- 2017 10 07, 07:32
Na idomi svajone tavo
Vaistas kuris daugeliui sukelia dyskinizija, akatizija, judesiu sutrikimus, ekstrapiramidinius simptomus visus, galimai kelia gliukozes kieki. Man tai toli grazu nesvajone. Abilify pries vartojant reiktu gerai susipazint su salutiniais.
As klaida gyvenimo padariau, kad sutikau Xepliono injekcija, kad suleistu, iki galo nesusipazines su salutiniais.
Zmones labiau domisi kas ant maisto pakuotes parasyta, negu susipazista pilnai su vaisto salutiniais..
maumau15 rašė:sitie vaistai mano svajoniu neuroleptikai. dar girdejau jie apetita numusa. gaila kad brangus
Na idomi svajone tavo
Vaistas kuris daugeliui sukelia dyskinizija, akatizija, judesiu sutrikimus, ekstrapiramidinius simptomus visus, galimai kelia gliukozes kieki. Man tai toli grazu nesvajone. Abilify pries vartojant reiktu gerai susipazint su salutiniais. As klaida gyvenimo padariau, kad sutikau Xepliono injekcija, kad suleistu, iki galo nesusipazines su salutiniais.
Zmones labiau domisi kas ant maisto pakuotes parasyta, negu susipazista pilnai su vaisto salutiniais..

man jie tada netinka
jie naujesni, maniau nebus ziauriu salutiniu,