Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
maumau15 rašė:pastebejau kad alkoholis su sizofenija ar sizoafektu nereguoja. mano atveju reaguoja su depresija ar manija.

Na aš manau alkoholis ypač reaguoja su mūsų vaistais. Nesvarbu kokia diagnozė. Ir reikia šimtą k. pagalvot prieš jį vartojant, nes galima atsidurti reanimacijoje. :bloga Aš jau nekalbu apie raminamuosius, migdomuosius. Puse muzikos, kino ir etc žvaigždių išvis nebepakilo po tokio kokteilio. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#381736 su raminamaisiais ir migdomaisiais apskritai draudziama vartoti alko. mano ad visai nereguoja su alko :D
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
maumau15 rašė:su raminamaisiais ir migdomaisiais apskritai draudziama vartoti alko. mano ad visai nereguoja su alko :D

Draudžiama ir ne per perėją eiti :twisted: Bet aišku, geriau nevartoti alkoholio, jei jau vaistus vartoji :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#381739 Na va ir adminams reik velnių duot. :D Prieš rašydami, kad vartojat alko ir vaistus laaabai gerai pagalvokit, nes ne visus vienodai veikia alkoholis ir vaistai. Visokių žmonių yra, prisiskaito ir bando... gali neapskaičiuoti savo "gebėjimų" ir baigsis viskas liūdnai, o kas tuomet bus kaltas? :kazokas
maumau, aš manau, kad reaguoja su tavo AD, o kad nejauti, tai jau kitas reikalas.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#381741 Jo, papostinau ir pagalvojau po to. Ištryniau įrašą :) Vienu žodžiu visiems skirtingai reaguoja. Bet taisyklė: vaistai - jokio alko geriau :ubju
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#381743 Šiaip tai drąsūs žmonės, kurie turi polinkį į psi- ligas ir vartoja alko. Ar neteko girdėt apie alkoholinę psichozę? Arba alkoholinę epilepsiją?
Parašė Tomas2222
KunigaikštisMyškinas rašė:Šiaip tai drąsūs žmonės, kurie turi polinkį į psi- ligas ir vartoja alko. Ar neteko girdėt apie alkoholinę psichozę? Arba alkoholinę epilepsiją?

Teko, :achtung kai vartojau neuroleptikus taskiau alkoholi backom. Dar LSD be truko ir buciau jau su arkangelais komunikaves.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
KunigaikštisMyškinas rašė:Šiaip tai drąsūs žmonės, kurie turi polinkį į psi- ligas ir vartoja alko. Ar neteko girdėt apie alkoholinę psichozę? Arba alkoholinę epilepsiją?

man pirma psichoze prasidejo kai isgeriau dideli kieki vyno. net nzn kas labiau ispravokavo ta psichoze,sizoafektinis ar alkoholis?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz

Durni tik vartoja alkoholi sirgdami psi ligom, drasiais nepavadinciau :)
Parašė Tomas2222
#381862 Phurizz tai gal jie tiesiog negalejo tuo metu adekvaciai vertinti tos susiklostuscios situacijos, nesuvoke savo veiksmu. Tagi tai ir yra psichikos ligos pozymis. Gerai kai susivoki...as pats is buvau toj busenoj, kai nesusivoki. Nes tuo momentu tai buvo kaip iseitis, kai nezinai kur detis. Kai nekontroliuji ne tik savo minciu bet ir fizinis kunas tiesiog kai atskira masina. Kokia mintis sauna is kart kunas vygdo nepaklusdamas mano valiai.