Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
maumau15 rašė:sitie vaistai mano svajoniu neuroleptikai. dar girdejau jie apetita numusa. gaila kad brangus :(

Na idomi svajone tavo :) Vaistas kuris daugeliui sukelia dyskinizija, akatizija, judesiu sutrikimus, ekstrapiramidinius simptomus visus, galimai kelia gliukozes kieki. Man tai toli grazu nesvajone. Abilify pries vartojant reiktu gerai susipazint su salutiniais.

As klaida gyvenimo padariau, kad sutikau Xepliono injekcija, kad suleistu, iki galo nesusipazines su salutiniais.

Zmones labiau domisi kas ant maisto pakuotes parasyta, negu susipazista pilnai su vaisto salutiniais..
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Phurriz rašė:
maumau15 rašė:sitie vaistai mano svajoniu neuroleptikai. dar girdejau jie apetita numusa. gaila kad brangus :(

Na idomi svajone tavo :) Vaistas kuris daugeliui sukelia dyskinizija, akatizija, judesiu sutrikimus, ekstrapiramidinius simptomus visus, galimai kelia gliukozes kieki. Man tai toli grazu nesvajone. Abilify pries vartojant reiktu gerai susipazint su salutiniais.

As klaida gyvenimo padariau, kad sutikau Xepliono injekcija, kad suleistu, iki galo nesusipazines su salutiniais.

Zmones labiau domisi kas ant maisto pakuotes parasyta, negu susipazista pilnai su vaisto salutiniais..

nezinojau kad jie sukelia akatizija :oops: man jie tada netinka :bloga jie naujesni, maniau nebus ziauriu salutiniu,
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#385763 Akatizija tai baisus dalykas, nieko nera baisiau. Daktarai nesuteikia informacijos apie galima akatizija, zmones poto nesupranta kas su jais darosi kai gauna akatizijos simptomus. Jau geriau but su bloga psichine sveikata negu turet ekstrapiramidinius simptomus, akatizija, diskinizija ir tt..
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#385764 Nemiegojau visą naktį absoliučiai. Buvo pragaras. Nežinau ar dėl aripiprazolio, ar dėl nuimto risperidono... Mėginau lexo išgert 3mg - jokio efekto. Jaučiuos labai pavargus...
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Elise rašė:Nemiegojau visą naktį absoliučiai. Buvo pragaras. Nežinau ar dėl aripiprazolio, ar dėl nuimto risperidono... Mėginau lexo išgert 3mg - jokio efekto. Jaučiuos labai pavargus...

Abilify kiek zinau rytais daznai skiria, nes jis gali aktyvinti. Miegui tai daug geriau butu Olanzapinas, o is antidepresantu mirtazapinas.
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#385769 Jo, žinau. Mirtazapinas netiko man, nes mušė spaudimą, o olanzapino negersiu, nes svorį ir taip Seroxatas augina. Praeitą kartą kai gėriau, tai 15kg priaugau. Ir taip jau gana... Man šiaip miegui kaip ir nieko nereikėtų, nes miegu aš gerai ir be vaistų. Pabandysiu išgerti dar kartą ir žiūrėsiu kaip bus sekančią naktį. Pirmą kartą gyvenime taip nemiegojau visą naktį. Žiauriai pavargusi :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#385793 ziuriu vieni priauga svorio nuo seroxato,kiti numeta.o tau diena apetita jis uzkelia?

man aktazija buvo nuo zeldox tai padedavo cikladolis :)))
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#385795 Man nuo aripiprazolio vieno nieko nebuvo baisaus, bet pridejus escitaloprama tai sienom lipau nuo akatizijos. Nebuvo man kompensuojamas tada, tai jo nevartojau, gal butu praeje
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:Man nuo aripiprazolio vieno nieko nebuvo baisaus, bet pridejus escitaloprama tai sienom lipau nuo akatizijos. Nebuvo man kompensuojamas tada, tai jo nevartojau, gal butu praeje

As ir nesakau, kad visiem bus akatizija. Bet visose reklamose pranesa Abilify, kad daug sansu, kad bus Akatizija. Ant informacinio lapelio parasyta irgi. O daktarai musu net neinformuoja apie tai.

Akatizija yra kazkas ziauraus, cia turetu buti pasakyta iskarto. Kai zmogui pradeda darytis negerai su judesiais, jis nesupranta kas darosi, o jei butu ispetas, tai greitai atpazintu sita simptoma.
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#385801 Na, tikiuosi, geriau naktį seksis miegoti... Labai nervuojuos, nes nežinau kodėl nemiegojau...
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Elise rašė:Na, tikiuosi, geriau naktį seksis miegoti... Labai nervuojuos, nes nežinau kodėl nemiegojau...

pabandyk isgerti valerijono arbata. man padedavo.
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#385804 Phurriz tai, žiūriu, bijosi akatizijos net labiau negu aš... Man tai nuo risperidono buvo baisi akatizija yra niekas neinformavo, kad tai gali būt... Sužinojau tik perskaitęs vaisto šalutinius efektus
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
SecretOfSteel rašė:Phurriz tai, žiūriu, bijosi akatizijos net labiau negu aš... Man tai nuo risperidono buvo baisi akatizija yra niekas neinformavo, kad tai gali būt... Sužinojau tik perskaitęs vaisto šalutinius efektus

Yra video Youtubei ir facebooke istorijos, kaip zmones neiskente akatizijos nusizude.
Facebooke yra 2 zmoniu video, jie rodo kokia jiem yra akatizija, tie abu zmones nusizude po to kai tuos video padare. Galiu ikelt tuos video. Akatizija yra ziauriau uz viska.