Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#387349 O cia klausimas sielos, kad ne amzinos sutinku, bet kaip su samone, gal tik keiciasi jos susivokimas ir ji irgi kaip ir zmogus turi savo atsikartojimus,
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#387580 Pas mus anatomijos destytoja, tai siaubas kokia buvo trenkta :death Bent kur as mokiaus tai baisiai reiksminosi pries studentus destytojai.
Vartotojo avataras
Parašė Bastath
#388030 Vakaras, iš virtuvės sklinda balsai, aš sėdžiu lovoj, klausau muzikos ir mąstau apie darbus, apie tai kad reiktų susidėliot grafiką, sveikesnio gyvenimo, ir atsisakyt lakstymo į kepyklėlę kitoje gatvės pusėje nuo darbo, nes grįšta kilogramai kurių buvau atsikračiusi per vasarą, nors dar tik ruduo. Mąstau ir apie tai, jog reik atsikratyti kakvos prieš miegą, ir kavą gerti be pieno. kad bent savaitgaliais nueiti prie ežero esančių treniruoklių ir pasportuoti. kad kavą gerti ne lovoje susiraičius, o virtuvėje prie stalo. bet su gyvenimo keitimo mintimis kyla ir mintys apie tai, kad ryt reikės dar ilgiau nei šiandieną dirbti, ir ką ryt nuveikti darbe. kiek daug reikalų, ir projektų knibždančių galvoje, ir kaip juos įgivendinti. Ir nežinau ar tokiam minčių makalynė leis man miegoti, ar ir vėl ger raminančius vaistus, kurių taip neėkstu nes ryte sunku atplėšt akis... ir jau laikas gerti vakarini kvietiapiną...
Vartotojo avataras
Parašė kycka
#388191 Šiuo metu sėdžiu taksi ir važiuoju į oro uostą. Mašinoje žiauriai karšta :(
Parašė SoLuLo
#388229 Guliu... Guliu pas mamą bute. Čia praleidžiu penktadienio vakarus, arba šiaip užsuku, nes tuščias butas lyg įspraudžią tą tuštumą į mane. Bandau vis kažkur išeiti, kad tik nebūt namie, bet mieste dar blogiau, nes matau laimingus žmones, skubančius žmones pas ką nors, poreles, matau, jog kiti gyvena, tad geriau jau norisi grįšti namo ir apkabinus tuštumą bandyti užmigti. Nemegstu miegoti, nes nelaukiu kitos dienos. Niekas neturi prasmės, nes vistiek gi pabaigoje tik tuštuma, tamsa, niekas...