Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#38329 su alkoholiu ir sertralinu.
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
ZNS rašė:su alkoholiu ir sertralinu.

Ziauriai paverei
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#44047 radau cia info apie liti beieskant ;

serotonino sindromas garantuotas suvartojus liti su sibutraminu (reductil, lieknejimo preparatas, arba Lida dar yra sibutramino) taip kad atsargiai kas vartoja liti su lieknejimo tabletkom
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#44049 su reductiliu ir lida apskritai negalima ad gert.
Parašė Baran
#265190 o kaip suzinoti ar tau serotonino sindromas ar ne? pvz as geriu paroksetina 50 mg ir man per kuna kaip skruzdelytes begioja, toks biski sumisimas, nervingumas labai padidejes ir nerimas sustiprejes, sala galunes, buna vakarais krecia saltkreciu, ar cia salutiniai ar cia kai padidino paroksetino doze? gal per didele vaisto doze? nebesusigaudau jau kaip atskirt per didele doze nuo salutiniu ir ligos sindromu, jug labai daug kas tinka!
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#265326 Aš irgi neskiriu, ar vaisto perdaug, ar šalutinis, ar ligos simptomas..
Mano situacijoj yra taip: gydytoja liepia gerti 10 mg Cipralex, bet aš išgeriu max 7,5 mg per diena. Na blogai jaučiuos, kai geriu visa tabletę (kažkaip per ryškiai matau, akys stačios, iš vidaus įsitempiu, net nežinau kaip apibūdinti, na man atrodo, kad ta dozė man per didelė, nors gydytoja sako, kad čia maža dozė). na, o kai puse tab. arba 3 ketvirtadialius išgeriu tai kaip ir normaliai, nejaučiu tų dalykų. Nežinau, nepripranta mano organizmas prie 10 mg. Ar gali taip būti?
Beje, aš pati smulki esu, tai gal man vaisto mažiau ir užtenka?
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#265378 as manau kad tu issigalvoji ir turetum klausyt savo gydytojos
Vartotojo avataras
Parašė mmm
dangiska rašė:as manau kad tu issigalvoji ir turetum klausyt savo gydytojos

Šiaip aš blaivaus proto ir neišsigalvoju. Parašiau, ką jaučiu.
Parašė Baran
#265406 ir man ta pati situacija panasi
Parašė Paula
mmm rašė:Aš irgi neskiriu, ar vaisto perdaug, ar šalutinis, ar ligos simptomas..
Mano situacijoj yra taip: gydytoja liepia gerti 10 mg Cipralex, bet aš išgeriu max 7,5 mg per diena. Na blogai jaučiuos, kai geriu visa tabletę (kažkaip per ryškiai matau, akys stačios, iš vidaus įsitempiu, net nežinau kaip apibūdinti, na man atrodo, kad ta dozė man per didelė, nors gydytoja sako, kad čia maža dozė). na, o kai puse tab. arba 3 ketvirtadialius išgeriu tai kaip ir normaliai, nejaučiu tų dalykų. Nežinau, nepripranta mano organizmas prie 10 mg. Ar gali taip būti?
Beje, aš pati smulki esu, tai gal man vaisto mažiau ir užtenka?

tai tau per didele doze, cia ir is manes visi juokesi kaip sakiau kad geriau seroxato 10 mg ir pajutau salutinius visus. o dabar pakeite vaista ir tfu tfu gerai viskas. tau reikia sakyti savo daktarei
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#265412 Esu sakiusi, kad neišgeriu pilnos dozės... Sako, reikia, kiti daugiau geria. Na bet gi organizmai skirtingi...
Beje, aš prieš keletą metų Seroxatą gėriau, poto nutraukėm. Vėl blogam etapui atėjus pabandžiau Valdoxana, mečiau, tada Remerona (šie du visiškai netikdo, tik slopino), tai poto Cipralexa israse. vel tiko. man Seroxatas ir cipralexas panasaus veikimo atrodo, ta prasme su jais jaučiuosi savimi, neslopina, nemigdo, bet vat kartais tie tokie chemijos jautimai atsiranda, tiesiog jaučiu, kad chemijos gavus esu ir keisti fiziniai pojūčiai. kažin, čia reikia juos kentėti ir džiaugtis, kad panika ir nerimas sumažėjo? Ar būna idealiai tinkančių vaistų?:)
Paula, kokius dabar vartoji?
Parašė Paula
mmm rašė:Esu sakiusi, kad neišgeriu pilnos dozės... Sako, reikia, kiti daugiau geria. Na bet gi organizmai skirtingi...
Beje, aš prieš keletą metų Seroxatą gėriau, poto nutraukėm. Vėl blogam etapui atėjus pabandžiau Valdoxana, mečiau, tada Remerona (šie du visiškai netikdo, tik slopino), tai poto Cipralexa israse. vel tiko. man Seroxatas ir cipralexas panasaus veikimo atrodo, ta prasme su jais jaučiuosi savimi, neslopina, nemigdo, bet vat kartais tie tokie chemijos jautimai atsiranda, tiesiog jaučiu, kad chemijos gavus esu ir keisti fiziniai pojūčiai. kažin, čia reikia juos kentėti ir džiaugtis, kad panika ir nerimas sumažėjo? Ar būna idealiai tinkančių vaistų?:)
Paula, kokius dabar vartoji?

Vartoju PAROXETIN ACTAVIS. Seroxatas yra orgininalas paroxetino. nu tai man jis ir per stiprus buvo, o dabar geriu sita kuri geriau pries 7 metus ir puikiai toleruoju tfu tfu na ir aisku 1/4 clozapamo
Parašė burial
#265460 Su vienu antidepresantu praktiskai neimanoma isivaryt serotonino sindromo, be to tokie sindromai dazniausiai baigiasi ligoninej su vemimais ir panasiais dalykais. Cia daugiau gal vaisto salutiniai poveikiai, nes paroxetinas yra turbut didziausios potencijos AD. Tokie salutiniai turetu praeit per kuri laika, kai organizmas prisitaikos, jei nepraeina - keiskit vaistus
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#265557 Gali būti, kad tai šalutiniai, pabandysiu dar šį mėnesį po truputį didinti iki 10 mg, gal pripars organizmas. Bet vistiek geriu aš šią dozę per du kartus (9 ir 12 valandomis), vienu kartu visko negaliu išgerti.. Gydytoja žino tai.
Parašė Paula
mmm rašė:Gali būti, kad tai šalutiniai, pabandysiu dar šį mėnesį po truputį didinti iki 10 mg, gal pripars organizmas. Bet vistiek geriu aš šią dozę per du kartus (9 ir 12 valandomis), vienu kartu visko negaliu išgerti.. Gydytoja žino tai.

o tu pati didini? :bloga