Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
#386058 gavau ir as pora receptu 75mg ir 150mg. Galbut reikes bandyt su maza doze pradziai, nes kiek zinau, greit tolerancija issivysto
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#386178 Pirma kapsule 75mg ir galiu pasakyt, kad nerima nuime geriau nei bet koks benzodiazepinas (nors jiem jau tolerancija pas mane), nuotaika pagerejus ir itampos maziau. Paskaiciau, kad rekreacine doze 300-600mg is karto, bet, manau, nebandysiu taip, naudosiu terapiskai
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#386180 Pasakysi kaip su tolerancija po to, įdomu būtų pačiam išbandyt :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#386181 Joo, as ir sita noreciau isbandyti :) Daktares prasiau, butent sito nesutiko rasyti, nors raso viska ko prasau :/
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#386602 Pirmos 4-5 dienos pasaka, dabar liko tik slopinimas, misrus ispudziai is tikruju. Be to, perkant, receptus atiduoda, tai, manau, be recepto irgi parduotu, nes pvz. depakina irgi be recepto parduoda
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#386856 Rytoj pas psichiatrę, norėčiau paprašyt šių vaistukų. Kaip geriau prašyt, ką sakyt? Kad noriu atsipalaiduot? :D Kad noriu numalšinti besijudinančias kojas? Sakyčiau kad klonikas nepadeda, tai meluočiau, tiesa, kojoms dar nebandžiau. Bet noris išsibandyti ir šį.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Katinas rašė:Rytoj pas psichiatrę, norėčiau paprašyt šių vaistukų. Kaip geriau prašyt, ką sakyt? Kad noriu atsipalaiduot? :D Kad noriu numalšinti besijudinančias kojas? Sakyčiau kad klonikas nepadeda, tai meluočiau, tiesa, kojoms dar nebandžiau. Bet noris išsibandyti ir šį.

Jis europoj indikuojamas neuropatiniams skausmams ir generalizuotam nerimo sutrikimui. Tai itampa, nerimas pagrindiniai dalykai, kuriuos tvarko. Bipoliniams sutrikimams duomenu maziau, nors veikia gliutamata, kaip ir kiti antikonvulsantai. Pirmos kelios dienos tiesiog nerealu buvo, kaip naujas zmogus, dabar, atrodo, sitas jausmas siek tiek isbleses, taciau nerimas sutvarkytas, tai labai nerimaujantiems, kaip priedas prie antidepresanto ar benzodiazepino, pabandyti vertas. Be to, pabandyciau keliose vaistinese be recepto blogiausiu atveju paprasyt, gal paeis :)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Katinas rašė:Rytoj pas psichiatrę, norėčiau paprašyt šių vaistukų. Kaip geriau prašyt, ką sakyt? Kad noriu atsipalaiduot? :D Kad noriu numalšinti besijudinančias kojas? Sakyčiau kad klonikas nepadeda, tai meluočiau, tiesa, kojoms dar nebandžiau. Bet noris išsibandyti ir šį.

Nerimastingoms kojoms, tai cia ka norit bandyti, pramipexoli?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
biggie rašė:

Nerimastingoms kojoms, tai cia ka norit bandyti, pramipexoli?

Nežinau ko noriu, bet kažko noriu. Skaičiau čia labiau ne akatizija, o nerimastingų kojų sindromas, tai pas neurologą reiktų :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#387040 Paklausiau psichės tai sako neurologai jį išrašo nuo kažkokių skausmų ir dar kažko, ji nelabai rašo.

Kita vertus, galima ateit į vaistinę ir paprašyt pregabalino ar depakino ir sakyt, kad recepto nerandi, nes atiduoda. Galvoju pabandyt tokį triuką.

Trečia vertus, jaučiu užsireginsiu pas neurologę dėl kojų ir imsiu specializuotus vaistus, kur biggie minėjo ar pan., parkopanas čia ne prie ko man atrodo :bloga Ir ta proga pabandysiu šitų gauti.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Katinas rašė:Paklausiau psichės tai sako neurologai jį išrašo nuo kažkokių skausmų ir dar kažko, ji nelabai rašo.

Kita vertus, galima ateit į vaistinę ir paprašyt pregabalino ar depakino ir sakyt, kad recepto nerandi, nes atiduoda. Galvoju pabandyt tokį triuką.

Trečia vertus, jaučiu užsireginsiu pas neurologę dėl kojų ir imsiu specializuotus vaistus, kur biggie minėjo ar pan., parkopanas čia ne prie ko man atrodo :bloga Ir ta proga pabandysiu šitų gauti.

Nu jei tikrai yra nerimastingi koju judesiai ir nustatomas sindromas, tai rasomas dopamino agonistas pramipexolis arba ropinirolis, as turejau jo recepta, bet taip ir nepirkau, nes man tokiu dalyku ner, nors yra duomenu, kad jie ir bipolinei depresijai padeda :)
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#387042 Tikrai yra, neperdedu. Parkopanas ką padarė tai labiau p*x režimą įjungė. Anksčiau labai dėl jų nervinaus :D Man įdomu kaip nustatinėja. Tik papasakoji ir nustato? Ar kokie tyrimai yra?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#387171 Gavau pregabalino 150 mg. Rytoj bandysiu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Katinas rašė:Gavau pregabalino 150 mg. Rytoj bandysiu.

good luck, man 75mg jau jautesi pirma kapsule
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
biggie rašė:
Katinas rašė:Gavau pregabalino 150 mg. Rytoj bandysiu.

good luck, man 75mg jau jautesi pirma kapsule

Tikiuosi kažko panašaus į benzus žinant, kad jų nuo sausio taip lengvai nebegalės išrašyt....