Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#387010 Kiek laiko velka parkopanas? Man sakė jį kas rytą gert, bet po vieną tabletę. Atsibudau kažkoks per geros nuotaikos tai įtariu jį. Nesiskundžiu, bet tiesiog įdomu :D
Parašė NOM
Rola Balčiūtė rašė:Kas dar nuotaika kelia,visai,kai kaliause,be jausmu,be proto, varna kazkokia...,nors viskas dzin būtų,o,dabar dar ir kankinuosi,kodel as tokia :verkiu

gal yra kokia nors galimybė pabūti gamtoj ? lyg tai skaičiau,kad vairuojate.
o šiaip- dėl ko nerimaujate?
Parašė NOM
#387020 Mokslininkai užtikrinti: gamta gydo | lrytas.lt siūlau pagūglinti

nerimas tai kai kažkas neramina ( kaip gyvensiu ? kad neturėsiu ko noriu ir ko man reikia,?
kas bus jeigu ,neteksiu darbo?) tai mintys,įkurias nerandat atsakymo.

ne visai tai ką aprašėt yra nerimas.
gal tai užslėptas pyktis, nepasitenkinimas, gal įsiskaudinimas.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Rola Balčiūtė rašė:Belekas gali sukelti dideli nerima visai dienai,draugas ne taip paziurejo,pardaveja ne tokiu tonu atsake.
Tiesiog bet kas...

Man tai pyktis ir agresija atsiranda, kai sitaip buna. O nerimas jau keli metai svyruoja tai daugiau tai maziau is dalies kazkiek pripratau prie jo.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#387029 Išgėriau vieną ryte ir vieną dabar. Kodėl? Nežinau. Nifiga jis man tų kojų nepadeda :D Gal reikia dar ilgiau pavartot, kad būtų efektas :?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Rola Balčiūtė rašė:Kas dar nuotaika kelia,visai,kai kaliause,be jausmu,be proto, varna kazkokia...,nors viskas dzin būtų,o,dabar dar ir kankinuosi,kodel as tokia :verkiu

Rola, tokioje būsenoje abejoju, kad jis padės. Jis iš viso nuo šalutinių kitų vaistų skirtas. Aš kadangi ir šiaip gerai jaučiuosi pagrinde tai jis tik pakėlė nuotaiką. Jei būtų man kaip Jums arba man anksčiau, tai manau numuštų kaip tik į apačią.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#387039 Jaučiuosi taip lyg pakylėtas šiek tiek, ne per daug. Neapsinešęs, bet lyg jėgų atsirado ir nuotaika geresnė. Įdomu kiek tas efektas išsilaikys, nes jei pasidaro tolerancija kaip prie kloniko tai liūdna :oops:
Parašė mizantropas
#387144 kiek žinau parkopanas nepriprantamas, jokių lomkių nebūna nustojus vartoti, aš tai pora tablečių ryte išgeriu ir gera nuotaika visą dieną, nors suprantu ,kad ne nuotaikai gerinti jis man išrašomas, o nuo kaustymo cisordinolio, bet ,kad ir nuotaiką kelia, tai tame matau tik pliusus.
Parašė Mersas

:))) Cia tai kaip su pirstu i aki, nes man tas pats.Baisiausia kai pats supranti, kad gluseji :)))
Parašė Edgar
#391810 Labas vakaras, man suleido dvi ampules haloperidolio (jau antra savaite eina I pabaiga ) ir israse Parkopano 2 mg x 3 kartus, bet labai didelis sumisimas stiprus ir mintys nutruksta kai kalbu, taip negerai yra, kad jus zinotumet, viska pamirstu ka sakau (beveik viska), negaliu susikoncentruoti normaliai ne ant nieko, tsi galvoju cia nuo pacio haloperidolio ar Parkopano, nes anksciau taip nebuvo, prasidejo tada kai pradejo leisti haloperidoli ir kartu gerti Parkopana, kada praeis jau Haloperidolio tad veikimas ir nebereikes gerti Parkopano?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Edgar rašė:Labas vakaras, man suleido dvi ampules haloperidolio (jau antra savaite eina I pabaiga ) ir israse Parkopano 2 mg x 3 kartus, bet labai didelis sumisimas stiprus ir mintys nutruksta kai kalbu, taip negerai yra, kad jus zinotumet, viska pamirstu ka sakau (beveik viska), negaliu susikoncentruoti normaliai ne ant nieko, tsi galvoju cia nuo pacio haloperidolio ar Parkopano, nes anksciau taip nebuvo, prasidejo tada kai pradejo leisti haloperidoli ir kartu gerti Parkopana, kada praeis jau Haloperidolio tad veikimas ir nebereikes gerti Parkopano?

Sveikas Edgarai. Haloperidolis yra galingas, senas, tipinis neuroleptikas. Man baisu darosi paskaicius, kad jy kazkam dar skiria. Dar gavai injekcija, kas yra super stipru. Bandyk islaukt bent savaite ir turetu kazkiek palengveti, po 3 savaiciu dar palengves. Cia tikrai ne nuo parkopano. Man yra daktaras ligoninei pasiules Haloperidolio, tai as jo paklausiau: gal jis man gyvenima nori sugadint su tokiu pasiulymu. Uzjauciu seni, laikykis. Gal jau geriau jautiesi ?