Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Katinas
SecretOfSteel rašė:O kas bus nuo Sausio?

Kaip suprantu vien elektroniniai receptai per prievartą, iki dabar dar gali rinktis kurį rašyt. Tai labiau stebės visus dalykus. Ir kaip suprantu negalės skirti benzų ilgam laikotarpiui, ta prasme, kas mėnesį ar du. Bet čia dar reikia pasitikslint.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#387223 Įkaliau 150 mg pregabalino ryte. Tai pusvalandį buvo nerimas, po to apglušimas o po to normali savijauta :bloga Nežinau, nepatiko man tas nerimas ar apglušimas... Rytoj dar pabandysiu, jei kartosis - teks padėti į šalį. Vartojau su įprastu venlafaksinu ir fluanxoliu, daugiau jokių kitų vaistų.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Katinas rašė:Įkaliau 150 mg pregabalino ryte. Tai pusvalandį buvo nerimas, po to apglušimas o po to normali savijauta :bloga Nežinau, nepatiko man tas nerimas ar apglušimas... Rytoj dar pabandysiu, jei kartosis - teks padėti į šalį. Vartojau su įprastu venlafaksinu ir fluanxoliu, daugiau jokių kitų vaistų.

nu jis vartojamas du kart dienoj, tai norint pilnai ivertingi vaista reiktu pasilaikyt rezimo
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
biggie rašė:
Katinas rašė:Įkaliau 150 mg pregabalino ryte. Tai pusvalandį buvo nerimas, po to apglušimas o po to normali savijauta :bloga Nežinau, nepatiko man tas nerimas ar apglušimas... Rytoj dar pabandysiu, jei kartosis - teks padėti į šalį. Vartojau su įprastu venlafaksinu ir fluanxoliu, daugiau jokių kitų vaistų.

nu jis vartojamas du kart dienoj, tai norint pilnai ivertingi vaista reiktu pasilaikyt rezimo

Kad man pakako ir to 150mg :bloga Tai po to poveikis buvo jaučiamas ir nemačiau reikalo dar daugiau išgert. Jaučiau, kad ramino ir gali būti pakaitalas gal net fluanxoliui? Klonikui tai tikrai. Tik ta pradžia suglumino ir nežinau ar to noriu. Bet atsargoj turėt nepakenks, jei benzai baigtųs. Šiandien nebandysiu, nes nešviežia galva su 3h miego, nemanau, kad tikslinga vertinti būtų.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#387273 Pregabaliną dabar laisvai galima nusipirkti bet kokioje vaistinėje. Aš sesei pirkau. Jai pvz gana vienos 75 mg kapsulės per dieną. Ją jis veikia super gerai, kaip ji sako. Energijos atsiranda, nuotaika pagerėja. Šįkart jai pirkau gamintojo iš Z raidės, nepamenu tikslaus pav. Tai lapelyje 7 tabletės 1.73 eur lyg.
Pati nebandau jo. Kažkokia baimė. Bet kas liečia šio vaisto pirkimą be recepto tai tikrai parduoda. Tik reikia gal atsitaikyti dozę. Iškart nepradėti nuo didelės. Lapelį tarkim sesė nusipirko 75 mg ir jai daugiau net nereikia. Nors ji daug įvairių ir stiprių benzodiazapinų geria, t.y. gėrė prieš pregabaliną. Su pregabalinu jai sakė nereikia nei xanax nei clonazepamo.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#387274 Vat aš irgi pagalvojau, kad gal 150 mg per stipru man buvo :bloga Arba kaip tik ne, nes visai dienai užteko.

HappyAngel, taip, be recepto įsigijau. Tik brangiau kainavo man.
Vartotojo avataras
Parašė Montana Montekristo
#387629 Jau kazkur pusantro menesio su pregabalinu draugauju. Jo, kaip ir tau katine pirmus du ar tris kartus "užglušino" apsvaiges toks jaučiausi bet nuime visa nerima, baime. Visus kitus kartus jokio apsvaigimo, bet pastebejau kad man vienos kapsules (150mg) man nebeužtenka. Jo atsirado labai greitai tolerancija, bet kito pasirinkimo nematau kaip tik pregabalina. Nes man joks klonas, xanax neveikia manes.O šeip ir rašo jog nerimo sutrikimams i diena skyrstoma 300mg. Tai išgeriu kartais visas dvi iškarto, arba skirstau i dalis. Žiurint kokia situacija, kur eisiu, ka veiksiu, ka darysiu.

Pregabalin forever :kaltas
Vartotojo avataras
Parašė biggie
mizantropas rašė:atrado bl*t panacėja, jūs čia gydotes ar narkomaninates ?

Gydomes, vaistas nuima nerima ir gerina nuotaika, ne to cia visas forumas siekia?
Parašė mizantropas
#387707 tai tikriausiai, kad to, tiesiog paskaičius atrodo ,kad visos viltys tik į vaistus sudėtos, man atrodo perdėtas pasitikėjimas tabletėmis.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
western rašė:Lyrica parduodamas tik su receptu.

Dabar, kai sugriežtino vaistų prieinamumą, tai reikalauja recepto. Tačiau jei yra pažįstama ar gera vaistininkė dar parduoda be recepto, čia dėl to pereinamojo 6 mėn laikotarpio, kai paskui žada griežtinimą totalų. O gamintojas koks nežinau, ar didelis skirtumas, pvz sesuo pirko Pragiola, tai be recepto pardavė, tik pirk.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#391289 Tai štai, dabar galvoju, ar verta pabandyti pregabaliną. Nes, kaip rašiau, sesei 75 mg pakanka visai dienai, ją jis energizuoja, gerina nuotaiką, geria ne pastoviai. Nes ir aš, ir ji sėdim tik ant raminamųjų (abiems antidepresantai neišsilaiko su savo poveikiu, t.y. savijauta bloga geriant AD), jų reikia nemažai, o kadangi priprantama prie visų, kas yra linkęs ypač fizinėms priklausomybėms, tai vis mąstau, ar pabandyti 75 mg to pregabalino. Man nėra fizinės priklausomybės raminamiems, buvo ligoninėse visai nutraukę clonazepamą, jokio lipimo sienom ar kaulų laužymo. Man labiau gal psichologinė priklausomybė, kad kai nepadeda antidepresantas, griebiesi to, kas nuramina.
Bijau išties jau naujų vaistų. Bet gerti po 4 mg per dieną clonazepamo gal irgi nėra gerai.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
HappyAngel rašė:Tai štai, dabar galvoju, ar verta pabandyti pregabaliną. Nes, kaip rašiau, sesei 75 mg pakanka visai dienai, ją jis energizuoja, gerina nuotaiką, geria ne pastoviai. Nes ir aš, ir ji sėdim tik ant raminamųjų (abiems antidepresantai neišsilaiko su savo poveikiu, t.y. savijauta bloga geriant AD), jų reikia nemažai, o kadangi priprantama prie visų, kas yra linkęs ypač fizinėms priklausomybėms, tai vis mąstau, ar pabandyti 75 mg to pregabalino. Man nėra fizinės priklausomybės raminamiems, buvo ligoninėse visai nutraukę clonazepamą, jokio lipimo sienom ar kaulų laužymo. Man labiau gal psichologinė priklausomybė, kad kai nepadeda antidepresantas, griebiesi to, kas nuramina.
Bijau išties jau naujų vaistų. Bet gerti po 4 mg per dieną clonazepamo gal irgi nėra gerai.

As pats ji numeciau jau, nes per ilgesni laika jo poveikis isblesta, bet, manau, pabandyti verta, jis veikia labai savotiskais mechanizmais ir daliai populiacijos tikrai padeda su nerimu ar neuropatiniais skausmaus, ka jau kalbet apie epilepsija