Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Agni rašė:aš mačiau rusišką baubą. baisu buvo, bet senai labai mačiau. nzn ar dar butu baisu.
Baisu gal ne, bet juokinga tai tikrai... neseniai ziurejau....
ParašėBegaline
Agni rašė:nu toki idiotizma kaip wicker man net nezinau kas gali ziuret. debiliskesnio filmo neimanoma tikriausiai butu pastatyt.

kodel jisai debiliskas? pagrisk. priskiriamas vienu geriausiu D.B. filmu, o cia se tau, debiliskas.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#38249 kas yra db?
ParašėBegaline
Horacijus rašė:
Agni rašė:aš mačiau rusišką baubą. baisu buvo, bet senai labai mačiau. nzn ar dar butu baisu.
Baisu gal ne, bet juokinga tai tikrai... neseniai ziurejau....

haha, nu man irgi juokingas. ziaurokas, anyway :)
ParašėBegaline
#38251 agni, Didzioji Britainija
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#38252 a. na ištikrųjų tai aš mačiau tik versiją su cage. logikos jokios, vaidyba baisiau negu baisi.
ParašėBegaline
#38253 a, nu tai vsio jasna. uztai konkreciai ir rekomendavau 1973metu. as tos naujos versijos net neziurejau, labai ispeikta buvo zinovu. tai cia turbut ner ka lygint... vel bus tas atvejis kai esme kazkur uzsimeta, o lieka vos ne bojavykas. nu pvz kaip su bezdzioniu planeta buvo
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#38254 nu sunku pasakyt, mane pribloškė pačio scenarijaus debiliškumas. tai labai abejoju ar ten kažkas imanoma būtų pataisyt.
ParašėBegaline
#38255 na tai kad as paskaiciau, tai is to supratau, kad tas scenarijus net pakeistas :)))
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#38256 nu ok. įtikinai. =)
ParašėBegaline
#38257 :DD
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#38258 o sweeney todd matei?
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#38263 o, gal prasidės diskusija apie sweeney todd B)

aš 3kartus mačiau, du kartus per kompą ir dar nusivilkau į kino teatrą, kad pažiūrėčiau, kaip didžiajame ekrane tas filmas atrodo.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#38265 aš tai ištisai žiūriu ir soundtracką klausau. jau net angliškai visus žodžius mintinai moku. taukšt :achtung mister todd you have to help me......OUT :arrow:
Paskutinį kartą redagavo Agni 2008 04 11, 16:35. Iš viso redaguota 1 kartą.
ParašėBegaline
#38266 maciau svyni. nu kaip miuziklas tai nieko, bet burtonas geriau sugeba, imho. kazkaip daugiau tikejausi. na, cia gal del to, kad miuziklu nesu didele megeja