Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Katinas rašė:Aš tai visam gyvenimui žvynelinę turiu tai irgi galima įprasti :) Pasitepi vaistais ir ramu.

Katine , o tavo liga nematoma . Nuotraukose nesimato .
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
maingirdas rašė:
Katinas rašė:Aš tai visam gyvenimui žvynelinę turiu tai irgi galima įprasti :) Pasitepi vaistais ir ramu.

Katine , o tavo liga nematoma . Nuotraukose nesimato .

Pagrinde ant galvos ir kartais anbt veido iššoka raudonos dėmės, bet galvai vaistai padeda ir veidui :)))
Parašė Capreolus
#378693 Manau Jūs tiesiog nesupratote situacijos. :)
Tai yra 2 laipsnio rankų nudėgimas (iš piršto likę tik sukepusi, suskilusi dešrelių luoba), su tikimybe į kraujo užkrėtimą (jau išsikėlę pūliniai).
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Capreolus rašė:Manau Jūs tiesiog nesupratote situacijos. :)
Tai yra 2 laipsnio rankų nudėgimas (iš piršto likę tik sukepusi, suskilusi dešrelių luoba), su tikimybe į kraujo užkrėtimą (jau išsikėlę pūliniai).

Labai labai uzjauciu neisivaizuoju jei man taip butu. Ar tik pirstai nudege? Turbut pastoviai nuskausminamieji. O kaip dabar daryt, gydyt sita odos persodint is kitos kuno vietos neiseina?
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#382846 Atsigulsiu į stacionarą ir nežinau dar tiksliai nei kiek laiko, nei kaip viskas vyks . nenoriu eilinių prisiknisinėjimų iš psichologų dėl dalykų kurių negaliu paaškinti ir bandyt įvardinti kaip jaučiuosi. Plius nenoriu būti frarširuojama vis naujas ir naujais vaistais. gal kas turit patirties ir galėtumėt pasidalinti ?
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Emocija rašė:Nerimauju, kad blaškausi, sunku įleisti šaknis gyvenime.

O ar tai is vis imanoma?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Morpheus rašė:
Emocija rašė:Nerimauju, kad blaškausi, sunku įleisti šaknis gyvenime.

O ar tai is vis imanoma?

Viskas nuo požiūrio tikriausiai priklauso :( Visi mes laikini šioje žemėje, tiesiog vieni labiau, kiti silpniau tas šaknis įleidžia.
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
Morpheus rašė:O ar tai is vis imanoma?

Aš tikiu, kad taip, tik ne visiems vienodai pastangų įdėti reikia, o gal kaip sakė keisti požiūrį, gal gimiau ne šaknis įleisti o virš šaknų plaukti :D
Parašė Bulvytė
#383572 to, kad atrodo einu iš proto. Visą dieną verkiau, paskui nusiraminau, bet vis tiek jaučiuosi šūdinai. Bijau, kad kažkas manyje susigadino ir dabar jau visad taip jausiuosi: beviltiškai. Kad visada mano nuotaikos keisis taip greitai, ryte ašaros, vakare baimė. Viskas vyksta taip greitai, kad bijau išprotėti.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Bulvytė rašė:to, kad atrodo einu iš proto. Visą dieną verkiau, paskui nusiraminau, bet vis tiek jaučiuosi šūdinai. Bijau, kad kažkas manyje susigadino ir dabar jau visad taip jausiuosi: beviltiškai. Kad visada mano nuotaikos keisis taip greitai, ryte ašaros, vakare baimė. Viskas vyksta taip greitai, kad bijau išprotėti.

Tas keistas artumo jausmas, kai kažkas idealiai apibūdina , kuom dabar gyveni ...
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#384469 Klausykite, o jums patiems naudinga verkti visą dieną? kokia nauda iš verkimo? Nepykite, aš ne piktai, aš tik bandau suprasti, ar man verkti apsimoka.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
paulina rašė:Klausykite, o jums patiems naudinga verkti visą dieną? kokia nauda iš verkimo? Nepykite, aš ne piktai, aš tik bandau suprasti, ar man verkti apsimoka.

jokios naudos. Neverk.