Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
Phurriz rašė:
SecretOfSteel rašė:Phurriz tai, žiūriu, bijosi akatizijos net labiau negu aš... Man tai nuo risperidono buvo baisi akatizija yra niekas neinformavo, kad tai gali būt... Sužinojau tik perskaitęs vaisto šalutinius efektus

Yra video Youtubei ir facebooke istorijos, kaip zmones neiskente akatizijos nusizude.
Facebooke yra 2 zmoniu video, jie rodo kokia jiem yra akatizija, tie abu zmones nusizude po to kai tuos video padare. Galiu ikelt tuos video. Akatizija yra ziauriau uz viska.

Man nuo risperidono buvo akatizija ir tuo pačiu depresija žiauriai pablogėjo, tai pagalvok... Vienu metu buvau pasiryžęs šokt per langą; stebuklas, kad to nepadariau. :death Tokius vaistus uždraust reikėtų.

Nuo haloperidolio taip pat buvo akatizija, bet čia jau iš patirties greitai susigaudžiau, nuėmė haldolą ir gerai viskas buvo.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
SecretOfSteel rašė:
Phurriz rašė:
SecretOfSteel rašė:Phurriz tai, žiūriu, bijosi akatizijos net labiau negu aš... Man tai nuo risperidono buvo baisi akatizija yra niekas neinformavo, kad tai gali būt... Sužinojau tik perskaitęs vaisto šalutinius efektus

Yra video Youtubei ir facebooke istorijos, kaip zmones neiskente akatizijos nusizude.
Facebooke yra 2 zmoniu video, jie rodo kokia jiem yra akatizija, tie abu zmones nusizude po to kai tuos video padare. Galiu ikelt tuos video. Akatizija yra ziauriau uz viska.

Man nuo risperidono buvo akatizija ir tuo pačiu depresija žiauriai pablogėjo, tai pagalvok... Vienu metu buvau pasiryžęs šokt per langą; stebuklas, kad to nepadariau. :death Tokius vaistus uždraust reikėtų.

Nuo haloperidolio taip pat buvo akatizija, bet čia jau iš patirties greitai susigaudžiau, nuėmė haldolą ir gerai viskas buvo.

Haloperidolis tai isvis suparalizuoja visus raumenis, judesiai sutrinka.

Man daktaras kazkada seniau pasiule leidziama Haloperidoli, as jam sakau tu mane sutraumuot nori ? Tai paskyre Olanzapina, kurio pats pasiprasiau. Jei buciau nieko nesakes, buciau gaves Haloperidolio injekcija, nieko ziauriau nera.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#385809 akatizija nuima cikladolis,lorafenas is bedos ir sampano taure. Tiesiog reikia isgerti minimum 2 tabletes cikladolio ir vel bus gerai viskas. O ta moteris kur nusizude nieko nezinojo apie cikladolius ir panasiai? is bedos keicia neuroleptika pvz i ketipinor jei taip ziauru.

nuo resperidon man buvo ziauri aktizija. Ilgai kentejau. Paskui pekeite neuroleptika ir vel ji prasidejo... tai prakentejau ir pasakiau gydytojai, Tai sake gerk cikladoli. Iskart padejo.

kai geriau resperidona dar papildomai geriau 1 tabletes cikladolio. nepadejo (nes nezinojau kad jis aktazija nuima),buciau uzvarius 5 cikladolio tabletes iskart :D
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#385810 tiapridal sukelia aktazija??
kazkas sake kai nera ziauri siza ir neuroleptikai per daug dopamino receptoriu uzblokuoja tai prasideda akatizija. Man minimali vaistu doze ja sukele. Dziaugiuos kad to pragaro nera, Be to nuo risperidon 2mg viso kuno raumenis skaudejo, :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
maumau15 rašė:akatizija nuima cikladolis,lorafenas is bedos ir sampano taure. Tiesiog reikia isgerti minimum 2 tabletes cikladolio ir vel bus gerai viskas. O ta moteris kur nusizude nieko nezinojo apie cikladolius ir panasiai? is bedos keicia neuroleptika pvz i ketipinor jei taip ziauru.

nuo resperidon man buvo ziauri aktizija. Ilgai kentejau. Paskui pekeite neuroleptika ir vel ji prasidejo... tai prakentejau ir pasakiau gydytojai, Tai sake gerk cikladoli. Iskart padejo.

kai geriau resperidona dar papildomai geriau 1 tabletes cikladolio. nepadejo (nes nezinojau kad jis aktazija nuima),buciau uzvarius 5 cikladolio tabletes iskart :D

Klysti labai. Pradinese stadijose akatizija galima nuraminti su raminamais ir parkopanu etc. Bet veliau ji tampa chroniska, nera vaistu kurie pagydytu.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Phurriz rašė:Chroniska nepagydoma akatizija. Nuoroda ikelsiu. Sukelta nuo vaistu.
------>

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0765605298

vienas prie vieno.as lygiai taip pat lingavau nuo zeldoxo kokias 4 valandas. Atrodziau kaip nesveika.Mano atveju ji nuimama vaistais,
pagal reklama nauji antipsichotikai neturetu sukelti akatizijos.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
maumau15 rašė:
Phurriz rašė:Chroniska nepagydoma akatizija. Nuoroda ikelsiu. Sukelta nuo vaistu.
------>

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0765605298

vienas prie vieno.as lygiai taip pat lingavau nuo zeldoxo kokias 4 valandas. Atrodziau kaip nesveika.Mano atveju ji nuimama vaistais,
pagal reklama nauji antipsichotikai neturetu sukelti akatizijos.

Sukelia ir nauji, nevisi, bet dauguma :)
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#385832 Ufff... naktį miegojau, sunkiai, bet miegojau. Vadinasi nemiga ta buvo dėl numesto Rispolepto. Arisppos geriu 7.5mg, diena kaip ir normali, tik ryte drebėjo kojos biški. Dabar viskas ok. Tik toks visad laikosi neužtikrintumo jausmas, toks kaip ir nerimas... turbūt nuo pastovaus vaistų kaitaliojimo ir baimės, kad šiti vėl netiks.
Parašė silencieux
#385850 Aš tik džiaugiuosi savo atsparumu vaistais kartais. Haloperidolį leisdavo po tris kartus per dieną ir nieko. Abilify susileidžiu - jokių šalutinių. O jūs vargšiukai. Kankinatės. :|
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#385853 Tikrai pavydu... Aš tikiuosi, kad man kojų drebulys praeis. Jei praeis, tai viskas bus ok.

silencieux rašė:Aš tik džiaugiuosi savo atsparumu vaistais kartais. Haloperidolį leisdavo po tris kartus per dieną ir nieko. Abilify susileidžiu - jokių šalutinių. O jūs vargšiukai. Kankinatės. :|
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#385899 Dar vis drebu ir nemiegu normaliai naktį. Pabandysiu juos dar savaitėlę, o jei netiks, grįšiu prie Rispolepto...
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Elise rašė:Dar vis drebu ir nemiegu normaliai naktį. Pabandysiu juos dar savaitėlę, o jei netiks, grįšiu prie Rispolepto...

Drebejimas, pirmas akatizijos zenklas. Jei greit nepraeis, tai kazka reikia keisti.
Daktare pasiulys parkopana prijungti, bet nesutikciau tavo vietoje. Jis apmazins ta drebejima, bet parkopanas nera saldainiukas.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#385904 Pazistu viena, kuri parkopana naudojo kaip saldainiuka apsinesti ir paskraidyti :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Katinas rašė:Pazistu viena, kuri parkopana naudojo kaip saldainiuka apsinesti ir paskraidyti :bloga

Jis labai per atminti kerta. Jau geriau surasti vaista, kuris nekeltu judesiu problemu. Negu gerti vaista kuris kelia judesiu problemas, o malsinti problemas parkopanu. Bet cia tik mano nuomone.