- 2017 07 15, 15:29
Sveiki. Labai geras vaistas nuo kaustymo ir drebulio (rankų, o ir apskritai viso kūno).
fui...grynas narkotikas,niekam nerekomenduoju
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
fui...grynas narkotikas,niekam nerekomenduoju
biggie rašė:azuolas rašė:Nezinau kaip jum, bet sis vaistas man yra labai labai baisus issaukia haliunacijas, buvau izdauzes savo namo langa per haliuskes, jis aktyvina labai nerima, baisu kai reikia priverstinai ji gerti nuo sukaustymo pries tokius vaistus kaip haloperidolis, rispolept, xeplion. O sukaustymas irgi baisu vercia akis i virsu lauzia kakla labai, griuvineji pastoviai. Vienu zdz ner iseities.........
o tai pakeist neuroleptika, kuriam nereiketu parkopano neiseina?
azuolas rašė:biggie rašė:azuolas rašė:Nezinau kaip jum, bet sis vaistas man yra labai labai baisus issaukia haliunacijas, buvau izdauzes savo namo langa per haliuskes, jis aktyvina labai nerima, baisu kai reikia priverstinai ji gerti nuo sukaustymo pries tokius vaistus kaip haloperidolis, rispolept, xeplion. O sukaustymas irgi baisu vercia akis i virsu lauzia kakla labai, griuvineji pastoviai. Vienu zdz ner iseities.........
Isbandziau beveik visus neuroleptikus visi kausto: xeplion, moditen, olanzapin, haloperidolis
azuolas rašė:biggie rašė:azuolas rašė:Nezinau kaip jum, bet sis vaistas man yra labai labai baisus issaukia haliunacijas, buvau izdauzes savo namo langa per haliuskes, jis aktyvina labai nerima, baisu kai reikia priverstinai ji gerti nuo sukaustymo pries tokius vaistus kaip haloperidolis, rispolept, xeplion. O sukaustymas irgi baisu vercia akis i virsu lauzia kakla labai, griuvineji pastoviai. Vienu zdz ner iseities.........
Isbandziau beveik visus neuroleptikus visi kausto: xeplion, moditen, olanzapin, haloperidolis
4mg išgėriau iš viso
Aš tai vengiu šitų, nes ir per atmintį kerta...