Moderatorius: Astro-Meška
- 2017 08 28, 08:00
Guliu durnyne 11 diena paskutines tris dienas kazko labai liudna atrodo esu vienas pasauli sunkumo pergyvenimo jausmas bet turi praeit ir laisvej taip užeidavo.
- 2017 08 28, 18:29
Kur būtent guli ? Labai asmeninis klausimas, gali ir neatsakyti, bet kodėl atsigulei ?
Vaiduk rašė:Guliu durnyne 11 diena paskutines tris dienas kazko labai liudna atrodo esu vienas pasauli sunkumo pergyvenimo jausmas bet turi praeit ir laisvej taip užeidavo.
Kur būtent guli ? Labai asmeninis klausimas, gali ir neatsakyti, bet kodėl atsigulei ?
Mano sielai gerai, dabar jau gerai
- 2017 08 29, 05:07
Savo mieste nakti nesimiegojo baime nerimas pulsas padidejo sekancia diena gavau siuntima ir pagulde.
- 2017 08 31, 00:21
Nes jaučiuosi toks vienišas, kad da nu pyyp!.
Jei kas neaišku ar turit klausimų - drąsiai į PM.
Venlafaxine 37,5 mg + Fluanxol 1 mg
F33.2
F33.2
- 2017 08 31, 07:49
http://www.veidas.lt/du-vienatves-veidai
Paskaityk katine apie vienatve, ir jos veidus
gal rasi kokių patarimų
Paskaityk katine apie vienatve, ir jos veidus
gal rasi kokių patarimų
- 2017 09 04, 13:58
tas jausmaskai eini į virtuvę pasidaryt arbatos bet tiesiog įsipili alkoholio.
- 2017 09 04, 14:04
Nepadaugink
Partizanas rašė:tas jausmaskai eini į virtuvę pasidaryt arbatos bet tiesiog įsipili alkoholio.
Nepadaugink
Jei kas neaišku ar turit klausimų - drąsiai į PM.
F33.2
F33.2
- 2017 09 04, 15:45
O kas per alkoholis? Gal tik mažai dezinfekcijai iš vidaus?
- 2017 09 04, 16:47
Na sakykim.. šiuo metu man labai reikia žmogaus su kuriuo tieisog galėčiau pabūti, jaučiuosi emociškai palūžus, nežinau kaip išreikšti savo amocijas, eisiu tieisog pasivaikščioti, kad nustočiau daryti tai bet prieš tai reik apžiūrėti namus, kad draugas nesakytų kas čia per kraujo lašai ant grindų ,visuose namuose.
O dėl alkoholio tai pas mane būna viena taurė vyno kartą į menesį maždaug , tik aKI jaučiuosi maximaliai xujovai .
emar rašė:O kas per alkoholis? Gal tik mažai dezinfekcijai iš vidaus?
Na sakykim.. šiuo metu man labai reikia žmogaus su kuriuo tieisog galėčiau pabūti, jaučiuosi emociškai palūžus, nežinau kaip išreikšti savo amocijas, eisiu tieisog pasivaikščioti, kad nustočiau daryti tai bet prieš tai reik apžiūrėti namus, kad draugas nesakytų kas čia per kraujo lašai ant grindų ,visuose namuose.
O dėl alkoholio tai pas mane būna viena taurė vyno kartą į menesį maždaug , tik aKI jaučiuosi maximaliai xujovai .
- 2017 09 08, 20:57
Nes tieisog viskas suknista .
O čia daina visiemes, kurie jaučiais hujovai .
https://www.youtube.com/watch?v=KGOOqSLxFAQ
O čia daina visiemes, kurie jaučiais hujovai .
https://www.youtube.com/watch?v=KGOOqSLxFAQ
- 2017 09 09, 15:21
Liūdna, nes kažkokia xujne. Depersonalizacija kuri paverčia mane emocine flegma jau ne pirmą kartą kerta per savijautą ir santykius su žmonėmis. Liūdžiu, nes jaučiuosi vieniša ir pati sau atsibodusi, pamečiau pozityvų ir puikų draugą dėl baimės likti atstumtai ir likau su polaikine savigrauža. Be to, po trijų dienų iškeliauju. Neribotam laikui, toli toli nuo namų, pas žmogų kurio matyti net nesinori.
Panic disorder, major depressive disorder.
God bless Xanax.
-Men think of killing time, while time is killing men-
God bless Xanax.
-Men think of killing time, while time is killing men-
- 2017 11 29, 16:35
Man liūdna...nes kasdienis buvimas darbe man sukelia neišpasakytas kančias dėl to, kad nėra motyvacijos, trūksta energijos, viską kas vyksta aplinkui blogo sugeriu kaip kempinė, bendraut sekasi prastai...kasdien tik lyginu save su kitais
dėl šios būsenos namo grįžtu pavargus, krūtinę iki skausmo veržia, sunku kvėpuoti...ir taip kasdien...viduje jauti milžinišką savigraužą, graudinantį liūdesį ir tuštumą, o aplinkiniai galvoja kad esu pikta. Tai taip man nusibodo
dėl šios būsenos namo grįžtu pavargus, krūtinę iki skausmo veržia, sunku kvėpuoti...ir taip kasdien...viduje jauti milžinišką savigraužą, graudinantį liūdesį ir tuštumą, o aplinkiniai galvoja kad esu pikta. Tai taip man nusibodo
- 2017 11 29, 16:40
raksera, stenkis ištrūkti iš to rato. Kaskartą, kai jauti tą visaapimantį liūdesį, stenkis 'grįžti į realybę': užuosti kvapą, įsižiūrėti į penkis skirtingus daiktus, išgirsti kokį nors garsą, paliesti kokį nors paviršių, pajausti kokį nors skonį (saldainis, riešutas, whatever).