojo avataras
Parašė ligiasarumyliu
#378999 :DD Keliskart ziurejau i paskutiniu postu datas- geras,nes kokia jauna tema,kokia diena parasyti postai,ta diena ir skaitau...smagu,kad aktyvi ir gyva tema.
Geriu coaxil 2 kart dienoj nuo birzelio 30, nakciai geriu valdoxano 50 mg. Ir 25 mg kventiapino, dar 1 kart tablete diazepeks ziuresiu kaip bus, nes iki siol biski virs metu geriau sertralina plius kvetiapina plius valdoana plius xanax...priaugau daug svorio-itariu nuo kventiapino, nors,pasak gyd. Nedideles jo dozes geriau (per diena iseidavo 75 mg) ir pries kokius pora menesiu sertralinas pradejo ypac nerima dideli kelt...tai keiciu vaistus...noreciau apsieit be kvetiapino dienom, kad uztektu coaxil...dar nesenuai ji geriu, bet lyg ir neblogai-baisulinio nerimo nuo sertralino neber, bet noreciau but dar maziau jautri ir baiminga...
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#379032 Dar įdomu tai, kad užsienio forumuose tianeptino net nevadina AD, o nootropu - "smart-drug", "cognitive enhancer" - dėl jo teigiamo poveikio pažintinėms funkcijoms. Bet, kažkodėl įtariu, kad ne visi patiria tą pagerėjimą, bent jau tikrai ne tie, kurie vartotų šį vaistą nesirgdami depresija ar kita lėtinio streso sukelta būsena.
Parašė sigita12
Orthos rašė:Man niekaip nesuprantama, ką reiškia tas "silpniausias": AD skirstomi pagal poveikį ir individualius poreikius. Tai, suprask, koks nors paroksetinas (Seroxat) yra "stipriausias", jei turimas omeny nerimo slopinimas? Jeigu tianeptinas sąlygiškai švelnus šalutinių poveikių prasme, tai dar nereiškia, kad "silpnas". Dabartiniai depresijos tyrimai apskritai pereina nuo vadinamosios "monoaminų hipotezės", t.y. teiginio, kad depresija yra serotonino/dopamino/noradrenalino "disbalansas", prie smegenų (neuronų ir jų sinapsių) neuroplastiškumo - gebėjimo perkurti ir atnaujinti esamus ir susidarius ryšius tarp nervinių ląstelių bei viduląstelinių medžiagų (faktorių, kofaktorių ir t.t.) sistemų moduliacijos. Daugelis dabar bandomų kurt AD yra kreipiami į chroniško streso padarinių smegenyse atstatymą, nors ir nesėkmingai, o tianeptinas yra rinkoje jau nuo septinto dešimtmečio. Be to, atsiranda vis daugiau tyrimų, kurie galbūt priartins jo, kaip receptinio preparato depresijai gydyti, patentavimą Š. Amerikoje. Žinoma, jeigu vaistas netinka, vadinasi, netinka, tačiau tai nereiškia, kad jis "silpnas" ar "blogas".

Aciu uz nuomone.Matau kad analizavote placiau sita vaista.idomu man butu ape ji placiau pasiskaitineti.Internete labai siaurai apie ji aprasyta...Kaip suprantu ir Jus ji vartojate?Kuri jau laika vartojate?Koks Jums poveikis nuo pat pradzios reiskiasi?Aciu.
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
sigita12 rašė:
Orthos rašė:Man niekaip nesuprantama, ką reiškia tas "silpniausias": AD skirstomi pagal poveikį ir individualius poreikius. Tai, suprask, koks nors paroksetinas (Seroxat) yra "stipriausias", jei turimas omeny nerimo slopinimas? Jeigu tianeptinas sąlygiškai švelnus šalutinių poveikių prasme, tai dar nereiškia, kad "silpnas". Dabartiniai depresijos tyrimai apskritai pereina nuo vadinamosios "monoaminų hipotezės", t.y. teiginio, kad depresija yra serotonino/dopamino/noradrenalino "disbalansas", prie smegenų (neuronų ir jų sinapsių) neuroplastiškumo - gebėjimo perkurti ir atnaujinti esamus ir susidarius ryšius tarp nervinių ląstelių bei viduląstelinių medžiagų (faktorių, kofaktorių ir t.t.) sistemų moduliacijos. Daugelis dabar bandomų kurt AD yra kreipiami į chroniško streso padarinių smegenyse atstatymą, nors ir nesėkmingai, o tianeptinas yra rinkoje jau nuo septinto dešimtmečio. Be to, atsiranda vis daugiau tyrimų, kurie galbūt priartins jo, kaip receptinio preparato depresijai gydyti, patentavimą Š. Amerikoje. Žinoma, jeigu vaistas netinka, vadinasi, netinka, tačiau tai nereiškia, kad jis "silpnas" ar "blogas".

Aciu uz nuomone.Matau kad analizavote placiau sita vaista.idomu man butu ape ji placiau pasiskaitineti.Internete labai siaurai apie ji aprasyta...Kaip suprantu ir Jus ji vartojate?Kuri jau laika vartojate?Koks Jums poveikis nuo pat pradzios reiskiasi?Aciu.

sigita12, pačiuose pirmuose dviejuose šios temos puslapiuose yra įkelti du straipsniai apie tianeptiną, peržiūrėkit :)
Parašė Mersas
#379052 As pvz labai norejau vartoti vien tik coaxil, na neskaitant kitu ,ty fluanxol ir tritico, taciau po keturiu menesiu vis patiriant tuos negerumus, man pridejo ir magrilana, tad neturiu kur dingt, nors labai norejau isikapstyti su vienu coaxil.As nemanau, kad yra silpni ar stiprus ad, ju veikimas tiesiog yra skirtingas, tikrai ne stiprume esme. :)))
Parašė Mersas
Orthos rašė:Dar įdomu tai, kad užsienio forumuose tianeptino net nevadina AD, o nootropu - "smart-drug", "cognitive enhancer" - dėl jo teigiamo poveikio pažintinėms funkcijoms. Bet, kažkodėl įtariu, kad ne visi patiria tą pagerėjimą, bent jau tikrai ne tie, kurie vartotų šį vaistą nesirgdami depresija ar kita lėtinio streso sukelta būsena.

As kai placiau pasidomejau siuo vaistu, kazkaip isikabinau i ji, nes supratau, kad tai saugiausias is visu ad, jei taip galima pavadint. Yra palyginimai vaistu, tai jis vienintelis neturi tiek salutiniu, lyginant su kitais ad. Taip pat negadina tiek kepenu, ar inkstu. Aisku niekas nezino kaip asmeniskai jis veiks kiekviena, visu organizmai skirtingi.
Vartotojo avataras
Parašė ligiasarumyliu
#379057 :( :( :( :( :? :?
Mersas rašė:As pvz labai norejau vartoti vien tik coaxil, na neskaitant kitu ,ty fluanxol ir tritico, taciau po keturiu menesiu vis patiriant tuos negerumus, man pridejo ir magrilana, tad neturiu kur dingt, nors labai norejau isikapstyti su vienu coaxil.As nemanau, kad yra silpni ar stiprus ad, ju veikimas tiesiog yra skirtingas, tikrai ne stiprume esme. :)))

As tai labai noreciau apsieit be kventiapino diena...kol kas sunkokai...galvoju gal jei padidintu iki 3 tableciu koaxilio, gal geriau butu
Vartotojo avataras
Parašė ligiasarumyliu
Mersas rašė:
Orthos rašė:Dar įdomu tai, kad užsienio forumuose tianeptino net nevadina AD, o nootropu - "smart-drug", "cognitive enhancer" - dėl jo teigiamo poveikio pažintinėms funkcijoms. Bet, kažkodėl įtariu, kad ne visi patiria tą pagerėjimą, bent jau tikrai ne tie, kurie vartotų šį vaistą nesirgdami depresija ar kita lėtinio streso sukelta būsena.

As kai placiau pasidomejau siuo vaistu, kazkaip isikabinau i ji, nes supratau, kad tai saugiausias is visu ad, jei taip galima pavadint. Yra palyginimai vaistu, tai jis vienintelis neturi tiek salutiniu, lyginant su kitais ad. Taip pat negadina tiek kepenu, ar inkstu. Aisku niekas nezino kaip asmeniskai jis veiks kiekviena, visu organizmai skirtingi.

Man irgi atradimas superinis, kad negadina kepenu
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#379214 Pykina šiek tiek nuo jo ir silpna.
Parašė Mersas
Orthos rašė:Pykina šiek tiek nuo jo ir silpna.

Tai cia dar ne tokie ir dideli salutiniai, man asmeniskai labai blogai buvo, kai pradejau gerti.Dingo apetitas, atsirado pastovus nerimas, kazkokia baime ir t.t. Vienu zodziu kazkoks kosmaras buvo.