Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
#386601 Jei nutraukinesi, ypac sertralina, tai kuo per ilgesni laika, nes per greit nutraukiant tikrai bus blogiau
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Rola Balčiūtė rašė:Sertralinas,coaxilis,qvetiapinas.Dar raminamųjų 3 tabletės.Man 31,o,as taip nenoriu nieko.Man tie antidepresantai tik suaktyvino mintis apie mirtį :verkiu

Labukas Rola,

Jei galvoji apie vaistu nutraukima, daryk tai labai letai. Neskubek, mazink ir mazink, kuo leciau tuo geriau. Daryk tai su gydytojos pagalba.

As nutraukiau vaistus jau virs menesio, senai taip gerai nesijauciau warm As labai, labai letai meciau vaistukus, gal puse metu po truputi mazinau. Sunkiausia buvo mesti Paroksetina ir Lorazepama :) Lengvai metesi Mirtazapinas ir Olanzapinas.
Man vaistai padare daug zalos, bet nieko nepakeisiu, buvau jaunas ir kvailas, nieko nesupratau apie vaistus ir ju zala.

Laikykis :heart
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
KunigaikštisMyškinas rašė:Kokios žalos, kurios neatitaisysi kaip supratau? :bloga

Jo :( Vaistai daug zalos padaro, kurios pataisyti neimanoma. Tingiu daug rasyti ir pasakoti dabar, kadanors kita karta viska papasakosiu, ka blogo padare ilgalaikis vaistu vartojimas.

Vienintelio pasiilgau tai Raminamuju. Visada ant itampos dirbu, skubu, sportuoju ir tt. As negeriu nei alkoholio ir nerukau, nevartoju narkotiku, zoles ir pan. Kazkaip atsipalaiduot tai reikia kartais.., o raminami man padedavo atsipalaiduoti ir pailseti nuo visko :)
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#387378 Phurriz, gal meditacija ar relaksacija padėtų? :)
Parašė Dzemekopas
Phurriz rašė:
Rola Balčiūtė rašė:Sertralinas,coaxilis,qvetiapinas.Dar raminamųjų 3 tabletės.Man 31,o,as taip nenoriu nieko.Man tie antidepresantai tik suaktyvino mintis apie mirtį :verkiu

Labukas Rola,

Jei galvoji apie vaistu nutraukima, daryk tai labai letai. Neskubek, mazink ir mazink, kuo leciau tuo geriau. Daryk tai su gydytojos pagalba.

As nutraukiau vaistus jau virs menesio, senai taip gerai nesijauciau warm As labai, labai letai meciau vaistukus, gal puse metu po truputi mazinau. Sunkiausia buvo mesti Paroksetina ir Lorazepama :) Lengvai metesi Mirtazapinas ir Olanzapinas.
Man vaistai padare daug zalos, bet nieko nepakeisiu, buvau jaunas ir kvailas, nieko nesupratau apie vaistus ir ju zala.

Labas Phurriz,
Tu minėjai kad lengviausia tau buvo nutraukt olanzapiną. Aš dabar vartoju 5mg dozę, ir noriu šį vaistą palaipsniui nutraukt. Vieną kart bandžiau, bet susikirtau, pasireiškė nutraukimo sindromo reiškiniai, didelis nerimas ir kitos baisybės, teko gryžt vėl prie jo. Gal būt mažinau per greit ir per didelėm dalimis. Kiek laiko truko tavo mažinimas ir koliom dalelėm jį mažinai?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Dzemekopas rašė:
Phurriz rašė:

Labukas Rola,

Labas Phurriz,
Tu minėjai kad lengviausia tau buvo nutraukt olanzapiną. Aš dabar vartoju 5mg dozę, ir noriu šį vaistą palaipsniui nutraukt. Vieną kart bandžiau, bet susikirtau, pasireiškė nutraukimo sindromo reiškiniai, didelis nerimas ir kitos baisybės, teko gryžt vėl prie jo. Gal būt mažinau per greit ir per didelėm dalimis. Kiek laiko truko tavo mažinimas ir koliom dalelėm jį mažinai?

Man Olanzapina nutraukti buvo isvis lengva, nieko net nepajauciau. Bandyk mazinti, gerk kelias savaites po 2.5 mg, po to po 1.25 mg, taip mazink ir mazink kol mesi.

Brain zapsus iki siol jauciu po Seroxato nutraukimo, tikiuosi kazkada praeis, bet manau dar ilgai reikes jausti :) O siaip be vaistu zymiai geriau jauciuosi.. net netas zodis ant kiek geriau.. dabar galiu jausti visas emocijas ir liudnas ir geras, galiu eidamas grozetis gamta, ko negaledavau padaryti prislopintas vaistu. Tikiuosi viskas eis tik geryn ir geryn, jeigu kada gyvenime pabloges tai vel grysiu pas jus, bet dabar nenoriu cia buti ir prisiminti blogu dienu ❤ :heart
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Phurriz rašė:
Man Olanzapina nutraukti buvo isvis lengva, nieko net nepajauciau. Bandyk mazinti, gerk kelias savaites po 2.5 mg, po to po 1.25 mg, taip mazink ir mazink kol mesi.

Brain zapsus iki siol jauciu po Seroxato nutraukimo, tikiuosi kazkada praeis, bet manau dar ilgai reikes jausti :) O siaip be vaistu zymiai geriau jauciuosi.. net netas zodis ant kiek geriau.. dabar galiu jausti visas emocijas ir liudnas ir geras, galiu eidamas grozetis gamta, ko negaledavau padaryti prislopintas vaistu. Tikiuosi viskas eis tik geryn ir geryn, jeigu kada gyvenime pabloges tai vel grysiu pas jus, bet dabar nenoriu cia buti ir prisiminti blogu dienu ❤ :heart

Sėkmės tau, neatkrisk :)))
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#390289 Jau greitai bus metai kaip nebevartoju AD, nežinau džiaugtis ar kaip, kol kas gerai jaučiuosi. Norėčiau kad taip ir toliau.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#390295 Kai nebegeri vaistų, depresija išlieka nematoma. Kartais vėl pasireiškia paviršiukais, tarsi nemaloni sloga, kuri truputėlį trukdo gyventi. Skirtumas tik tas, kad jei nekreipi dėmesio ir nededi pastangų slogučiui išvaikyti, iš slogos mikliai pasidaro plaučių uždegimas :bloga
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Emocija rašė:Jau greitai bus metai kaip nebevartoju AD, nežinau džiaugtis ar kaip, kol kas gerai jaučiuosi. Norėčiau kad taip ir toliau.

O ar tau po AD vartojimo neliko kokios nors žalos (ar kaip čia išsireikšti nežinau)?...:)