- 2017 10 07, 20:50
Man nuo risperidono buvo akatizija ir tuo pačiu depresija žiauriai pablogėjo, tai pagalvok... Vienu metu buvau pasiryžęs šokt per langą; stebuklas, kad to nepadariau.
Tokius vaistus uždraust reikėtų.
Nuo haloperidolio taip pat buvo akatizija, bet čia jau iš patirties greitai susigaudžiau, nuėmė haldolą ir gerai viskas buvo.
Phurriz rašė:SecretOfSteel rašė:Phurriz tai, žiūriu, bijosi akatizijos net labiau negu aš... Man tai nuo risperidono buvo baisi akatizija yra niekas neinformavo, kad tai gali būt... Sužinojau tik perskaitęs vaisto šalutinius efektus
Yra video Youtubei ir facebooke istorijos, kaip zmones neiskente akatizijos nusizude.
Facebooke yra 2 zmoniu video, jie rodo kokia jiem yra akatizija, tie abu zmones nusizude po to kai tuos video padare. Galiu ikelt tuos video. Akatizija yra ziauriau uz viska.
Man nuo risperidono buvo akatizija ir tuo pačiu depresija žiauriai pablogėjo, tai pagalvok... Vienu metu buvau pasiryžęs šokt per langą; stebuklas, kad to nepadariau.
Tokius vaistus uždraust reikėtų.Nuo haloperidolio taip pat buvo akatizija, bet čia jau iš patirties greitai susigaudžiau, nuėmė haldolą ir gerai viskas buvo.
Escitalopram 20 mg, Olanzapine 15 mg, Aripiprazole 15 mg, Cyclodol 2 mg