Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Vartotojo avataras
Parašė judiciukas
#27908 Siandien islydejau drauga i Italija, darbas jo toks... Pasizadejau sau nezliumbti islydedama, nepavyko, apsizliumbiau tai manau neivygdziau uzduoties, tai prisijungsiu prie jusu su man labiau igyvendinama uzduotim... Nes visada apsizliumbiu :shame
Parašė pelargonija
vikute rašė:per savaitgali isbandyti viena dalyka kurio dar nesi dares - tai gali buti patiekalas, naujas cd ar tiesiog isejimas ten, kur nebuvai.

Žaidimas puikus, tik atrodo, truputėlį apmiręs :)
Net nežinodama, kad visai tiks čia, savaitgalį išbandžiau naują dalyką - pirmą kartą vairvau mašiną važiuodama visai nepažįstamais keliais (neseniai išvis pradėjau vairuoti), buvau Grūto parke :)

O mano užduotis būtų tokia:

NUSIPIRKTI ARBA PASISODINTI PATINKANČIĄ PAVASARIO GĖLĘ (NARCIZĄ, ŽIBUTĘ, TULPĘ AR PAN.) IR DŽIAUGTIS JA :)))
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#38054 o pomidorai skaitosi? persodinau šiandien pomidorus į atskirus indelius... o jie taaaip gražiai atsikėlė, lapai sutvirtėjo... pasaka...

OOO... PERSKAITYTI PASAKŲ KNYGĄ. NA AR BENT JAU VIENĄ PASAKĄ. BŪTŲ IDEALU, JEI TAI BŪTŲ JŪSŲ MĖGSTAMA VAIKYSTĖS PASAKA... TUO PAČIU SUGRĮŽTUMĖTE Į SAVO VAIKYSTĘ...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#38911 nusprendžiau temą perkelti čia, nes tai labai panašu.
Vartotojo avataras
Parašė era
#39036 DoubleMama, Haris Poteris tiks?
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#41645 žinoma, tai juk pasaka :)))
Vartotojo avataras
Parašė era
#41742 Na, tada mano užduotis kažkam bus..

Nuoširdžiai pasimelsti prieš miegą.
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#55491 per perkūniją naktį ir būnant viena namie visada nuoširdžiai meldžiuosi... kadangi šiom dienom perkūnijos daug , tai meldžiuosi ne tik kad prieš naktį, bet aplamai visą parą...

išplauti namie grindis...
Vartotojo avataras
Parašė smekla
DoubleMama rašė:per perkūniją naktį ir būnant viena namie visada nuoširdžiai meldžiuosi... kadangi šiom dienom perkūnijos daug , tai meldžiuosi ne tik kad prieš naktį, bet aplamai visą parą...

išplauti namie grindis...

Valio! Padariau! :) Tada mano užduotis:
PASAKYTI SAVO ARTIMAM, KAD JIS(JI) MYLIMAS. :flo
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#55711 pasakiau.

pririnkti puodelį uogų
Vartotojo avataras
Parašė costa
#69334 Pririnkau!! Dar likusių paskutinių gervuogių, niaaaaaaaaaaaaam.

PAGAMINTI SAVO MĖGSTAMĄ PATIEKALĄ, NUFOTKINTI IR ĮDĖTI Į VIRTUVĖS SKYRELĮ.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#89439 įvykdyta.

kita: išgerti arbatos
Vartotojo avataras
Parašė era
#89470 Įvykdyta :]

Nupiešti avį ir mums parodyti.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#97621 Hi, nupiešiau, bet nemoku parodyt :D O, paintą čia įkelkit :D
Gal kas norit kartu padaryt 10 pritūpimų.. :DD Nagi nagi, prašom aktyviau, galim visi, nagi venas, gerai, duu. :DD ...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#99329 įvykdyta

nusifotografuoti gamtoje