Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#389183 Reikės pagalvot dėl tokios skilties. Esu pasiryžęs būti bandomuoju arkliuku su Phenibutu gal net :D

P.S. biggie, jei norėsi būti vaistų ir/ar papildų moderu, tai raštelk, manau priimtume susitarimą visi :)
Parašė NOM
NOM rašė:https://www.delfi.lt/sveikata/sveikatos-naujienos/zuvu-taukai-neduoda-jokios-naudos.d?id=57937806
Žuvų taukai neduoda jokios naudos?

visur yra niuansai.

nors čia apie riebalų rūgštis, ne visai į temą.
dar priedas
Žuvys, turinčios daugiausia omega 3 riebalų rūgščių
Vartotojo avataras
Parašė Ignition
biggie rašė:Is esmes galetu net nauja forumo skilti padaryti papildams ir nootropams, nes yra tikrai geru dalyku, nepriskiriamu vaistams, taciau moksliskai studiju irodytu kaip veiksmingais psichiatriniu simptomu malsinimu. Kad ir tie patys zuvies taukai turi gan dideli poveiki nuotaikos svyravimams, magnis atpalaiduoja parasimpatetine nervu sistema, kartu ir streso asi ir t.t.

Biggie, sukurkite, butu labai naudinga. As pora kartu bandziau Brainol papildus tai labai gera nuotaika buvo ir net persivalgyti nesinorejo, bet baigus kursa (3men) visas efektas baigdavos
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#389546 Na tai pabandžiau šiandien tą GABĄ.
Išgėriau jį pirmoj dienos pusėj. Man ryte (na gal vėlyvam ryte) būna kartais toks įsitempimas, kofeinas labai paaštrina šitą būseną. Paprastai 1/4 xanaxo nuima tai. Arba gulėjimas. Tai išgėriau GABA. Atpalaidavo raumenis, bet ir apsnūdau gerokai. Tada gerti kavą reikėjo. Ją mėgstu, bet dirgina organizmą:/
Tai manau jei nesimiegos naktį, tai tikrai padės.
Ryte gerti.... Na, galbūt... Pagal savijautą ir situaciją žiūrėti.
Tai va, čia taip man.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#391829 Pradėjau Phenibutą testuot, išgėriau šian 1,2g per dieną. Reikia daugiau laiko ir bandymų.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Katinas rašė:Pradėjau Phenibutą testuot, išgėriau šian 1,2g per dieną. Reikia daugiau laiko ir bandymų.

Yra koks nors momentinis poveikis? Vakare geri?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
biggie rašė:
Katinas rašė:Pradėjau Phenibutą testuot, išgėriau šian 1,2g per dieną. Reikia daugiau laiko ir bandymų.

Tiesą sakant gal biškįįįį kažkas jaučias, bet labai nestipriai šiaip. Manau ir AD duoda kažkiek poveikio, nes kiek skaičiau atsiliepimų, o jų labai daug prisiskaičiau, tai visi praktiškai giria, bet man to bent kolkas nesijaučia. Toliau testuoju. Kolkas dar neradau ritmo, vakar gėriau per pietus ir vakare, šiandien kolkas 15h išgėriau 800 mg, reikės jaučiu dar 400mg išgert greitu metu. Jaučiu bandysiu kelt dozę, jei taip ir toliau. Plius dabar pusę AD dozės geriu nuo šiandien tai gal nevisai tiksliai bus.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Katinas rašė:
biggie rašė:

Tiesą sakant gal biškįįįį kažkas jaučias, bet labai nestipriai šiaip. Manau ir AD duoda kažkiek poveikio, nes kiek skaičiau atsiliepimų, o jų labai daug prisiskaičiau, tai visi praktiškai giria, bet man to bent kolkas nesijaučia. Toliau testuoju. Kolkas dar neradau ritmo, vakar gėriau per pietus ir vakare, šiandien kolkas 15h išgėriau 800 mg, reikės jaučiu dar 400mg išgert greitu metu. Jaučiu bandysiu kelt dozę, jei taip ir toliau. Plius dabar pusę AD dozės geriu nuo šiandien tai gal nevisai tiksliai bus.

man irgi, atkentejau visus duloxetino abstinencijos poveikius, blogai pasidare, uzmeciau vel 60mg per 3-4 dienas viskas susitvarke vel, net gi viena karta isgerus jauciasi poveikis
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#391923 As Gaba siunciausi is Usa geros kokybes man atrodo pataikiau geriu nakciai net jau baigineju menesio kursa tai miegojau tikrai gerai nesapnuodavau ir pan. O esu po potrauminio streso...Kai pora naktu neisgeriau tai labai blogai vel su miegu..tai drasiai galiu sakyti kad veikia tik vat del dozes neaisku ir del pripratimo...kazkur skaiciau kad ilgai vartot negalima :bloga tiesa as ja vartoju viena negeriu jokiu vaistu is baimes tai ieskau visokiu alternatyvu :achtung
Parašė Graikas
#403897 Geriau ir geriu pries miega phenibut. Tiksliau iki miego apie 2 val. Tik ne kas diena. Rezultatas: zvalesnis atsikeliu. Apramina pries miega. Be sedacinio poveikio. Man asmeniskai,veikia geriau nei zolpidem.
Vartotojo avataras
Parašė kenny
Graikas rašė:Geriau ir geriu pries miega phenibut. Tiksliau iki miego apie 2 val. Tik ne kas diena. Rezultatas: zvalesnis atsikeliu. Apramina pries miega. Be sedacinio poveikio. Man asmeniskai,veikia geriau nei zolpidem.

Klausiau aš savo psichiatrės apie phenibutą, tai sakė, kad buvo sovietinėje psichiatrijoje naudojamas, bet paskui kažkaip geresni vaistai išstūmė, tai gamintojai perpozicionavo, kaip nootropą. Vilioja pabandyti, bet sako bandę, kad priklausomybę gali sukelti, tai kol kas nebandau.
Parašė Graikas
kenny rašė:
Graikas rašė:Geriau ir geriu pries miega phenibut. Tiksliau iki miego apie 2 val. Tik ne kas diena. Rezultatas: zvalesnis atsikeliu. Apramina pries miega. Be sedacinio poveikio. Man asmeniskai,veikia geriau nei zolpidem.

Klausiau aš savo psichiatrės apie phenibutą, tai sakė, kad buvo sovietinėje psichiatrijoje naudojamas, bet paskui kažkaip geresni vaistai išstūmė, tai gamintojai perpozicionavo, kaip nootropą. Vilioja pabandyti, bet sako bandę, kad priklausomybę gali sukelti, tai kol kas nebandau.

Kenny,tolerancija labai kyla. Todel negeriu kas diena. Darau taip 3 on ir kaip minimum 3 of. Dazniausiai net ilgiau.Geriau apie 2 savaites kas diena.Tai paskutinem dienom gerdavau po 3gramus,kad pajusciau poveiki.Dabar,kai geriu,tai vienu kartu apie 1,5gr. Jei protingai gersi,-nepriprasi.