Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Rock_Ronja
#387399 Ar jau susidūrėte su problema, kad labai apribotas pvz xanaxo, bromazepamo receptų rašymas ? Ar čia tik Alytaus regionas užgriebtas ? Šiandien psichiatrė neišrašė man xanaxo. Negali. Pakeitė į clonazepamą, jį gali.. :death
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#387400 Daktarai isitikine, kad zino geriau uz ligonius vieni, o su kitais iseina sutarti ir issirasyti ko pats nori. Jei tau neraso ko nori, bandyk alytuj keist daktara jei yra tikimybe. Neraso xanaxo nes prie jo priprantama. Bet pvz mano mama xanaxa jau 6 metai geria ir nepriprato as per metus pripratau ir nebejauciau poveikio. Jei tau rimtesne liga tada clonazepamas tinka, jei siaip nuotaika sutrikus tada tinka xanaxas, bet as daktaro vietoj visada pradeciau nuo xanano, nebent matyciau, kad ligoniuj tikrai blogai. Kitas dalykas kiekviena ligonine turi vis skirtingu vaistu ir juos naudoja, ka turi nusipirke...
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#387412 Kai nuo sausio bus el. receptai, tai visur bus apribotas jų rašymas :) Sakiau tai galėsit vietoj kloniko lorafeną rašyt ar ką nors pan, sako negalės, nes vis tiek benzai :/
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
Katinas rašė:Kai nuo sausio bus el. receptai, tai visur bus apribotas jų rašymas :) Sakiau tai galėsit vietoj kloniko lorafeną rašyt ar ką nors pan, sako negalės, nes vis tiek benzai :/

Nesupratau, kas per vaistų apribojimas? gali apšviest? Ir čia tik benzodizepinams ar kaip?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
SecretOfSteel rašė:
Katinas rašė:Kai nuo sausio bus el. receptai, tai visur bus apribotas jų rašymas :) Sakiau tai galėsit vietoj kloniko lorafeną rašyt ar ką nors pan, sako negalės, nes vis tiek benzai :/

Nesupratau, kas per vaistų apribojimas? gali apšviest? Ir čia tik benzodizepinams ar kaip?

Tik tiek man tepasakė, kad negalės nuo sausio kaskart (kas mėnesį ar du) kloniko išrašyt tai reiks kažką galvot. Daugiau nežinau ką pridurt, nes labai neklausinėjau :o Nežinau kaip su kitais vaistais.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#387431 Tipo, nusprende benzus mazinti, del to, kad labai daug suvartojam? Debilizmas... Va katik per zynias sake, kad nuo kraujo kresejimo duos naujos kartos vaistus tik po triju menesiu, nebent kas blogo nutiks. Tiem kam nenutiks tie gers senus, tiem kad nutiks tai infarktas insultas tada duos naujus, negaliu patiket, kad taip vyksta...
Vartotojo avataras
Parašė Rock_Ronja
#387456 Sukontroliavo ministras, valstybinė ligonių kasa ar kas dar nežinau. Galėtų gydytoja išrašyt, bet bijo baudos. Gali maždaug kas 2-3 mėn., ne kas mėnesį. Man tik juokinga , jog pasakė, kad clonazepamo neuždraudė rašyt, nes prie jo taip nepriprantama.. :D baisu, aš jį kažkada gėriau ir kai nutraukiau baisios lomkės buvo; nuo xanaxo taip nebūna,..
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Rock_Ronja rašė: Man tik juokinga , jog pasakė, kad clonazepamo neuždraudė rašyt, nes prie jo taip nepriprantama.. :D

Mm jo. Nu aš ne gydytojas, bet čia tai juokinga :D :D :D