Moderatorius: signs

Parašė Mersas
#382535 [quote="sigita12"]o kokia diagnoze? po kiek geret i diena?kiek isvis jau laiko geriat?

geriu jau 4 men su virs.
Parašė sigita12
Mersas rašė:
sigita12 rašė:o kokia diagnoze? po kiek geret i diena?kiek isvis jau laiko geriat?

geriu jau 4 men su virs.

tai lygiai kaip ir as.tik vis blogyn va eina ne geryn.sakau tik sveikata susigadinsim su situo vaistu.
:?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
sigita12 rašė:
Mersas rašė:
sigita12 rašė:o kokia diagnoze? po kiek geret i diena?kiek isvis jau laiko geriat?

geriu jau 4 men su virs.

tai lygiai kaip ir as.tik vis blogyn va eina ne geryn.sakau tik sveikata susigadinsim su situo vaistu.
:?

Jei eina viskas blogyn tai kodel nenutraukiat vaistu su gydytoja ? Ar nekeiciat kitu ? Nesuprantu..
Vartotojo avataras
Parašė ligiasarumyliu
#382713 Aš ir nesuprantu,jei blogai, tai kodėl nekeičiami vaistai???
Man nėra jokių rijimo problemų,pabudimų su siaubais ir kt. Ka jus cia baisaus rasote...išvis minimumas šalutinių. nebent buna dalį dienos irzlumas,nerimastingumas,pyktis,bet juk ir negeriantiems vaistų tai kasdienybė. Aisku,šalia geriu kventiapiną-be jo vietoj nenusėdėčiau nuo nerimo...bet vistiek su coaxil jaučiuosi gyvesnė (labiau nei tada kaai dar vartojsu sertralina,nors kokius 3 metus jis man ir tiko), mąstymas būna užkrinta, bet būnu ir super idėjų darbe generatorius. Vienu žodu,myliu šį vaistą, geriu 2 mėn.
Parašė Mersas
ligiasarumyliu rašė:Aš ir nesuprantu,jei blogai, tai kodėl nekeičiami vaistai???
Man nėra jokių rijimo problemų,pabudimų su siaubais ir kt. Ka jus cia baisaus rasote...išvis minimumas šalutinių. nebent buna dalį dienos irzlumas,nerimastingumas,pyktis,bet juk ir negeriantiems vaistų tai kasdienybė. Aisku,šalia geriu kventiapiną-be jo vietoj nenusėdėčiau nuo nerimo...bet vistiek su coaxil jaučiuosi gyvesnė (labiau nei tada kaai dar vartojsu sertralina,nors kokius 3 metus jis man ir tiko), mąstymas būna užkrinta, bet būnu ir super idėjų darbe generatorius. Vienu žodu,myliu šį vaistą, geriu 2 mėn.

na ,man jau keis nuo pirmadienio.Gal per silpni jie man ir tiek, ar tiesiog netinka tai ligai.
Parašė Mersas
Mersas rašė:
ligiasarumyliu rašė:Aš ir nesuprantu,jei blogai, tai kodėl nekeičiami vaistai???

na ,man jau keis nuo pirmadienio.Gal per silpni jie man ir tiek, ar tiesiog netinka tai ligai.

o, kokia jusu diagnoze ??Man zada prideti ta kviantina, kaiop ir jums. Kas per vaistas jis???
Vartotojo avataras
Parašė ligiasarumyliu
Mersas rašė:
Mersas rašė:

o, kokia jusu diagnoze ??Man zada prideti ta kviantina, kaiop ir jums. Kas per vaistas jis???

Man pasikartojantys vidutines depresijos epizodai ir plius nerimas,nuo kurio man ir skirtas kventiapinas,tai antipsichotinis vaistas,man ji israse po keliu metu bromazepamo vartojimo,kuris nebeveike,nebemiegodavau...nenoriu prisimint...tai va, kventiapinu siaip gydoma sizofrenija dozem iki 600 mg.,man per diena skirta iseina per tris tabletes 75 mg.
Parašė sigita12
#382988 na ,man jau keis nuo pirmadienio.Gal per silpni jie man ir tiek, ar tiesiog netinka tai ligai.[/quote]
o, kokia jusu diagnoze ??Man zada prideti ta kviantina, kaiop ir jums. Kas per vaistas jis???[/quote]
Man pasikartojantys vidutines depresijos epizodai ir plius nerimas,nuo kurio man ir skirtas kventiapinas,tai antipsichotinis vaistas,man ji israse po keliu metu bromazepamo vartojimo,kuris nebeveike,nebemiegodavau...nenoriu prisimint...tai va, kventiapinu siaip gydoma sizofrenija dozem iki 600 mg.,man per diena skirta iseina per tris tabletes 75 mg.[/quote]

Pagaliau va atgeriau 3.5 men si vaista ir va jau savaite kaip taip liuksiskai ir dienom ir naktim pasijauciau.tfu tfu..... :DD
Parašė sigita12
#391944 Sveiki!kodel nerasote?nesidalinate patirtimi kaip sekesi gydytis su coaxil?kokie rezultatai po kiek laiko jum pasireiske?As va sekmingai atgeriau 7 menesius.jau buvau nepilnai atsigavusi.taciau va persirgau gripu ir vel pasijauciau prasciau.be to bandymai nutraukinet nesekmingi..
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
sigita12 rašė:Sveiki!kodel nerasote?nesidalinate patirtimi kaip sekesi gydytis su coaxil?kokie rezultatai po kiek laiko jum pasireiske?As va sekmingai atgeriau 7 menesius.jau buvau nepilnai atsigavusi.taciau va persirgau gripu ir vel pasijauciau prasciau.be to bandymai nutraukinet nesekmingi..

Labutis, nieko labai naudingo negavau nuo sio vaisto. Pageriau, nieko gero nejauciau, nieko blogo irgi. Keistas vaistas, jei isgeri didesne doze jauti euforija ! Jis labiau skiriamas silpnai ar vidutinei depresijai, tai perejau tada ant Seroxato.
Parašė Mersas
sigita12 rašė:Sveiki!kodel nerasote?nesidalinate patirtimi kaip sekesi gydytis su coaxil?kokie rezultatai po kiek laiko jum pasireiske?As va sekmingai atgeriau 7 menesius.jau buvau nepilnai atsigavusi.taciau va persirgau gripu ir vel pasijauciau prasciau.be to bandymai nutraukinet nesekmingi..

:))) mazai ji kas geria, man va pakeite senai jau i cipralexsa.
Parašė Olgita
#392585 As irgi vartoju ir irgi pries men persirgau gripu tai ziauriau paumejo. Vakar buvau konsultacijos tai padidino doze
Parašė Mersas
Olgita rašė:As irgi vartoju ir irgi pries men persirgau gripu tai ziauriau paumejo. Vakar buvau konsultacijos tai padidino doze

:))) kas tau paumejo?
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Mersas rašė:
Olgita rašė:As irgi vartoju ir irgi pries men persirgau gripu tai ziauriau paumejo. Vakar buvau konsultacijos tai padidino doze

Mersai gerei coaxili? Ar kiek veike nerima?
Parašė Mersas
Milita99 rašė:
Mersas rašė:

Mersai gerei coaxili? Ar kiek veike nerima?

:))) nepadejo is vis. Bereikalo tik pradejau. Tavoatvejunet nebandyciau. Gerk seroxat ir praeis