Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 04 18, 17:32
O mano sios dienos tikslas yra visa kuo pasinaudoju, padeti atgal i vieta, kur tam daiktui ir priklauso buti.Zodziu padek ten, is kur paemei.Tokiu budu maziau reikia tvarkytis
- 2008 04 18, 19:18
Kagi - tada belieka tvarkytis
Man buvo gal koks 15 kai man dasuto, kad nereiktu tvarkytis jei visak is kart deciau i vieta...dha-haaaa
Juk tvarkymasis yra niekas kito kaip nepadetu daiktu perdejimas i jiems skirtas vietas - na siuo atveju viortuveje butu lekstes - tik cia vienas kabliukas - pries dedant atgal i vieta, jas tenka isplauti, ko as irgi nemegstu daryti - upsss....
Man buvo gal koks 15 kai man dasuto, kad nereiktu tvarkytis jei visak is kart deciau i vieta...dha-haaaa
Juk tvarkymasis yra niekas kito kaip nepadetu daiktu perdejimas i jiems skirtas vietas - na siuo atveju viortuveje butu lekstes - tik cia vienas kabliukas - pries dedant atgal i vieta, jas tenka isplauti, ko as irgi nemegstu daryti - upsss....
- 2008 04 19, 15:08
shiandienos mano tikslas-truputi pagrot gitara.
- 2008 04 19, 16:47
Gabs, padek man suorasti kas tau yra tikslas ir ks yra TIKSLAS is tiesu...
Kadangi esu profesionalas muzikantas, man groti smuiku buvo visada butinybe.JEi mokaisi skambinti gitara - pagroti gitara jau nebra tikslas, nes tai tik patenkinamas savu jausmu, emociju.Jei tu mokaisi sakmbinti gitara - tikslas butu - kiekviena diena pasimokyti ir pasipraktikuoti bent po pusvalandi jau taptu TIKSLU...
NE visi aiskiai suvokiam kas yra tikslas.Agni, gal tu apibreztum kas yra tikslas?
Gabs rašė:shiandienos mano tikslas-truputi pagrot gitara.
Gabs, padek man suorasti kas tau yra tikslas ir ks yra TIKSLAS is tiesu...
Kadangi esu profesionalas muzikantas, man groti smuiku buvo visada butinybe.JEi mokaisi skambinti gitara - pagroti gitara jau nebra tikslas, nes tai tik patenkinamas savu jausmu, emociju.Jei tu mokaisi sakmbinti gitara - tikslas butu - kiekviena diena pasimokyti ir pasipraktikuoti bent po pusvalandi jau taptu TIKSLU...
NE visi aiskiai suvokiam kas yra tikslas.Agni, gal tu apibreztum kas yra tikslas?
- 2008 07 10, 11:31
Kam sunku ką nors veikti kasdien, galim čia susidarinėti dienos planelius... Ėgi daug iš mūsų apie tokius galvoja, manau.
Šiandien dar turiu padaryti:
dar bent vienas pratimas iš logikos pratybų,
susitikmas su drauge,
vizitas pas okulistą,
bent truputį "Stiklo karoliukų žaidimo" paskaityti prieš miegą. =)
Šiandien dar turiu padaryti:
susitikmas su drauge,
vizitas pas okulistą,
- 2008 07 10, 12:53
Kartais, bet ne kiekvieną dieną, galim sau išsikelti tikslą dorai pagulėti ir pamąstyti. Bet reikia sau pasakyti, kad šiandien pamąstau, o ryt... Išeisiu pasivaikščioti. Arba pasigaminsiu ką nors, paskaitysiu, kas man patinka ir t.t.
Saviprievarta, manau, nėra labai gerai... Geriau gražiuoju su savim tartis. :jap
Saviprievarta, manau, nėra labai gerai... Geriau gražiuoju su savim tartis. :jap
- 2008 07 10, 20:06
Logikos pratimą padariau... Nors va prieš porą dienų jau galvojau, kad niekada tokių nesąmonių man nepavyks padaryti. Tiesiog prisėdau, dar kartą akimis peržvelgiau teoriją ir... Rezultatas yra.
Tai va. Pas okulistą buvau, naujas "akis" gausiu trečiadienį.
ZNS padėjo išsirinkti... :jap
"Karoliukus" skaitysiu kiek vėliau.
Manigrivette rašė:Šiandien dar turiu padaryti:
susitikmas su drauge,
vizitas pas okulistą,
Logikos pratimą padariau... Nors va prieš porą dienų jau galvojau, kad niekada tokių nesąmonių man nepavyks padaryti. Tiesiog prisėdau, dar kartą akimis peržvelgiau teoriją ir... Rezultatas yra.
Tai va. Pas okulistą buvau, naujas "akis" gausiu trečiadienį.
ZNS padėjo išsirinkti... :jap
"Karoliukus" skaitysiu kiek vėliau.