Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#381596 Aš geriu jau virš mėnesio, šalutinių poveikių kaip ir nejaučiu, tik būna kartais širdies permušimas, bet čia gali būti nuo nerimo, o šiaip gal ir ramiau jaučiuosi, mano pagrindinė problema pastovus, stiprus nerimas. Pats SSRI nelabai toleruoju. Klausk, jei dar ka nors norėtum sužinoti :)
Parašė sigita12
#381621 Sirdies permusimai ir man buna.padursciojimai.cia sio vaisto salutinis.man nebudavo anksciau.mano diagnoze generalizuotas nerimo sutrikimas.irgi pastovu nerima jausdavau.pradejus gerti ad jau nebejauciau.va 3 menesiai baigiu gert ir vel nerimas lengvas lydi visur.dar springdavau nuo maisto ir gerimo.maistas atsistate o va skysciais ir springstu.o ka tau daktare sake gal apie sita vaista? ar jis daug kam toleruojamas?ar ilgam ji skyre?Kiek metu sergi situo nerimu?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#381760 Gydytoja sakė, kad švelnus antidepresantas, gan lengvai toleruojamas, dažnai skiriamas pagyvenusiems žmonėms, šiaip aš vislaiką buvau nerimastingas, bet taip stipriai susirgau prieš šešerius metus, po pirmos panikos atakos, tada prasidėjo labai stipri nuolatinė baimė ir nerimas su somatiniais simptomais, bandžiau be vaistų apseiti, bet nelabai gaunas, nors šių vaistų poveikį irgi dar nepakankamai jaučiu, bet tikiuosi jiems dar reikia laiko, šiaip dar geriu olanzapiną, o efektyviausiai man padeda benzodiazepinai :)
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#381761 O šiaip dar gydytoja sakė, kad gali ilgai tekti gydytis, bent du metus, o kiek laiko tu sergi?
Parašė sigita12
Nesuprastas rašė:O šiaip dar gydytoja sakė, kad gali ilgai tekti gydytis, bent du metus, o kiek laiko tu sergi?

As taip rimtesni nerima istisini jauciu jau kokius 3 metus.ir va nuo praeitu metu rugsejo prasidejo p.atakos vos ne kasnakti.dar tik isikviesdavau greitaja ir vel toliau nesigydziau.o va jau pusmeti kaip sutriko ryjimas,tada pradejau zygius po daktarus.na ir liepe pradeti nuo sito vaisto.bet sake gal ir 3 menesiu gerimo uzteks.bet va siandien kaip tik ir suejo 3 menesiai gerimo.tai tik dalinai lengviau pasidare nuryti.o del nerimo minimaliai tik apsitvarke.vakare numigus pirma miega sokstu su drebancia sirdim,dusinimu,akyse rukeli.ar tau tas buna?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#381938 Na man taip nebūna, man rankos prakaituoja, spaudimas šokinėja, galva skauda, blogai miegu ir dar kartais pradeda pykinti.
Parašė Mersas
Nesuprastas rašė:ir dar žarnyno problemos.

:))) Na as ir si vaista geriu, bet nzn ar jis padeda ar ne.kartais geriaus jauties, kartais ne, bet nuo jo kazkaip daznai spaudzia gerkel.Ar niekam taip nera???? :)))
Vartotojo avataras
Parašė MadCost
Mersas rašė:

:))) Na as ir si vaista geriu, bet nzn ar jis padeda ar ne.kartais geriaus jauties, kartais ne, bet nuo jo kazkaip daznai spaudzia gerkel.Ar niekam taip nera???? :)))

Bet kokie keisti simptomai kad ryjimas sutriko :(
Man tai biški streso ir viduriuoju, o derealizacija tai kiekvieną dieną jaučiu.
Parašė Mersas
MadCost rašė:
Mersas rašė:

Bet kokie keisti simptomai kad ryjimas sutriko :(
Man tai biški streso ir viduriuoju, o derealizacija tai kiekvieną dieną jaučiu.

:))) o kaip su svoriu??Kiek laiko geriat vaistus???
Parašė sigita12
#382348 :))) o kaip su svoriu??Kiek laiko geriat vaistus???[/quote]

Man tai krenta svoris.geriu jau 3,5 men.o kaip tau su svoriu? :oops:
Parašė Mersas
#382385 :)))
sigita12 rašė::))) o kaip su svoriu??Kiek laiko geriat vaistus???

Man tai krenta svoris.geriu jau 3,5 men.o kaip tau su svoriu? :oops:[/quote]

:)) man tai svoris krenta, bet nzn ar tie vaistai tinkami isvis, nes stresas atsiranda laiks nuo laiko, kazkokia baime buna, suprastejo atmintis.Gydytoja sako, kad ne nu vaistu, bet anksciau taip nebuvo. kaip jums????? :)))
Parašė sigita12
#382518 :)) man tai svoris krenta, bet nzn ar tie vaistai tinkami isvis, nes stresas atsiranda laiks nuo laiko, kazkokia baime buna, suprastejo atmintis.Gydytoja sako, kad ne nu vaistu, bet anksciau taip nebuvo. kaip jums????? :)))[/quote]
man lygiai tie patys simptomai irgi ju nebuvo taip daznai .ir dar galvos skausmai dazni,plaukai slenka ziauriai.o jums sitie dALYKAI NIEKO?
Parašė Mersas
sigita12 rašė::)) man tai svoris krenta, bet nzn ar tie vaistai tinkami isvis, nes stresas atsiranda laiks nuo laiko, kazkokia baime buna, suprastejo atmintis.Gydytoja sako, kad ne nu vaistu, bet anksciau taip nebuvo. kaip jums????? :)))

man lygiai tie patys simptomai irgi ju nebuvo taip daznai .ir dar galvos skausmai dazni,plaukai slenka ziauriai.o jums sitie dALYKAI NIEKO?[/quote]

man tas pats, jau net testo neislaikau, visai atminti uzblokavo, plaukai slenka kuokstais. svoris nukrito. Aisku tai nera blogai, bet nenormalu. bet nuejau pas kita gydytoja, tai sake, netinka vaistai tie, reikia keisti kitais, jei per savaite negereja, ar labai blogi pojuciai, negalima gerti tokiu vaistu, neturi buti tiek salutiniu.`tai kita savaite man pakeis i kitus, nes tuos turiu nutraukti. sake tie vaistai nepadeda ir todel nera tikslo begert ju.