Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė ligiasarumyliu
Mersas rašė:
Orthos rašė:Pykina šiek tiek nuo jo ir silpna.

Tai cia dar ne tokie ir dideli salutiniai, man asmeniskai labai blogai buvo, kai pradejau gerti.Dingo apetitas, atsirado pastovus nerimas, kazkokia baime ir t.t. Vienu zodziu kazkoks kosmaras buvo.

Man ir nerimas, baimė - lyg kažkokia banga per kūną pradedant nuo kojų grąsinasi atsirist iki galvos, ir tuomet baisu kad išprotėsiu ar pan...todėl geriu ir kvetiapiną....š....
Parašė Mersas
ligiasarumyliu rašė:
Mersas rašė:
Orthos rašė:Pykina šiek tiek nuo jo ir silpna.

Tai cia dar ne tokie ir dideli salutiniai, man asmeniskai labai blogai buvo, kai pradejau gerti.Dingo apetitas, atsirado pastovus nerimas, kazkokia baime ir t.t. Vienu zodziu kazkoks kosmaras buvo.

Man ir nerimas, baimė - lyg kažkokia banga per kūną pradedant nuo kojų grąsinasi atsirist iki galvos, ir tuomet baisu kad išprotėsiu ar pan...todėl geriu ir kvetiapiną....š....

Gali ir taip buti, bet veliau praeis. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#379412 Pradėjau gerti po 3 tabletes.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#379418 Coaxilis perdaug silpnas vaistas zmogu istraukti is depresijos. Keista, kad tiek daug is jusu paskyre jy.
Parašė Mersas
Phurriz rašė:Coaxilis perdaug silpnas vaistas zmogu istraukti is depresijos. Keista, kad tiek daug is jusu paskyre jy.

tai va butent del to ir pakeite manji kitu, nors kaip vaistas neblogas buvo.
Parašė sigita12
Mersas rašė:
Phurriz rašė:Coaxilis perdaug silpnas vaistas zmogu istraukti is depresijos. Keista, kad tiek daug is jusu paskyre jy.

tai tau jau pakeite visgi kitu?tai kiek laiko ji pravartojai?kokiu pakeite?na ir kaip?Nes as va lygiai 2 men siandien ji geriu.tai siandien puikiai jauciuosi.o vakar galva skausnojo,nerimukas lengvas...
Parašė Mersas
sigita12 rašė:
Mersas rašė:

tai tau jau pakeite visgi kitu?tai kiek laiko ji pravartojai?kokiu pakeite?na ir kaip?Nes as va lygiai 2 men siandien ji geriu.tai siandien puikiai jauciuosi.o vakar galva skausnojo,nerimukas lengvas...

:))) na dar visiskai nenutraukiau, bet sumazino kieki ir priedejo fluc, nes sake, kad neisieis pasveikt.Man ir buvo geru dienu, bet vistiek spazmavo kakla ir trauke raumenis.Tai gal Jums pades, kitiems padeda ir gerai.
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#379671 Žodžiu, mokslinė literatūra rašo viena, o yra kaip yra. Nenuima jis nerimo, nors tu ką. Pavargau laukt. Greičiau jau į skyrių paguldys.
Parašė Mersas
Orthos rašė:Žodžiu, mokslinė literatūra rašo viena, o yra kaip yra. Nenuima jis nerimo, nors tu ką. Pavargau laukt. Greičiau jau į skyrių paguldys.

Na manau, kad nereiktu nusiminti, nes man jo poveikis pasireiske tik po triju men., sake jie nera is tu, kurie grit suveikia. Tad sekmes ir kantrybes.
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#379899 Kokią dozę Coaxil vartojate, Mersas?
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#379908 Kas nors išvis geriat po 3 tab.?
Parašė sigita12
Orthos rašė:Kas nors išvis geriat po 3 tab.?
as geriu po 3.trecia menesi.kaip savijauta kiek laiko geriat?kokia diagnoze?
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#379923 Man Coaxilis skirtas dėl nerimo, kaip papildomas medikamentas bipolinio sutrikimo depresinei fazei gydyti. Čia labiau eksperimentas negu tikslus paskyrimas, bet taip yra su dauguma vaistų.
Parašė Mersas
Orthos rašė:Kokią dozę Coaxil vartojate, Mersas?

mano diagnoze yra generalizuotas nerimas. Geriau po tris tabletes.