Moderatorius: signs

Parašėazuolas
biggie rašė:
azuolas rašė:Nezinau kaip jum, bet sis vaistas man yra labai labai baisus issaukia haliunacijas, buvau izdauzes savo namo langa per haliuskes, jis aktyvina labai nerima, baisu kai reikia priverstinai ji gerti nuo sukaustymo pries tokius vaistus kaip haloperidolis, rispolept, xeplion. O sukaustymas irgi baisu vercia akis i virsu lauzia kakla labai, griuvineji pastoviai. Vienu zdz ner iseities.........

o tai pakeist neuroleptika, kuriam nereiketu parkopano neiseina?

Isbandziau beveik visus neuroleptikus visi kausto: xeplion, moditen, olanzapin, haloperidolis :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
azuolas rašė:
biggie rašė:
azuolas rašė:Nezinau kaip jum, bet sis vaistas man yra labai labai baisus issaukia haliunacijas, buvau izdauzes savo namo langa per haliuskes, jis aktyvina labai nerima, baisu kai reikia priverstinai ji gerti nuo sukaustymo pries tokius vaistus kaip haloperidolis, rispolept, xeplion. O sukaustymas irgi baisu vercia akis i virsu lauzia kakla labai, griuvineji pastoviai. Vienu zdz ner iseities.........

Isbandziau beveik visus neuroleptikus visi kausto: xeplion, moditen, olanzapin, haloperidolis :bloga

Keista, kad kauste olanzapinas. Kokia doze buvo olanzapino ?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
azuolas rašė:
biggie rašė:

quetiapinas labai svelnus neuroleptikas kas liecia kaustyma ir panasius dalykus
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#386332 Cikladolis numusa kitu vaistu poveiki as ji is ryto geriu ir jei diena miegu geriu, siaip nesu girdejas per tiek metu, kad butu kitokiu. O ka tau sitie kuom nors blogi, kad klausi? Pradzioj gali but blogai, palauk dvi savaites pavartosi normalizuosis ir prie ju nera priprantama.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#386962 Ble, kad visą laiką taip veiktų... Daktarė sakė vieną tabletę gerti, bet nuo jos nieko nebuvo, laukiau apie valandą. Kai išgėriau antrą beveik iškart pasijautė.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#386987 Didelėm dozėm narkomanai vartoja, man rods yra apie pasekmes youtube. :bloga Aš tai vengiu šitų, nes ir per atmintį kerta...