- 2017 10 26, 23:29
O kas bus nuo Sausio?
Escitalopram 20 mg, Olanzapine 15 mg, Aripiprazole 15 mg, Cyclodol 2 mg
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
SecretOfSteel rašė:O kas bus nuo Sausio?
Nežinau, nepatiko man tas nerimas ar apglušimas... Rytoj dar pabandysiu, jei kartosis - teks padėti į šalį. Vartojau su įprastu venlafaksinu ir fluanxoliu, daugiau jokių kitų vaistų.
Katinas rašė:Įkaliau 150 mg pregabalino ryte. Tai pusvalandį buvo nerimas, po to apglušimas o po to normali savijautaNežinau, nepatiko man tas nerimas ar apglušimas... Rytoj dar pabandysiu, jei kartosis - teks padėti į šalį. Vartojau su įprastu venlafaksinu ir fluanxoliu, daugiau jokių kitų vaistų.
biggie rašė:Katinas rašė:Įkaliau 150 mg pregabalino ryte. Tai pusvalandį buvo nerimas, po to apglušimas o po to normali savijautaNežinau, nepatiko man tas nerimas ar apglušimas... Rytoj dar pabandysiu, jei kartosis - teks padėti į šalį. Vartojau su įprastu venlafaksinu ir fluanxoliu, daugiau jokių kitų vaistų.
nu jis vartojamas du kart dienoj, tai norint pilnai ivertingi vaista reiktu pasilaikyt rezimo
Tai po to poveikis buvo jaučiamas ir nemačiau reikalo dar daugiau išgert. Jaučiau, kad ramino ir gali būti pakaitalas gal net fluanxoliui? Klonikui tai tikrai. Tik ta pradžia suglumino ir nežinau ar to noriu. Bet atsargoj turėt nepakenks, jei benzai baigtųs. Šiandien nebandysiu, nes nešviežia galva su 3h miego, nemanau, kad tikslinga vertinti būtų.
Arba kaip tik ne, nes visai dienai užteko.
mizantropas rašė:atrado bl*t panacėja, jūs čia gydotes ar narkomaninates ?
western rašė:Lyrica parduodamas tik su receptu.
HappyAngel rašė:Tai štai, dabar galvoju, ar verta pabandyti pregabaliną. Nes, kaip rašiau, sesei 75 mg pakanka visai dienai, ją jis energizuoja, gerina nuotaiką, geria ne pastoviai. Nes ir aš, ir ji sėdim tik ant raminamųjų (abiems antidepresantai neišsilaiko su savo poveikiu, t.y. savijauta bloga geriant AD), jų reikia nemažai, o kadangi priprantama prie visų, kas yra linkęs ypač fizinėms priklausomybėms, tai vis mąstau, ar pabandyti 75 mg to pregabalino. Man nėra fizinės priklausomybės raminamiems, buvo ligoninėse visai nutraukę clonazepamą, jokio lipimo sienom ar kaulų laužymo. Man labiau gal psichologinė priklausomybė, kad kai nepadeda antidepresantas, griebiesi to, kas nuramina.
Bijau išties jau naujų vaistų. Bet gerti po 4 mg per dieną clonazepamo gal irgi nėra gerai.