- 2017 03 21, 13:17
Zodziu buvo toks nutikimas sitoj klinikoj man 2013m. As nevaiksciojau i uzsiemimus, daktarai buvo man ikale moditen depo tad turejau gert cyclodoli nuo kaustymo,kadangi ji geriau turbut zinot kad cyclodolis sukelia dideli nerima ir baime. Taigi mazdaug ketvirta diena ligoninej atejo mankstos trenere pas mane i palata kviesti i manksta, as atsisakiau, paskui ji pasiskunde seseliu vadovei ar direktorei ir krc nepatikesit mane galima sakyt leisgyvi nutempe i manksta, ir as cia nemeluoju. Parejes is mankstos vos nezliumbiau nes toks agresyvus elgesys+cyclodol=baisi panika. Kita diena buvo taip pat: atejo trenere sako jei neisi vel pakviesiu ta direktore ir tave nutempsim as pasakiau tiesiai sviesiai jai kad jas primusiu (kazkaip atradau jegu uz save pakovot) kai atejo direktore as jai trenkiau kiek turejau jegu i veida ir isvariau is palatos jas abi. Po to lb supanikavau nes pasake kad kvies apsauga, bet po to supratau kad cia tik blefas. Paskambinau mamai viska papasakojau ji atvare ir pakalbejo su gyd. D.Stasiunu, kuris sake kad lankyti uzsiemimus neprivaloma, krc o ta direktore kaip karstai tikinti dievu aiskina kad privaloma, nu tuo ir baigesi kad as apgyniau savo teises, mama verke, vakare i palata uzsuko ligonines kaip sakant "prezidentas" R.Alekna ir aiskino kad mustis negalima ir bla bla bla. Krc galiu pasakyti jog galejau net i teisma duot uz toki elgesi, alekna irgi matesi buvo biski issigandes to. Po keliu metu suzinojau kad ta seseliu direktore ar virsininke atleista. Tai va, tokie mano patyrimai.

Ar vis taip pat spaudzia del uzsiemimu
Juk yra tel nr. visa para gali skambint, lygtai. O gal cia kas nors zinos forume..